Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hyundai coupe FX hakkında

phoebe

Öne çıkan mesajlar

0 model icin konusuyorsak degmez.bildigim kadariyla 52 milyar bi fiyati var 1.6 motorlarinin. tek avantaji 5 sene garantili olmasi baskada biseye yaramaz. o fiyatlara cok daha guzel arabalar alabilirsin. Tipi mipi guzelde bilmiyorum 52 milyarim olsa gidip o arabaya vermezdim...[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

Piyasada 33bin km de 64 milyara 2003 impreza sti bulabiliosun. Bu arabaların 100 bin km garantisi var. En azından yeni 2006 modellerin öyle. Eski modellerde belki daha düşüktür. Ayrıca temiz olduğu takdirde 96 model bile alabilirsin 30 milyara. Impreza bu pug, golf, astra deil :P[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 12 Aralık 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
Piyasada 33bin km de 64 milyara 2003 impreza sti bulabiliosun. Bu arabaların 100 bin km garantisi var. En azından yeni 2006 modellerin öyle. Eski modellerde belki daha düşüktür. Ayrıca temiz olduğu takdirde 96 model bile alabilirsin 30 milyara. Impreza bu pug, golf, astra deil :P

evet imprezalar bir golf bir astra olamaz o yuzden 60 70 km de bir motor indirip rektefiye goruyolar :) boxer motor demek 100k km de rektefiye demektir...[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu iki yöne çalışan bir olay.

Mekanik olan şeyler zaten aşınır yoğun kullanımda bu Allah'ın emri. Km yaptıkça motor parçaları aşınır, gevşer, belli bir kmyi deviren motor yağ kaçırmaya, fazla benzin yakmaya, vs vs başlar. O bakımdan zaten sınırları zorlanacak şekilde kullanılan spor arabaların şaftının kayması normal.

Amaaaa....

Şimdi, örneğin bir Subaru bunu bilmiyor mu? Impreza'yı randımanlı kullanmak için yüksek devirlerde kullanmak lazım, bir Subaru Impreza normal bir arabayla aynı şey değil. O bakımdan motorunun da buna uygun yapılacağını düşünmek yanlış olmaz. Siz Impreza kullanır gibi Golf falan kullanırsanız evet araba haşat olur, çabuk yorulur.

Sonuç olarak spor arabaların "alınmaz olması" bir yerden sonra yalandır.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

fabrikalar hiç bozulmayacak araç yaparsa kim arabası yaşlandı diye değiştirir ki :P mekanik aşınma elbette olur.

ama ben spor otomobil yaptım diyorsa birileri, bunun spor kullanıma dayanacak şekilde yapıldığını da garantiler. dengesiz kullanım sonucu her aracın motoru revizyona tabi tutulabilir. markadan markaya fark olur doğrudur ama subaru gibi bir firmanın bu noktayı zayıf bırakacağını sanmam.

not; capon sevgilim evo'm benim :P

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

aa benim a3 e halat koymamışlar!?!?!
alman malı ilk yardım seti bile var ama halat yok tüff görüyo musun şimdi bi ton masrafa giricem :(

not: phoebe konunun içine ettiğimiz için kusura bakma, hesaba yaz, ödeşiriz[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

1. si arabanın fıyatı 41bin ytl cıvarında 2. si herkes demıskı ustune 10 daha koyarım ustune 15 daha koyarım nası koyuoruzkı pat dıe mılyarlar bı anda cıkmıo ozmn ustune 50bin ytl daha koyalım x5 alalım? Fiyata gore konusursak daha ıyı olur 41 bin ytl ye bence o araba kdr goruntusu guzel bır araba bulunmaz sportıflık acısından ama arabayı kullanmadıgım ıcın motor hakkında bişi diemicem metalik grisi ni gordum cok harıka cızgılerı fln sadece dırek onden bakınca bıraz hosuma gıtmedı ama 41 bin ytlye o goruntuyu bulamayız baska bır arabada en yakın a3 olabılır oda 48 bin ytl fln arada bi 7bin ytlye oynuyor ki standart donanım ıcın konusuyoruz eklerde gırerse fıyat kımbılır kac olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...