Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osmanlı Ve Çin İşkenceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlış hatırlamıyorsam o giyotinle ilgili kimyacı Lavoiserın bi hikayesi var.Idam edilecekken matematikçi arkdaşı Lagrangeı çağırıp kellesi sepete düştükten sonra ona bakmasını,iki kez gözünü kırparsa bunun kafa kesildikten sonra beynin bir süre düşünmeye devam edeceğini gösterir falan diyor.Rivayete göre Lavoiserın kafası düştükten sonra gözlerini kırpmış birde üstüne gülümsemiş :-?[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics..
Mesaj tarihi:
ya bence bu ıskenceler cok vakıt kaybı yok admaı odaya kapıyomus kendı dıskısından zehırlenıyomus 4-5 gun surer bunlar tız vurun kellesını[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları
Mesaj tarihi:
said:
Revenge, 13 Aralık 2005 03:17 tarihinde demiş ki:
En etkili osmanlı işkencesi tokattır bence :)

+1 :D[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
said:
Frasier, 13 Aralık 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
Bende bilmiyorum arkadaşım maile göndemiş. Ama kime sorsam doğru bunlar diyor.

ukalalık olarak algılama gerçekten merak ettim. kime sorsam doğru diyorsun ya kime sordun arkadaşlarına mı yoksa gerçekten gidip bir tarihçiye sordun mu?[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*
Mesaj tarihi:
Neler neler yapmış tarih boyunca türdeşlerimiz. Acımasız bir tür insanoğlu. gücü olan eziyet etmiş. Roma, bizans, osmanlı, hitler şimdi ABD. Değişen birşey yok...[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Mesaj tarihi:
bencede dooru olabilir bunlar . he bide cengız gan sey yapmiş anlatiim hemen.

cengızhan kendine cok gzl bi hazıne yeri haoızrlatmiş bole cok gzili bi yer cok da buyuk tabı yuzlerce kişi calişmiş bunun yapiminda işte bitirmişler hazıne saklanicak yer. sonra bu yer yapiminda calişan herkezin goz kapaklarini kesıp sırt ustu gunese baglamişlar ( amac cengız den baska kımse bilmesin hazınenın yerini) işte tabı adamlar gunese dayanamayip gozleri patlamiş . bunu bir cok yerde okudum . ama nie direk kellesini ucurmayipda bpolr aci cektirerek oldurmuskı adamlari?

he bide sey duydum turkler esirlerine su işkenceyi uyguluyolarmiş konusturmak için; bole bi yumurta haşliyolarmiş sonra adamın koltuk altına koyup kolunu assa dooru bastiriyolarmiş adam acıdan manyıyomus sonra otuyomus bulbul gibi[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mesaj tarihi:
said:
arian, 13 Aralık 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
said:
Frasier, 13 Aralık 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
Bende bilmiyorum arkadaşım maile göndemiş. Ama kime sorsam doğru bunlar diyor.

ukalalık olarak algılama gerçekten merak ettim. kime sorsam doğru diyorsun ya kime sordun arkadaşlarına mı yoksa gerçekten gidip bir tarihçiye sordun mu?

Ben zaten Tarihçiye sordum demedim ki? Arkadaşlarıma sordum tabikide. Ben duyduklarımı yazdım kesin bir cevap vermedim. Doğruluğunada kanaat getirmedim.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
Kafasındaki saçların içeri doğru büyümesi olayı yanlış.Saçlar en sert kemiğimiz olan kafatası kemiğini geçecek kadar sağlammıdır.Ayda 1 cm büyüyo diye bildiğim saçlar adamın beynine işlemesi için kaç ay geçmesi gerekmektedir.Ve adam o kadar canlı kalabilecekmidir orda.

Bazılarının kanıtlandığını biliyorum ama birçoğuda saçma.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Mesaj tarihi:
Bu saçların kafanın içine doğru büyümesi mankurt hikayesi değilmiydi ya?Hani bir türk kavminin hükümdarı öle bir yöntem uyguluyor sağ kalanlar mankurt adında sadık köleler oluyor falan?[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mesaj tarihi:
said:
Cuma, 13 Aralık 2005 13:40 tarihinde demiş ki:

cengızhan kendine cok gzl bi hazıne yeri haoızrlatmiş bole cok gzili bi yer cok da buyuk tabı yuzlerce kişi calişmiş bunun yapiminda işte bitirmişler hazıne saklanicak yer. sonra bu yer yapiminda calişan herkezin goz kapaklarini kesıp sırt ustu gunese baglamişlar ( amac cengız den baska kımse bilmesin hazınenın yerini) işte tabı adamlar gunese dayanamayip gozleri patlamiş . bunu bir cok yerde okudum . ama nie direk kellesini ucurmayipda bpolr aci cektirerek oldurmuskı adamlari?

he bide sey duydum turkler esirlerine su işkenceyi uyguluyolarmiş konusturmak için; bole bi yumurta haşliyolarmiş sonra adamın koltuk altına koyup kolunu assa dooru bastiriyolarmiş adam acıdan manyıyomus sonra otuyomus bulbul gibi

ben onu kör ve sağırları çalıştırıp sonra hepsini öldürtüyor diye biliyordum yoksa yamuluyor muyum tarihim zayıftır :p[signature][hline]We want war, wake up !
Mesaj tarihi:
osmanlı işkencelerinin 5.maddesi eski baya..
ta selçuklu dönemine ait bi işkence çeşidi..
orjinal baya aslında.[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Mesaj tarihi:
Tarih boyunca herkes yapmis onu. Yanlis bilmiyorsam Misir'da baslayan bir olay o, mezar hirsizlarina karsi piramit yerine Krallar Vadisi'nde gizli mezarlar yapilmaya baslaninca, caliasn iscilerin hepsi öldürülüyor olay bitince. Ama böyle iskenceyle falan degil, sacma iskence yapmalari.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Mesaj tarihi:
En iyisi bu maili Mythbusters programına göndermek onlar test eder :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 13 Aralık 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
said:
Cuma, 13 Aralık 2005 13:40 tarihinde demiş ki:

he bide sey duydum turkler esirlerine su işkenceyi uyguluyolarmiş konusturmak için; bole bi yumurta haşliyolarmiş sonra adamın koltuk altına koyup kolunu assa dooru bastiriyolarmiş adam acıdan manyıyomus sonra otuyomus bulbul gibi

ben onu kör ve sağırları çalıştırıp sonra hepsini öldürtüyor diye biliyordum yoksa yamuluyor muyum tarihim zayıftır :p

eet baya bi yannıs biliyon
Mesaj tarihi:
çin işkenceleri daha insaflı nerdeyse..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
işkenceler nekadar dogru veya yanlış bilemem ama ben çin işkencelerini tercih ederim (= Osmanlı İ. bu yaptığı işkencelerle nekadar pisikopat oldugunu gosteriyo (= muahaha[signature][hline]Yok
Mesaj tarihi:
Osmanlı işkencesi diye geçen 4. madde aslında Rus işkencesidir :) Balkan Savaşlarında Rus ve Balkan askerleri esir Türk askerlerini bu şekilde infaz etmişlerdir.

Ayrıca tam olarak şöyle oluyor o.

Adamı boynuna kadar toprağa gömüyorlar.Jilet vb. gibi şeylerle kafasını kese kese derisini kaldırıyorlar.Sonra tuz döküyorlar.Üstüne deve derisini ters olarak yerleştiriyorlar.Derinin altı o kadar sıcak oluyor ki ve başa dökülen tuzun da etkisiyle dayanılmaz bir acı ile ölüyor insan.

Ne kadar hayvanca bir şey.İhhgg[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
  • Yeni Oluştur...