Frasier Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Vallaha Okudum Çok İğrenç İşkenceler. Doğruluğunu Bilemiyorum. Bakalım Sizlerin Yorumları Nasıl Olacak. Buyrun İşkenceler. Osmanlı İşkenceleri: 1- osmanlı döneminde idam edilecek adamın yanı başında bir sac hazırlanırmış ve bu sac allttan verilen ateşle iyice kızdırılırmış...kafası kesilen adamın kafasını kestikten hemen sonra bu saca bastırırlarmış...sıcaktan dolayı kan beyinde 2 saniye kadar dolaşacağı için adama yerde duran cansız bedeni son defa gösterilirmiş... 2- suçlunun derisini yüzüp denize atarlarmış...(acıyı tahmin edin artık) 3- suçlu ortası delik bir sandalyeye cıplak bir şekilde oturtulurmuş...bu delik yere içinde fare olan bir kase yerleştirilirmiş...ve kaseyi alttan yavaş yavaş ısıtırlarmış...tabiki sıcağa dayanamayan fare çıkacak biyer bulamayınca suçlunun makattan kemirmeye başlayıp en son ağzından çıkarmış... 4- suçlu güneşin altına ellerinden bağlı biş şekilde yatırılırmış...suçlunun saçları kazınıp kafasına deve derisi geçirilirmiş...deve derisi güneşte eriyip suçlunun kafasına yapışırmış...saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlarmış...bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda adam ölürmüş... 5- suçlunun sığabileceği bir çukur kazılır ve suçluya tıkabasa yemek yedirilirmiş...dışkısını da o çukura yapmak zaorunda kaln adam bir süre sonra dışkılarının bedenini çürütmesiyle ölürmüş... Çin işkenceleri: 1- suçlunun kafası kazınırmış ve suçlu bir direğe hiç hareket edemiyeceği şekilde bağlanırmış...ve üstten damlalar halinde soğuk su damlatılırmış...damlalar bir süre sonra balyoz etkisi yaptığından adamın delirmesi sağlanırmış... 2- suçlunun göz kapaklarına iğne batırılırmış...ve adam bir süre sonra daynamayıp gözlerinin kapatır ve kör olumuş...(adamın biri 2 günün dayanmış en sonunda gözlerinden kan gelmiş ve kapatmak zorunda kalmış) 3- suçlu 10 metre karelik bir odaya kapatılırmış...ve burdan hiç çıkartılmazmış...yemeği düzenli olarak verilen adam tuvalet olmaması nedeniyle tuvaletini odanın bir kenarına yapmak zorunda kalırmış...bir süre sonra yaptığı dışkı ve idrarların zehir salgılamalarından dolayı adam zehirlenerek ölürmüş... 4- suçlunun göz kapakları açık kalacak şekilde tutuluruş...ve belli bir mesafeden ellerinin adamın gözüne doğru ileri geri sallarlarmış...saatlerce süren bu olayın sonunda adam kafayı yermiş...[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Frasier, 13 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Osmanlı İşkenceleri: 1- osmanlı döneminde idam edilecek adamın yanı başında bir sac hazırlanırmış ve bu sac allttan verilen ateşle iyice kızdırılırmış...kafası kesilen adamın kafasını kestikten hemen sonra bu saca bastırırlarmış...sıcaktan dolayı kan beyinde 2 saniye kadar dolaşacağı için adama yerde duran cansız bedeni son defa gösterilirmiş... böyle bişey olabilir mi öeh[signature][hline]Bitti herşey.
quasi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 birinci madde benim de kafama takıldı.. Bilimsel olarak mümkün müdür ki böyle bişey? (osmanlı işkenceleri madde 1)
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bende bilmiyorum arkadaşım maile göndemiş. Ama kime sorsam doğru bunlar diyor.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 İşkence, birşeyi söyletmeye acı çektirmeye dayalı bir işlem. Bu maddelerin bir çoğu özellikle osmanlıda direk öldürmek amacını güdüyor. Olmaz ki böyle :( Bknz. tdk ne diyor 2 .Düşüncelerini öğrenmek amacıyla birine uygulanan eziyet: "Ona, evimize niçin geldiğini sormak işkencesini de yaptım."
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Frasier, 13 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: 4- suçlu güneşin altına ellerinden bağlı biş şekilde yatırılırmış...suçlunun saçları kazınıp kafasına deve derisi geçirilirmiş...deve derisi güneşte eriyip suçlunun kafasına yapışırmış...saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlarmış...bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda adam ölürmüş... Arkadaşlarla baya bi geyiğini çevirmiştik bunun. Sonra Metal Fırtına'nın ikinci kitabında, bu taktikle bir ajanı robota dönüştürüp, israil başbakanını (şaron'mu ne) öldürdürdüğünü okuyunca, öehlerden böeh beğendim.[signature][hline]The Blood is Love.
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bunu da ben buldum penis başına limon rendesiyle girişmek :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
kickass Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 beyin ölümü biraz daha geç olur diye biliyorum ama ? hmm[signature][hline]Unlimited Reseller
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bunların bir kısmı şehir efsanesi diye biliyorum (emin olmamakla beraber); 1 ve 4 murat bardakçı tarafından açıklanmıştı.. yok böyle bir şey diye, 3 için ise benim bir yorumum(sorum, sorunum) var. Ben fare olsam en kısa yönü tercih eder ve yumuşak bağırsaklardan (parçaladıktan) sonra boşluğun olduüu yere (karının ön bölümüne) devam eder ve karından çıkardım. Ağızdan değil.. Ha güdümlü fare çıktıysa o zamanlar.. belli de olmaz tabi[signature][hline]MONO(b)LOG
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 osmanlı işkenceleri 1-bu işkencedegil idam yontemi (ayrıca gerksiz giyotin de aynı işi görür) 2-Butun derisini yuzup denize atana kadar adam zaten ölür.Ama deri yüzmek cok etkili bir işkence yoludur. 3-Agzından cıkar kısmı biraz abartılı sanki ama boyle durumlarda fareler onune ıkan herseyi kemirir dogrudur. 4-Bana uydurma gibi geliyor bu ama eger bak kafana bunu gecirdik 1 ay sonra sacın beynine gircek ölceksin derseniz adam da cahil birseyse 3.haftada fln strese dayanamaz konusur heralde ama cook uzun surer sıkıcı yani. 5-Canlı hücreler çürümezki çin işkenceleri 1-Su damlasının balyoz gucu yoktur.Bu işkence yine strese dayalı.Adamı baglayıp surekli bozuk plak efekti yaparsanız gene kafayı yer konusmaya baslar 2-Daha cok ceza yontemine benziyor.Adamı kor ederseniz hayatta konusmaz bir daha cunku. 3-Üre den zehirlenebilir belki ama yine bu kadar ugrasmak anlamsız adamın konusması haftalar surebilir. 4-Elin yorulur ya ileri geri[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 1. maddenin olması mümkün bilimsel olarak. Fransız bilim adamı Lavosier, giyotinle idam edilecekken (Fransız İhtilali'nden sonra olacaktı galiba) bir arkadaşına kafası koptuktan sonra gözlerine bakmasını, gözlerini kırpmayı deneyeceğini söylüyor. Böylece kafanın bedenden ayrılmasından sonra da çok kısa bir süre beynin çalışır halde olabileceğini kanıtlamak istiyor. Neyse Lavosier'in kafası kesildikten hemen sonra arkadaşı gidiyor bakıyor ve göz kapaklarının kırpıldığını görüyor.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir?
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 saçmalığın önde gideni bunların gerçek olmadığı bir yana zaten yapılabilecek şeyler değil hepsi bir piskopatın hayal ürünleri[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
EharD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 enteresan..[signature][hline]Yine geçecek.Tıpkı şu an geçtiği gibi...
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Gerab, 13 Aralık 2005 00:46 tarihinde demiş ki: saçmalığın önde gideni bunların gerçek olmadığı bir yana zaten yapılabilecek şeyler değil hepsi bir piskopatın hayal ürünleri Saçma Olabilir Ama Gerçekte Olabilir. Bana Görede Saçma Geliyor Yalnız Kime Sorduysam Herkes Gerçek Onlar Diyor. Önceden Öle Yapıyorlardı Diyorlar. Anlayamadım Gitti.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
dory Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben boyle bi konu acıldigini bilyorum sanki, hatta garbagedan konu dısına tasınmıstı :/ bulamadım, orda da vardi farkli bi iki galiba edit:2, buldum edit: imla [signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! [Bu mesaj dory tarafından 13 Aralık 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sacmalamayın arkadaslar bunlar belliki sıkılmıs bir adamın atmasyon fikirleri.Arastırsanız işkence yontemerinin kısa surduklerini goreceksiniz.Cunku amac sadece adamı konusturmak degil en kısa surede konusturmak. Spanish Inquisition cok iyidir insanlara işlemedikleri suçlerı bile itiraf ettirler. "No one expects the spanish inquisition"[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul [Bu mesaj AzureSlayer tarafından 13 Aralık 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kimileri saçma ama birinci osmanlı işkencesi gerçekse çok feci.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 En etkili osmanlı işkencesi tokattır bence :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Çok güzel işgenceler var,Padı$ahım çok yaşa.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hepsi igrenc. umarım bu işkencelere ve benzerlerin kimse maruz kalmamıstır ve gelecekte de kalmaz. kaldıysa bile acı cekmeden ölmüşlerdir umarım. off valla kötü oldum. uykudayken ölmek gibisi yoktur herelde.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Igrenc de, özellikle birincisi dogru. Bircok giyotin mahkumunun kafasi kesildikten sonra yanaklarinin utanc sebebiyle pembelestigi falan görülmüs cünkü Fransa'da, bir de bu yukarida bir postta anlatilan olay var. Cok kisa bir süre böyle bir olay mümkün, kan dolanimi devam ettirilirse bu süre bir-iki saniye falan daha uzar heralde.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben sanmıyorum çünkü kişiyi yaşatabilsen bile, adam bayılacaktır kendinde geçicektir. neyse ne yazan iyi sallamış.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bence de olamaz öyle bişey. kafan ucurulduktan sonra kendine gelmen imkansız hayati fonksiyonların tamamen sona ermese bile. bi de gözlerini açacan da etrafı görecen de gördüklerinin farkında olabilecen de. yok mümkün değil.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Discovery'de izlemistim abi ben, giyotinle kafa kesildigi an farketmiyormus bunu adam cok kisa bir süre. Ha tabi öyle bir durumda korkudan bayilirsin heralde birkac saniye sonra ölecegini bilmek sebebiyle de, discovery'nni yalancisiyim : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Öne çıkan mesajlar