Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ya ne bu be böyle artık tutamıyorum sinirlerimi sinirden bilgisayara vurdum 1 haftadır böyle dns kullanıyorum o da sorunu çözmüyo sitelerde yavas geziniyorum msnde mesajlarım gitmiyor bu ne artık ya ne biçim adsl kardesim bi çözüm istiyorum Tüm patilerdende özür diliyorum ama burda bu konuyu tartısalım internet bölümünde falan kimse cevap atmıyo buırda tartısalım mesaj atılsın ortaya biseyler cıksın lütfen hata düzelene kadar degistirmeyin yerini bu topicin[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 benim super adsl hic bir sorunum yok nadiren bu saatlerde 30 dk da bir kopabiliyor ama o kadar nadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Kafalara yeni targetlar lazım.[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Vallahi yeter.Eskiden kafam diyodum vazgeçtim Türk Telekomun Türkiye çapında döşediği bütün bakır kablolar diyorum.Sinir kübü oldum evde.2 kelime edicez msnde düşüyorum habire.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sonuç alınana kadar yeri değiştirilmesin ha? eyvallah.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yemin ediyorum kafayı yedim para veriyorum paramla rezil oluyorum ya.. adsl in bu sorundan haberi niye yok o sinirlendiriyo arıyorum yurt dısı cıkıslarda sorun mu var google a giremiyorum dns kullanıyorum öyle adam oluyo bazen vs vs adamlar sorun yok diyo cat kapıyo ya[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Benim hiç kopmuyo ya. Bi iki ay falan full kopuyo, adamları her gün arayıp sıkıştırırsan bi daa senle uuraşmamak için adam gibi yapıyolar :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kopma degil baglı ya ama nette dolasamıyorum msn falan sorun oluyo sey yapamıyorum giremiyorum mesajım gitmiyo falan kafayı yicem artık[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 internet bölümüne hiçkimse bakmadigi icin 119k + msj var konu disinda 10 dk da 5 post atilacagindan dolayi telekomun sorunu çözülecek zaten öyle yaptirim gücü var konu disinin akillara zarar..[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 beyler donanımınızda bi sorun olmasın. hayır o konuda haklısınız, telekoma kafam ama; çok ekstrem şikayetler duyuyorum aceba sizde mi bişi var diye sormadan edemiyorum. e-con modemim var. hiç bi sorunum yok. acaba sizin kablonuzda, apartman tesisatında fln bişiler olmasın yaw. ama yanlış anlaşılmasın telekomu korumuyorum burda. kafam telekoma :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu kadar kişide tesadüf olamaz diye tahmin ediyorum[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende de var. adsl bok gibi. gittim yeni modem bile aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hele son 1 haftadır iyice sapıttı. Zırt pırt dns bağlantısının kopmasını bir kenara bıraktım, tamamen bağlantı kopuyor artık. Saat başı filan kopsa ona da tamam ama 10sn de bir gidiyor meret. Telekomu araya araya çalışan bayanlarla sevgili olacağız :P.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ne yazık ki türkiye'de adsl öyle.. :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ben şuanda hotelde baglantı buldum, ordan giriyorum. ama Adsl iğrenc bir halde türkiyede..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Hiçbişey yok bende. Msn'de cevaplar biraz geç gidip gelior sadece. Gerçi buda bi felakete yol açıyordu ama. Geçen gün bütün siteler son hız açılırken, pati inatla açılmadı yarım saat boyunca. Sonra açıldı, gitti geldi habire. Orda sinirlendim baya bi. Geçti sonra.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 dun gece kesildi durup dururken artık alt yapı yetmiyor bence..patlıcak bir gün..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Telekom'un 5 kisilik kapasiteye ucuz fiyatlarla 15 kisi sigdirmasi ve herkesin daha ucuz diye cikar cikmaz atlamasi patlatti ADSL'yi gun gectikce, bir de sanki kapasite eksigi degil de boslugu varmis gibi hiz arttirip goz boyamaya devam ediyorlar, sonuc bu iste. Simdi de Kablonet'in icine sicmaya niyetliler sanirim, ucuzlatiyorlar gitgide, zamaninda nasil ADSL'ye saldirildiysa simdi de kablonet'e saldiracak millet, olan Kablo'dan sasmayan kullanicilara olacak. Emniyet seridinden gelip onumuze girmek gibi birsey acikcasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 tamam anladık adsl de sorun var bilmemle ama adsl i arıyınca adamlar niye sorun yok suan diyo ona illet oluyorum ben hani sorun varsa vardır sorun var dersiniz içim rahat olur adamlar sorun yok diyo ben böyle giriyorum internete[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ya sizde sorun yokmu[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar