Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl Yeter Artık Kampanyası

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Ya ne bu be böyle artık tutamıyorum sinirlerimi sinirden bilgisayara vurdum 1 haftadır böyle dns kullanıyorum o da sorunu çözmüyo sitelerde yavas geziniyorum msnde mesajlarım gitmiyor bu ne artık ya ne biçim adsl kardesim bi çözüm istiyorum

Tüm patilerdende özür diliyorum ama burda bu konuyu tartısalım internet bölümünde falan kimse cevap atmıyo buırda tartısalım mesaj atılsın ortaya biseyler cıksın lütfen hata düzelene kadar degistirmeyin yerini bu topicin[signature][hline]| Msn |
Andoria Staff Member
Daniel
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi yeter.Eskiden kafam diyodum vazgeçtim Türk Telekomun Türkiye çapında döşediği bütün bakır kablolar diyorum.Sinir kübü oldum evde.2 kelime edicez msnde düşüyorum habire.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

yemin ediyorum kafayı yedim para veriyorum paramla rezil oluyorum ya..

adsl in bu sorundan haberi niye yok o sinirlendiriyo arıyorum yurt dısı cıkıslarda sorun mu var google a giremiyorum dns kullanıyorum öyle adam oluyo bazen vs vs adamlar sorun yok diyo cat kapıyo ya[signature][hline]| Msn |
Andoria Staff Member
Daniel
Sosyal ağlarda paylaş

beyler donanımınızda bi sorun olmasın. hayır o konuda haklısınız, telekoma kafam ama; çok ekstrem şikayetler duyuyorum aceba sizde mi bişi var diye sormadan edemiyorum. e-con modemim var. hiç bi sorunum yok. acaba sizin kablonuzda, apartman tesisatında fln bişiler olmasın yaw. ama yanlış anlaşılmasın telekomu korumuyorum burda. kafam telekoma :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

Hele son 1 haftadır iyice sapıttı. Zırt pırt dns bağlantısının kopmasını bir kenara bıraktım, tamamen bağlantı kopuyor artık. Saat başı filan kopsa ona da tamam ama 10sn de bir gidiyor meret. Telekomu araya araya çalışan bayanlarla sevgili olacağız :P.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

dun gece kesildi durup dururken artık alt yapı yetmiyor bence..patlıcak bir gün..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Telekom'un 5 kisilik kapasiteye ucuz fiyatlarla 15 kisi sigdirmasi ve herkesin daha ucuz diye cikar cikmaz atlamasi patlatti ADSL'yi gun gectikce, bir de sanki kapasite eksigi degil de boslugu varmis gibi hiz arttirip goz boyamaya devam ediyorlar, sonuc bu iste.

Simdi de Kablonet'in icine sicmaya niyetliler sanirim, ucuzlatiyorlar gitgide, zamaninda nasil ADSL'ye saldirildiysa simdi de kablonet'e saldiracak millet, olan Kablo'dan sasmayan kullanicilara olacak. Emniyet seridinden gelip onumuze girmek gibi birsey acikcasi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...