Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bzm bi arkta var sanırım ne kadar veriyomuşsun ?[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konu kalemlerden açılmışken. Benim de ortaokulda bir kalemim vardı. İlgi alanlarımdan dolayı kalemi çok fazla kullanan bir kişiydim. Ve bugüne kadar o kalemin bana verdiği rahatlığı başka hiçbir kalemden alamadım. Markasını filan hiç hatırlamıyorum. Ama kalemin arkasındaki (hani uç koymak için çıkarılan) kapak ve içindeki boru hariç heryeri metaldi. Demir veya başka bir şey bilmiyordum o zamanlar. Hoş, hâlâ da bilmiyorum. Üçgen bir gövdesi vardı bilen varsa söylesin. Kısa boylu bir kalem işte. Kolay çeviriliyordu =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek
Jorman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Rewendor, 15 Aralık 2005 03:44 tarihinde demiş ki: yok yahu 2 tane alaca bulacalı var biri mavi diğeri yeşil bu mavi olan galiba ışık yanıltmadıysa.. mavisinden bulmuştum ben de. ışık yanıltıyosa ayrı tabi Turkuaz mı desem. Ama mavi değil yeşile daha yakın.
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Bu kalemin beyasından vardı bende Lise birden üni.yi bitirene kadar (1 ÖYS+2ÖSS) bütün sınavlara onunla girdim Gözüm gibi baktım.Ama okulu bitirdikten sonra kaybettim. O kalemi bulana veya yerini bildirene 1milyon yeni türk lirası vereceğim;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 arenda_duwcal said: bende var o kalemden =) 5-10 tane...annem championdan almıştı sanırım... her mesajı kolpa
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 oha bizim sınıfta bunun borsası vardı be. ilk çıktığında her kırtasiyede yoktu haliyle alan üstüne %50 koyup kerizlerdi birilerine eheh. "içi demir mi bakayım" "bak dayım ugandadan micro marka getirmiş içi altın" gibi konuşmalara vesile olmuştur. hele egemen diye bi çocuk vardı kalem kutusuna hastaydım ama satmıyodu velet, en akıllısı oydu galiba. bu arada bu kalemlerin bire bir çakması çankayada yer tezgahlarında satılıyor hala bulamadıysan bakabilirim :p çok güzel kalemlerdi. senin bahsettiğin sanırım turkuazlı olanından vardı bende de. *izmir çankaya
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Evet çankayada bunlardan bol miktarda var ama ben yeşilini hiç görmedim.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Fistan said: arenda_duwcal said: bende var o kalemden =) 5-10 tane...annem championdan almıştı sanırım... her mesajı kolpa auhsua sonra annem kalemleri bana getirdi ve dedi ki asla aptallara kalemlerini verme...
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Fistan said: arenda_duwcal said: bende var o kalemden =) 5-10 tane...annem championdan almıştı sanırım... her mesajı kolpa ahahauha
Öne çıkan mesajlar