Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kalem arıyorum (manevi değeri yüksek)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konu kalemlerden açılmışken. Benim de ortaokulda bir kalemim vardı. İlgi alanlarımdan dolayı kalemi çok fazla kullanan bir kişiydim. Ve bugüne kadar o kalemin bana verdiği rahatlığı başka hiçbir kalemden alamadım. Markasını filan hiç hatırlamıyorum. Ama kalemin arkasındaki (hani uç koymak için çıkarılan) kapak ve içindeki boru hariç heryeri metaldi. Demir veya başka bir şey bilmiyordum o zamanlar. Hoş, hâlâ da bilmiyorum. Üçgen bir gövdesi vardı bilen varsa söylesin. Kısa boylu bir kalem işte. Kolay çeviriliyordu =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 15 Aralık 2005 03:44 tarihinde demiş ki:
yok yahu 2 tane alaca bulacalı var biri mavi diğeri yeşil bu mavi olan galiba ışık yanıltmadıysa.. mavisinden bulmuştum ben de. ışık yanıltıyosa ayrı tabi
Turkuaz mı desem. Ama mavi değil yeşile daha yakın.
Mesaj tarihi:
Bu kalemin beyasından vardı bende
Lise birden üni.yi bitirene kadar (1 ÖYS+2ÖSS) bütün sınavlara onunla girdim
Gözüm gibi baktım.Ama okulu bitirdikten sonra kaybettim.

O kalemi bulana veya yerini bildirene 1milyon yeni türk lirası vereceğim;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
oha bizim sınıfta bunun borsası vardı be. ilk çıktığında her kırtasiyede yoktu haliyle alan üstüne %50 koyup kerizlerdi birilerine eheh. "içi demir mi bakayım" "bak dayım ugandadan micro marka getirmiş içi altın" gibi konuşmalara vesile olmuştur. hele egemen diye bi çocuk vardı kalem kutusuna hastaydım ama satmıyodu velet, en akıllısı oydu galiba.

bu arada bu kalemlerin bire bir çakması çankayada yer tezgahlarında satılıyor hala bulamadıysan bakabilirim :p çok güzel kalemlerdi. senin bahsettiğin sanırım turkuazlı olanından vardı bende de.

*izmir çankaya
Mesaj tarihi:
Fistan said:
arenda_duwcal said:
bende var o kalemden =) 5-10 tane...annem championdan almıştı sanırım...

her mesajı kolpa

auhsua sonra annem kalemleri bana getirdi ve dedi ki asla aptallara kalemlerini verme...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...