Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kalem arıyorum (manevi değeri yüksek)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selamlar, bu başlık biraz garip gelecek ama özel bir kalem arıyorum manevi değeri açısından. Çok önemli benim için ve önümüzdeki 1-2 hafta içinde bulmam şart. Normalde fiyatı 3-4 milyon civarı olmasına rağmen sanırım üretimden kalkmış bulunmuyor. Gitmediğim kırtasiye, market kalmadı, arkadaşlara da sordum bulamadılar.

Tarifine geçeyim. Rotring Tikky kalemleri (Lütfen tiki esprisi yapmayalım) bilirsiniz, bunlar şu anda böyle kalın ve ele oturan kalemler, ama eskiden bir de inceleri vardı bunların. O incelerinden olacak. Esas önemli olan da rengi. Şöyle alacalı bulacalı yeşil renkli 0.5 kalem olacak. Ama dümdüz tek yeşil değil. Farklı tonlarda böyle alacalı bulamacalı bişey.

İnce ve eski model olması önemli.

Yani bundan olmayacak:

şu modelden olacak

Aradaki kalınlık farkını falan farketmişsinizdir. Ama rengi önemli diyorum ya böyle yeşil tonları var bissürü.

Benim için gerçekten acil ve önemli bir konu, yardımcı olursanız çok sevinirim. Lütfen bulabileceğim bir yer varsa söyleyin, gerekirse bana yollayın kargo ve normal masrafını ben size yollayayım.

Şurada bu yazıyı okuyan herkes 1-2 kırtasiye baksa , hani özellikle arayın demiyorum yolunuzun üstündeki 1-2 yere baksanız yeter.

Marka: Rotring Tikky, ince modelden
Renk: Birsürü yeşil tonu ardarda (tek renk düz yeşil değil)
Uç: 0.5 (gerçi 0.7 varsa da haberdar edin olabilir belki)

Benim için hakkaten önemli, dediğim gibi masrafını kargoyu vs karşılamaya da hazırım. Lütfen, içinizdeki yılbaşı ruhunun sesini birazcık dinleyin ve bir el atın ;)

Çok teşekkürler.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Aralık 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Ahh ahh... O kalemleri niye kaldırdılar piyasadan hala anlayabilmiş değilim...

Hastasıydım ben onların, koleksiyonunu falan yapardım, elimde 2-3 tane -hepsi bozuk olmak üzere- kaldı diye hatırlıyorum en son. Söylediğin yeşilli alacalı bulacalı kalem de vardı ama, hem İstanbul'da, hem de kimbilir evin neresindedir şimdi o kalem...

Bulursun inşallah ne diyeyim...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
ben birazdan okulun çarşınısına çıkıcam oraya bi bakayım inşallah bulurum :) bu arada sen nerdesin? ben Ankaradyım. sen de Ankaradaysan (tabi bulursam) kargoya gerek kalmaz :) neyse birazdan ogrenecz.olmadı bi sorim adam getirtebilir belkim...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
Ankaradayım şu anda okul dolayısıyla, ev ve çoğu arkadaşlar istanbulda ama. ankaradakiler direk bana, istanbulda bulanlar da arkadaşa teslim edebilir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Ankaradan bir arkadaşıma sordumda Ankarada Yılmazlar Kırtasiye Varmış. Ziraat Mahallesi Dış Kapı Adreside. Burası oldukça büyük bir kırtasiyeymiş belki orada bulabilirsin.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
bulamaman çok garip ya çok fazla o kalemlerden var gerçi okul bitti biteli kırtasiyelere gittiğim yok (okul varken çok gidiyordum ya :p) ama benim okudugum zamanlar 2-3 yıl önce baya meşhurdu o kalemler hatta bende bile vardı
yolumun üstünde kırtasiye çok var bakarım ama rengi tam olarak anlıyamadım[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Mesaj tarihi:
Aha çok sağol frasier! Nerededir burası, kızılaya göre nası gidilir felan bilio musun? Gerçi çoğu kırtasyieye baktım yoktu[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Aralık 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Aralık 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Lothrodel, 13 Aralık 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
bulamaman çok garip ya çok fazla o kalemlerden var gerçi okul bitti biteli kırtasiyelere gittiğim yok (okul varken çok gidiyordum ya :p) ama benim okudugum zamanlar 2-3 yıl önce baya meşhurdu o kalemler hatta bende bile vardı
yolumun üstünde kırtasiye çok var bakarım ama rengi tam olarak anlıyamadım

2-3 sene evvel heryerde vardı şimdi kalktı yenileri gelince onlar galiba, yok hiçbiyerde[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 13 Aralık 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
Aha çok sağol frasier! Nerededir burası, kızılaya göre nası gidilir felan bilio musun? Gerçi çoğu kırtasyieye baktım yoktu

Vallaha ben Sakaryalıyım. Aldıgım bilgileri yazdım. Ankarayı bilmiyorum. Ama sorarsan gösterirler sanırım. Ziraat Mahallesi DışKapı dedi bana.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
antepte bizim kırtasiyede duruo onlarda yeşiline meşiline hiç dikkat etmedim,%90 var die biliorum.[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Mesaj tarihi:
ok bakayım yarın sama pmyle renkler menkler fiyatlar vs haber veririm:)[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Mesaj tarihi:
Var bende nedense annemde bütün kırtasiye malzemelerini saklama huyu vardır. Çalışan çalışmayan renk renk ne istiyorsun buluyum?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 13 Aralık 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
Öyleyimdir :)

Sen de msn den muhabbeti kestin burdan laf sokuyosun kardeşim, iki laf edemez olduk :)

Pırah yaa, şer yuvası MSN.. :)[signature][hline]
Do not try the patience of wizards, for they are subtle and quick to anger.

[Bu mesaj Xasf tarafından 13 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...