Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arkadaşlar aşağıya yazdığım yazıyı okurken nefret edeceksiniz. İslamımız ile dalga geçenlerin yüzleri işte.. Bu Kadarıda YETER dedirtecek şekilde.. Allah Cezalarını Verir İnşallah.. Resimler Yapmışlar bunları koymadan edemedim sizlerde bilgili olun diye. Ama lütfen bu resimleri gerçekten görmek isterseniz bakın. Resimlerin içeriği Kutsal Kitabımız Kuranı Kerimle ilgilidir. Gücünüz gururunuz bunu kaldıramıyacaksa lütfen bu resimlere bakmayınız.. Okuduğum haber metni ;İslam’ın ve mü’minlerin her türlü kutsalına buldukları her fırsatta saldırı ve tacizlerde bulunan alçak soysuzlar, provakasyonlarına tam gaz devam ediyor.. Habervakti’nin edindiği bilgilerin doğruluğunu araştırdığımızda karşılaştıklarımızı siz kamuoyuyla yorumsuz paylaşıyoruz.. İşte müslümanları rencide etmek isteyenlerin yeni bulduğu sistem! Provakatör modacıların ‘Allah’ lafzını yazarak transparan elbiseleri podyumlarda mankenlere giydirmelerini, ünlü ayakkabı firmalarının ayakkabılara yine lafzatullahı yazmaları ve içecek firmalarının müslümanları rencide eden reklamlarını hala unutamamışken şimdi bunlardan daha iğrençleri internetten satışa sunuluyor... İslam’ın kutsal değerlerine hakaret için armalar yaptırıp bunları tişörtlere bastırıp satıyorlar.. İşte bir kaç iğrenç örnek: [spo1=Yeter Artık 1][/spo] [spo2=Yeter Artık 2][/spo] [spo3=Yeter Artık 3][/spo] [spo4=Yeter Artık 4][/spo] [spo5=Yeter Artık 5][/spo] Haberin Kaynağı >>>> Bu iğrenç ürünleri satan sitenin web adresi :>>>> Eğer web hack yapmasını bilseydim bu siteyi çökelterek tam ortasınada Türk Bayrağını Kutsal kitabımızı koymak isterdim. Sizler ne düşünürsünüz bu konuda arkadaşlar????[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>O Bir SakaryaLı >>
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kendilerini küçük düşürmekten daha başka bi işe yaramaz.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 o buna saldırır, şu ona saldırır dünya böle döner insanlar ölür eşşeklik baki kalır.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yaratıcı.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Pardon arkadaşlar mesajı düzelteyim derken alıntı yapmışım.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 anladım derdini de, türk bayrağıyla ne alakası var olayın? muhtemelen bu bir israil sitesi ve adamlar filistinlilere hakaret amacıyla yapmışlar siteyi, her ne kadar olay amacını aşıp, islam'a hakaret etmeye varmışsa da, türk bayrağıyla ilişkisini kuramadım. türkiye cumhuriyeti devleti islam'ın savunucusu, ya da ne bileyim, halifesi filan mı?[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arkadaşım tamam sitelerini heklersin de neden Türk bayrağı koyarsın. Git Allah yazısı koy,yada kuran resmi koy ne bileyim. Türk milletini,Türk bayrağını ne diye sokarsınız işin içine.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Frasier, 15 Aralık 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Pardon arkadaşlar mesajı düzelteyim derken alıntı yapmışım. tmm da mesajı değiştir butonuyla 2. quoteyi değiştir bari bu mesajını oraya yaz dimi eheh[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sinirlendim birden işte ne yaptığımı bilmiyorum ki. Kusuruma bakmayın.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Lol :)[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Mike Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sadece komik.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 müslüman olmasamda sinirlendim. böyle birşey yapmaya hakları yok.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yanlış yaptıkları.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Fistan, 15 Aralık 2005 18:35 tarihinde demiş ki: o buna saldırır, şu ona saldırır dünya böle döner insanlar ölür eşşeklik baki kalır. *!Üstüne söz söylenir mi be....* Allah elbet cezalarını verecektir Referans==>Amerika(katrina....)[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin?
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arap ülkelerindeki depremler ne oluyo o zaman. Bizdelki "depremlerde" "sellerde" "toprak kaymalarında" "çığlarda" ölen insanlar cezalarınımı çektiler. Yumuşayalım biraz tabi :) [Bu mesaj Buzx tarafından 15 Aralık 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ateist olmamın en büyük sebeplerinden birisi ilahi adalete inanmamam. umarım birileri bunlara gerekeni yapar, yanlarına kâr bırakmaz...
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Frasier, 15 Aralık 2005 18:33 tarihinde demiş ki: [spo2=Yeter Artık 2][/spo] [spo3=Yeter Artık 3][/spo] [spo4=Yeter Artık 4][/spo] [spo5=Yeter Artık 5][/spo] Ya bu t-shirtlerin üzerlerindeki baskılar bence sahte. T-shirt lerin orjinallerinde öyle baskılar olduğunu sanmıyorum. O resimlerin sonradan koyulduğu çok bariz... resmin üzerine şeffaf bi şekilde yazılmış Sample(Örnek-Numune) yazısının da üstüne geliyo... Bence bikaç kişi t-shirt resimlerini alıp dalga geçmek amacıyla üzerlerine bu şekilleri yapıştırdılar... Böyle t-shirt ler satılmıodur yani. Gerçi o sitelere bakmadım ama muhtemelen sırf dalga geçmek için açılmıştır (Buarada Türk Bayrağıyla ilgisini bende anlıyamadım)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende tshortlerin baskısının sahte olup olmamasının neyi değiştireceğini anlamadım.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ticari amaç taşıyan ve geniş kitlelere yayılma ihtimali olan bir faaliyetten, birkaç tane veledin geyik malzemesine dönüyo... Yani aldırmaya değmiycek bişiy durumuna düşüyo Havlar havlar susarlar[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
taz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kendileriyle çelişmiş bi kere denyolar bi yerde israel peace fln yazmıslar bi yerde kurana ateş eden hayvancık var bırakın bole bos seyleri ya takılsınlar[signature][hline] ...
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 asparagas diyorum[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: SeaGle, 15 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki: Allah elbet cezalarını verecektir Referans==>Amerika(katrina....) al işte her cahili yobazı burda msj atarsa halimiz harap [Bu mesaj elaidizm tarafından 16 Aralık 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Töbe töbe..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 o ağzın içindeki kuran piss falan olayı fotoşap çok belli de. yaratıcı olmuş bence en azından
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 elbette bi şekilde grafik programı kullanılmış yani adam ağız bulup içine kuran koymamış bi ikinciside bu kadar ciğerden kusmaya, sinirlenmeye gerek yok. bi terbiyesizlik yapılmış, gerçekten büyük bir terbiyesizlik. Hayatta her zaman böle terbiyesizlik yapanlar olmuştur olucaktırda, takmayalım çok fazla[signature][hline]Boo, are you happy now?
Öne çıkan mesajlar