Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkes tanıtıyor aracını: Bu da bizimki...

Mino

Öne çıkan mesajlar

96' Alfa Romeo 145 1.7 16V

Üstten çift egzantrikli, yatay ve karşılıklı konumlanmış boksör motor :D 4 silindir.

129bg / 6500dd
148nm/ 4300dd

Yakıt tüketimi litre/100 km de

90 la 6.3
120 ile 8.4
Şehir içi 10.8
Kombine 9.2

Performans: 1190 kg luk gülle olduğu için 0-100 ü 9.8 saniye. 200 km gerçek hız (kadran daha fazla gösteriyor tabi 210 falan) Kalkış ve kapışma amaçlı istiyorsanız unutun bu aracı. Onun yerine bunun 2.0lt Quadrifoglio su var onu tavsiye ederim. Ya da 33 ün 1.7 motorlusu var sadece 1000kg onu hazırlayabilirsiniz. Ama 33 ün roll-barları yoktur çarparsanız karışmam :yapma:

Araba standart olduğu için ABS-Klima-Airbag gibi "aranan" özellikler yok. Ama tam donanımlılarında bunların hepsi hatta daha fazlası var.

Söylenildiği gibi sorunlu bir araç değil (Hani Alfalar çok sorun çıkarır derler ya) ama motoru kırmızı bölgede çok tutmamak gerekiyor. (6700 de başlıyor 7000 de devir kesiyor yanılmıyorsam.)

Motor sesi bence güzel. Günlük kullanım eh yani uygun sayılır. Ama bana kalırsa otoyola daha uygun. Genç arabası olarak tavsiye edilir. Ama temizini bulmak zordur. Hoş GTI lar VTEC ler , HGTler, GSI lar varken kimse buna bakmaz.

Bu da resmi (rengi ve jantları bizimkinin aynısı)

Bu da daha geniş açıdan görünüşü

Neyse fazla konuştum...

[Bu mesaj Mino tarafından 03 August 2003 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maverick, 03 August 2003 16:44 tarihinde demiş ki:
=)
olsun
zaten spor olsa bile hatchback hiç sevmem
araba dediğin sedan olur
örnek olarak bi 3.18ci 'ye bakınız
ne kadar şahane bir coupe
öbür taraftada 3.18 compact war
iğrenç[hline]Sic vic pacem, para bellum.

Zevk renk meselesi. Ama ben hatchback i sedana tercih ederim. Ne de olsa araba en fazla 2 kişi oluyor. Arka kapılar aile kurmadıkça gerekmiyor.

[Bu mesaj Mino tarafından 03 August 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...