umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 arkadaşlar ben winamp 3 kurdum soora sildim ama windows taki *.wma dosyalar açılmıyo winamp istiyo naapacam yardım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Dosya'yı highlight et. Sonra CTRL'ye basılı tutup sağ tuşla tıkla. İngilizce'yse "Run As...", Türkçe'yse "Birlikte Aç..."ı seç. Oradan istediğin programın .exe'sini belirt ve "Her zaman bu programı kullanarak aç" seçeneğin seçili olsun. Böylece, çift tıkladığında o program aracılığıyla açarsın dosyayı. Ya da bu seçeneği kapatırsan, her seferinde aynı prosedürü uygulaman gerekecek. Umarım yardımcı olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 arkadaşım bu bahsettiğin highlight nedir onu anlayamadım şu anda aç dediğimde winamp3.exe bul mesajı veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 highlight demek seçmek demektir. hmm nasıl anlatıyım.. hani cursoru yazının üstüne tıklayıp sağa soğru doğru çekersen farklı bir renk alır ya. ya da fosforlu kalemle kitaplarda yazıların üstünü çizersin. odur highlight.[hline]By Gamers For Gamers [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 August 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Yani türkçesi o ikona bir kere tıkla demeye çalışıyorlar.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Sharky bazen tıklamadan da highlight edebilirsin. :D Hani bir ayar ile mouseover'da highlight ediyor ya.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 UFFFF dalga mı geç,yorsunuz benle yaa bende birlikte aç menüsü çoıkmıyo kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Hayır umut, sana değil birbirlerine takılıyorlar. Bu arada lol hakikaten, yani bir açıklama bu kadar karmaşık hale getirilebilir, Sharky olmasa ben de anlamayacaktım ne demek istediğinizi =P Umut, şimdi ilk olarak dosyaya tıkla bir kere sol tuşla, böylece seçildiğini anlatacak şekilde koyu mavi olsun o dosya. Ikinci adım olarak shifti basılı tutarken mouseun sağ tuşuyla tıkla aynı dosyayı (klasör değil, dosya), çıkan menüde birlikte aç seçeneğini tıkla, karşına çıkan yeni menüden istediğin programı seç, "her zaman bu programı kullanarak aç" seçeneğini etkinleştir ve tamam de. Bende batırdım sanki ama hadi bakalım =][hline]YAZIYOOOR......GUNN OSI ACCOUNTUNU SATIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Yadaaaaa. Windows Media Player'i aç. Tools menüsünde Options 'a gir. Orda File Types sekmesi var. O sekmede liste var başlarda Windows Media Audio File (wma) var onun solundaki kutucuğu işaretle. Ok'e tıkla alttan. Bu kadar :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar