Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Room 101

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar
Programim Gothica'nin çakma bir korku filmi ile ayni adi tasimasi sebebiyle insanlarin program ismini "basit" veya burdan calinti görmeleri sebebiyle, Gothica'nin ismini Room 101 olarak degistirdim : ) Bu olay daha dün oldugu ve yayin bugün oldugu icin daha afis yok idare ediverin : )

Gelelim bu geceki yayinimiza : )

------------

Gothica, yeni adi Room 101 ile karsinizda! Konsepti ayni sekilde devam edecek olan Room 101, yeni adini özel bir programla kutluyor!

Metal müzigin en basarili kadin vokalleri ile bu persembe gece 01.00'de Kadin sesi ve Gothic Metalin essiz uyumuna RadyoSU'da sahit olun. Liv Kristine, Simone Simons, Floor Jansen, Cristina Scabbia, Anneke van Giersberge, Sharon Den Adel, Anita Auglend, Stephanie Luzie, Angela Gossow ve daha bir cogu, yarin gece Room 101'a konuk olacak!

Sizi de bekleriz

www.radyosu.org
- Sabanci Universitesi Radyosu

[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

yaani iyi ki bi 1984 okudunuz penth :) uyanık kalabilirsem dinleyeceğim efem..dark tranquillity'nin kadın vokalli parçalarından biri de olucak mı aceba?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 01 Aralık 2005 09:38 tarihinde demiş ki:
yaani iyi ki bi 1984 okudunuz penth :) uyanık kalabilirsem dinleyeceğim efem..dark tranquillity'nin kadın vokalli parçalarından biri de olucak mı aceba?
Ya zaten güzel bir isim arayisindaydim söyledigim sebeple, dün Room 101 dinlerken aklima geldi programima gayet uyacagi bu ismin, dedim niye yapmiyorum : )

Tabi olur : ) Hatta isterseniz buraya isteklerinizi yapin ona göre liste yapayim daha bi güzel olsun efenim[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Aralık 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu haftalik evet, kadin vokal ve gothic / semfonik / ucundan melodic death/ melodic black türüne dahil olmak üzere.

Kadin vokal feat. yapiyor da olabilir bu arada, Sirrah - Bitter Seas, veya Cradle of Filth - Nymphetamine de falan oldugu gibi yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stifler, 01 Aralık 2005 10:46 tarihinde demiş ki:
From autumn to ashes - Short stories with tragic endings
tür bakımından pek tutmayacak ama? emocore a giriyor from autumn to ashes
olabilirmi ozaman Penth?
[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 01 Aralık 2005 10:30 tarihinde demiş ki:
said:
sir, 01 Aralık 2005 09:38 tarihinde demiş ki:
yaani iyi ki bi 1984 okudunuz penth :) uyanık kalabilirsem dinleyeceğim efem..dark tranquillity'nin kadın vokalli parçalarından biri de olucak mı aceba?
Ya zaten güzel bir isim arayisindaydim söyledigim sebeple, dün Room 101 dinlerken aklima geldi programima gayet uyacagi bu ismin, dedim niye yapmiyorum : )

Tabi olur : ) Hatta isterseniz buraya isteklerinizi yapin ona göre liste yapayim daha bi güzel olsun efenim

insanity's crescendo nun live versiyonunu çalıpta nerde lan bunda hatun vokal diye gelme gene[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

dinlicez bakalim, uyanık kalmak için cabaliycam, malum ertesi gun 7de uyanmak gibi bir sorunumuz var. Ben de istedim bi iki sarkı, cok guzel bir yayın olucak, programın yeni adı daha bi guzel olmus. tebrikler;)[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...