Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Merhabalar Programim Gothica'nin çakma bir korku filmi ile ayni adi tasimasi sebebiyle insanlarin program ismini "basit" veya burdan calinti görmeleri sebebiyle, Gothica'nin ismini Room 101 olarak degistirdim : ) Bu olay daha dün oldugu ve yayin bugün oldugu icin daha afis yok idare ediverin : ) Gelelim bu geceki yayinimiza : ) ------------ Gothica, yeni adi Room 101 ile karsinizda! Konsepti ayni sekilde devam edecek olan Room 101, yeni adini özel bir programla kutluyor! Metal müzigin en basarili kadin vokalleri ile bu persembe gece 01.00'de Kadin sesi ve Gothic Metalin essiz uyumuna RadyoSU'da sahit olun. Liv Kristine, Simone Simons, Floor Jansen, Cristina Scabbia, Anneke van Giersberge, Sharon Den Adel, Anita Auglend, Stephanie Luzie, Angela Gossow ve daha bir cogu, yarin gece Room 101'a konuk olacak! Sizi de bekleriz www.radyosu.org - Sabanci Universitesi Radyosu[signature][hline]WoW EU - MagtheridonPenthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain TrainEmilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yaani iyi ki bi 1984 okudunuz penth :) uyanık kalabilirsem dinleyeceğim efem..dark tranquillity'nin kadın vokalli parçalarından biri de olucak mı aceba?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yeni isminiz hayırlı olsun,yayın hayatınızda da basarılar dılıyorum :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: sir, 01 Aralık 2005 09:38 tarihinde demiş ki: yaani iyi ki bi 1984 okudunuz penth :) uyanık kalabilirsem dinleyeceğim efem..dark tranquillity'nin kadın vokalli parçalarından biri de olucak mı aceba? Ya zaten güzel bir isim arayisindaydim söyledigim sebeple, dün Room 101 dinlerken aklima geldi programima gayet uyacagi bu ismin, dedim niye yapmiyorum : ) Tabi olur : ) Hatta isterseniz buraya isteklerinizi yapin ona göre liste yapayim daha bi güzel olsun efenim[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Aralık 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Kadın vokal şart mı isteklerimizde ?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bu haftalik evet, kadin vokal ve gothic / semfonik / ucundan melodic death/ melodic black türüne dahil olmak üzere. Kadin vokal feat. yapiyor da olabilir bu arada, Sirrah - Bitter Seas, veya Cradle of Filth - Nymphetamine de falan oldugu gibi yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 From autumn to ashes - Short stories with tragic endings olabilirmi ozaman Penth?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Stifler, 01 Aralık 2005 10:46 tarihinde demiş ki: From autumn to ashes - Short stories with tragic endings tür bakımından pek tutmayacak ama? emocore a giriyor from autumn to ashes olabilirmi ozaman Penth? [signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Christinna Scabbia'dan Swamped isteriz =) Lacuna Coil rules.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Alakasız olacak da, benim programın ismi de Ecnebi Musikisi :) Maraş'ta yabancı müzik yayını yaptığımı anlasınlar diye :-P[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 harikasın penth kesin dinliyorum bu gece...[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 liste çok güzelmiş ama adslnin port yok zort yok diye oyaladığı bi sokakta olmamdan sebep ilk 1 ayını kacırcam neyse,güzel program olacağı kesin başarılar simdiden.. [Bu mesaj aente tarafından 01 Aralık 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 başarılı...[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben dark tranquillity - insanity's crescendo istiyorum öyleyse :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Aralık 2005 10:30 tarihinde demiş ki: said: sir, 01 Aralık 2005 09:38 tarihinde demiş ki: yaani iyi ki bi 1984 okudunuz penth :) uyanık kalabilirsem dinleyeceğim efem..dark tranquillity'nin kadın vokalli parçalarından biri de olucak mı aceba? Ya zaten güzel bir isim arayisindaydim söyledigim sebeple, dün Room 101 dinlerken aklima geldi programima gayet uyacagi bu ismin, dedim niye yapmiyorum : ) Tabi olur : ) Hatta isterseniz buraya isteklerinizi yapin ona göre liste yapayim daha bi güzel olsun efenim insanity's crescendo nun live versiyonunu çalıpta nerde lan bunda hatun vokal diye gelme gene[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arkadaslar bu haftaligina, konsept program oldugu icin 12-02 arasi olacak program yani 1 saat erken baslayip 2 saat sürecek : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 paso hatun vokal mi olcak program,kısmen death olsun bari yediğimiz death ama[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 death de olur ama hatun vokal olcak feat olsa da olur[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 In Flames - Dead End çal adamsan hehe[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 dinlicez bakalim, uyanık kalmak için cabaliycam, malum ertesi gun 7de uyanmak gibi bir sorunumuz var. Ben de istedim bi iki sarkı, cok guzel bir yayın olucak, programın yeni adı daha bi guzel olmus. tebrikler;)[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Program 15 dakka sora basliy oefendim, stüdyoya yola cikiyorum ben de : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 lacuna coil cal allahsiz, heaven's a lie cal, batsin bu dunya cal a.k.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Heuhe In Flames Everlost çalamazsın di mi bu saatten sonra :P Acaba bize bir liste yazabilir misin? Ne çalcan ona göre blinçli dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben baslayali 1 saat oldu ya : ) Listeyi en son yazarim simdi mesgulum baya ama dinle iste, gothic pagan death falan takiliyoz öyle ama hatun vokal zorunlu : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 YA okulunuzun nette bi problem var galiba sürekli kesiliyor.Artık başka zamana kaldı.Hevesim de kursağımda kaldı :(512yle 48khz dinleyemedik yazık bana püü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar