Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bence honda vitec yada peugeot 406 derim..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kapı gibi amg si var mercedesin.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Her arabaya modifiye yapılır yeter ki bütçe ve mühendislik iyi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 selam, [spo1=1.8T 420HP]Max. power 420 hp (309 kW) vid 5750 r/min Max. torque 374 lb-ft vid 4880 r/min Acceleration 0-60 mph 4.8 s Top speed 169 mph Changes New E-proms in ECU, optimization of flow to intercooler, new turbo, exhaust manifold, wastegate, intercooler, injectors, fuel pump, fuel pressure regulator, camshafts, crankshaft, piston rods, pistons, oil cooler, clutch, flywheel, air filter, modification of air filter housing and charge air hoses and pipes, extra engine mounts, modification of crank case breather, porting of cylinder head, 2 x race cats, stainless steel exhaust (turbo-back). Price incl. installation 28.818 EUR excl. VAT[/spo] [spo2=1.8T 550HP]Max. power 550 hp (405 kW) Changes New E-proms in ECU, optimization of flow to intercooler, new turbo, custom built exhaust manifold, intake manifold, wastegate, intercooler, injectors, fuel pump, fuel pressure regulator, camshafts, crankshaft with increased stroke (2.0 L), piston rods, pistons, oil cooler, clutch, flywheel, air filter, modification of air filter housing and charge air hoses and pipes, extra engine mounts, modification of crank case breather, porting of cylinder head, 2 x race cats, stainless steel exhaust (turbo-back). [/spo] saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bence modifiyeye en çok uyumlu araba Toyota Supra'dır..[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Redogski, 08 Aralık 2005 16:25 tarihinde demiş ki: bmw yide bişirket modifiye ediodu ama unuttum [signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Audi A3. Her zaman hastası oldum.Her zaman olucamda..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 selam, blackrose syn arkadaşa da yer aç. ben ona da bizim uzun kollu gömleklerden getiriyorum :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 mitsubishi evolution 6-7-8 ötesi yok bence , bi skyline rakip olabilir[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Modifiye olarak benim en yakıştırdığım arabalar, 1.Golf 2.Peugeot 206.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Syn, 09 Aralık 2005 23:12 tarihinde demiş ki: Audi A3. Her zaman hastası oldum.Her zaman olucamda.. hadi lan sexi sen ne anlarsın arabadan :D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 rofl :D ben tosba modi etmek isterim.. herby olsun ..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Motor Modifiyesi İcin Yapilacaksa Suphesiz Civic VTI VTEC 20 Milyara Aldiginiz Araca 10 $Gibi Bir Rakamla 400+ HP Gorebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 AC Schnitzer galibağğ BMW ye yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Evet.. AC BMW icin Calisiyor.. MUGEN Honda İcin.. Nismo Nissan icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kılıç nedir bu 10$ olayı biraz açsarmısın,bizdede bi VTEC honda var gerçi VTI değil,400beygir olurmu buda?olmazsa 200de yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 10bin $ demek istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 400bg civic kullanılmaz insanın mezarı olur o araba, arkadaş 2 hafta önce bi taksiye 40'la vurdu araba perte çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 (94 - 99 kasa vti) civic + 10k usd = 400 + hp civic = 160 hp 240 hp = 10k usd hmm çok enteresan ne malzeme olakcak 10k usd içinde çok merak ettim 1.6 160 hp araba 10k ile 400 hp olacak. Civic e vtec (Valve Timing and Lift Electronic Control) den dolayı normal turbo uygulanamıyordu zamanlama sorunundan dolayı ,yeni yeni vtec üzerindeki oynamalar sayesinde artık bu tarz uygulamalar yapıla biliyor. Tr dede bir kaç örnek var ama 10k ile 400 hp imkansız gibi (gibisi fazla) 400 hp için stage 3 turboya ekstra Forged pistonlar sekmanlar Injector Subaplar basınclı yakıt regülatörü vs vs biton malzeme lazım 400 hp civic 20 - 30k ları çok rahat bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Selam, Biyel ve karank milini de unutmamak gerekli. Ayrıca emme monifoldunun da değişmesi gerekli. turbonun yanı sıra kompresör uygulamaları da düşünülebilir. Pek uygulandığını duymadım Türkiye'de ama yapan mutlaka vardır. A4 B5 1.8Tq için mtm'in yaptıkları şunlar misal; yazılım güncelleme turbodan itibaren komple egzoz sistemi daha büyük turbo egzoz monifoldu değişikliği değişen enjektörler 5,811 EUR + 1,056 EUR işçilik = 6,867 EUR sonuç: 240HP@5200rpm (150HP@5700rpm) 355Nm@4000rpm (210Nm@1750-4600rpm) 239km/h (220km/h) 7,0sn 0-100km/h (8,9sn) 9,9lt/100km (9,3lt/100km) Parantez içi değerler fabrika verileridir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 paramecium' da çok güzel bir örnek vermiş fiyat ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 En cok haz aldigim VW Group 1.8T'lere yapilan modifiyeler, ozellikle de A4 1.8T. Bu alet tam 300 beygir mesela hem de bir Turk arkadasimizin, Audi Forums'da da ayin arabasi secilmisti.[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:54 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:56 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Selam, Eğer satmak durumunda kalmasaydım askerlik dönüşü benim de modifiye (200-220HP limitli) planlarım vardı :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 A3 siyah sport pack olsa modifiye ye falan gerek yok daha ne isterim :) ama illa modifiye diyorsan hyundai coupe kasasına çok şekil modifiye yapılıyor gerçi arabanın motoru beş para etmez ;) onun dışında piyasadaki peugeot 106 ların tamamına yakını modifiyeli, hele bir aralar moda idi araba sorun değil aslında olsunda modfiye de edilir pls mtv pimp my ride! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Selam, Ben 0-120km/h değerini düşürmek ve fren-yol tutuş değerlerinde iyileştirme yapmak istiyordum. hayvani beygir gücü ve fiyakalı bir görünüş arzum yok :) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar