Mille Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hayattımda ilk kez forward mail yolladım ama çok duygulandım ARKADAŞLAR BU MAIL SAYESİNDE BİR ÇOCUĞUN HAYATI KURTULABİLİR..BU >>MAİLİ >>ATABİLDİĞİNİZ KADAR KİŞİYE ATIN..HER ÜÇ KİŞİ İÇİN BELLİ BİR PARA >>YARDIMI >>YAPILACAK BİR SAĞLIK KURUMU TARAFINDAN... >> >> >>MESAJIN >>OZELLIKLE SONUNU OKUMANIZI TAVSIYE EDERIM >>Sadece bu sabah icin, icimden >>aglamak >>geldigi halde yuzunu gordugumde >>gulumseyecegim. Sadece bu sabah >>icin, ne giymek istediginin >>secimini sana >>birakacagim gulumseyerek ne kadar >>yakistigini soyleyecegim. >>Sadece bu sabah, >>camasirlari yikamaktan vazgecip >>seninle parkta oynamaya >>gidecegim. >>Bu sabah bulasiklari lavaboda >>birakip >>bulmacanin nasil cozuldugunu bana >>ogretmeni izleyecegim. Ogleden >>sonra >>telefonun fisini cekip >>bilgisayari >>kapatacagim ve arka bahcede >>oturup >>seninle kopukten balonlar >>ucuracagim. >>Bu ogleden sonra dondurma arabasi >>icin cigliklar attiginda sana hic >>kizmayacagim ve gelirse bir >>tane alacagim. >>Bu ogleden sonra buyudugunde ne >>olacagin hakkinda hic canimi >>sikmayacagim.Ya da seni >>ilgilendiren >>konularda ikinci bir dusunce >>uretmeyecegim. >>Bu ogleden sonra kurabiye >>pisirirken >>bana yardim etmene izin >>verecegim ve >>çalismayacagim. Bu ogleden sonra >>Mc Donald’s a gidecegiz >>ve iki tane >>cocuk menusu isteyecegiz >>ki,iki oyuncak >>alabilesin. >>Bu gece seni kollarimda >>tutacagim ve >>nasil dogdugunu seni ne kadar cok >>sevdigimi anlatacagim. >>Bu gece kuvette sulari >>sicratmana izin >>verecegim ve sana hic >>kizmayacagim. >>bu gece gec saate kadar >>oturmana ve >>balkonda oturup yildizlari >>saymana izin >>verecegim.Bu gece yanina uzanip >>en sevdigim TV programlarini >>bir kenara >>bırakacagim. Bu gece sen dua >>ederken >>parmaklarimi saclarinda >>dolastirip bana >>en buyuk armagani verdigi >>icin >>Tanriya sukredecegim. Kayip >>cocuklarini >>arayan anne ve babalari >>dusunecegim. >>Yatak odalari yerine cocuklarinin >>mezarlarini ziyaret edenleri ve >>hastane odalarinda donuk >>bakislarla, >>daha fazla iclerinde >>tutamadiklari >>cigliklariyla hasta >>çocuklarini seyreden >>anne babalari dusunecegim. >>Ve bu gece yanagina iyi >>geceler opucugu >>biraz daha uzun tutacagim >>kollarimda. >>Allaha senin icin tesekkur >>edip bize >>yalnizca bir gun daha vermesi >>icin >>yakaracagim..... >> >> >>Merhaba, Ben 29 yasinda bir >>babayim. >>Esim ve ben birlikte mukemmel >>bir yasami >>paylastik.Allahym bizi bir >>cocukla kutsadi. >>beyin kanseri teshisi koydular >>Ve kurtulmasi >>icin tek yolun ameliyat >>oldugunu soylediler. >>Ne yazik ki bunun icin yeterli >>paramiz yok. >>AOL ve Zdnet(Zimbabve) bize >>yardim etme >>karari aldi.Bu mail ne kadar >>cok kisiye >>yonlendirilirse,her uc kisi >>icin 32 sent >>Zimbabve dolari olarak) fon >>olusturulacak. >>AOL Mesaji takip edecek ve kac >>kisiye >>ulastigini sayacak. >>Lutfen adres listenizdeki en >>az uc kisiye >>bu mesaji gonderin[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Pes![signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 32 zimbabve doları? :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yalan bunlar, yollanan mail sayacı gibi bir şey yok.[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna
dory Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 nasıl emin oldun ki? yalan dolandir bence[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
sir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tehey yau artıkh, ilerleeyin yau at gözlüklerini çıkarın yaauu!ismail yk robottur arkadaşım![signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Daha iyisini yazarım be! ya doğruysa lan![signature][hline]The Blood is Love.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hayır bu mailleri nasıl takip ediyo adamlar, hayret bişey ya forward mail atanlara block kampanyası lütfen ya hayır bari atıyonuz biraz temizleyin mesaja ulaşmak için 20*384*023 sayfa aşağı iniyon mail adreslerinden AHA FWD MAİL HADİ BÜTÜN LİSTEME YOLLAYAM Kİ BİRİLERİ KÜFÜR ETSİN BANA[signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 16 Aralık 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 soz [Bu mesaj wildpervert tarafından 16 Aralık 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Forward mailleri hiç sevmiyorum. Arkadaşlarım yolluyor günde 10 mail. Boşu boşuna kutum doluyor. Okumak bile gelmiyor insanın içinden.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 eski bi mail bu bana da gelmişti, kolpa hepsi.[signature][hline]Apeiron
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hmpmh mph ![signature][hline]We want war, wake up !
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 öeh artık, inanmayın böyle şeylere.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Öne çıkan mesajlar