RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Evet arkadaşlar en sonunda alıyorum şu lanet pedalı buyrunuz bakınız..www.duallist.com[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..[Bu mesaj RedallHoor tarafından 12 Aralık 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Hehe hayırlı olsun. Çok güzel bu ya :)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hehheeh şu sayko pedal değil mi bu? bende bi iki videosu vardı manyak bişey :D kullanmaya alıştıktan sonra manyak güzel şeyler yapılabilir. hayırlı ossung :-)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 *!gife bakarak hipnotize olur* eee hayırlı olsun evet[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hayırlı olsun twinlerinle koparız artık =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Redall kenk iki tane al bunlardan gazdan ölelim. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Triple alıyorum zaten 3 pedall 3 tokmak :)....[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 güle güle kullan kardeşim. bence double cross koy sete sonra 2 tanede çift tokmaklı dualist koy bıdırrr bıdırrr takılırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 duallist'in çalışma mantığını hiç anlayamadım. acaba biri buradan böyle güzel bir yazıyla açıklayabilir mi?[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 eheha ya kayıtlarını dinlemek istiyorum eline geçince bi pedallar bi kaydediver =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Zevkli bir alete benziyor[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: arian, 12 Aralık 2005 12:22 tarihinde demiş ki: duallist'in çalışma mantığını hiç anlayamadım. acaba biri buradan böyle güzel bir yazıyla açıklayabilir mi? 2 vurusu tek vurusta yapiyosun sanirim iste yetersiz metal davulculari icin : P[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ben twin için kullanmıcam bu aleti zaten funkta çok işime yarıcak :) Penth in söylediği kesime girmiyorum ben :) Aletin özelliğini şöyle açıklayayım.. yukarı kaldırırken bir vuruş aşağı indirirken bir vuruş yapıyor.. evet[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: RedallHoor, 12 Aralık 2005 15:09 tarihinde demiş ki: Ben twin için kullanmıcam bu aleti zaten funkta çok işime yarıcak :) Penth in söylediği kesime girmiyorum ben :) Aletin özelliğini şöyle açıklayayım.. yukarı kaldırırken bir vuruş aşağı indirirken bir vuruş yapıyor.. evet tamamdır, aradığım buydu işte sağol..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ilginçmiş, kayıt yapar yollarsın artık hehe, hayırlı olsun.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 heh ben hiç bu olaylardan anlamazken bütün twin pedalları aynen böyle sanırdım tek ayakla taka taka saydırılıyo sanırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Dumur yaşadım biraz=) Hayırlı olsun.[signature][hline]Herkes neden mutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben bu cihazla behemoth olurum tek basıma edit: bundan iki taneyle[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 12 Aralık 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 en brutali de bu[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ^oha kimse o kadar yetersiz değildir heralde[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yetersizlik degil de, 400 metronomda sacmalayan grindcılar falan kullanıyordur sanırım, malum genelde kayıtları drummachine oluyor, konserdede davulcuları kendi yazdığı şeyi çalamıyor falan[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ha benim dinlediklerimi diyosun =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Triple yi kullananların listesini görmeniz lazım... :) Ben birkez oturmuştum triple pedal lı bi davulun başına.. Kendimden geçtim o kadar diyorum :)q[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 buna verilen paraya yazık abi. pedal olayını o kadar araştırdım dualistten herkez nefret ediyor. zaten plastik pedaldan ne hayır gelir millet dw ları kırıyor... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar