Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Saat 2'de telefon çaldı, açtım: - İyi günler Türk Telekom'dan arıyorum, ben Cengiz bilmemkimle görüşebilir miyim? - Benim. - 13 Şubat 2002'de ADSL başvurusu yapmışsınız, hala istiyor musunuz? Burası Türkiye, yok öyle.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. [Bu mesaj Eraq tarafından 16 August 2003 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Nerde oturuyorsun?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Bakırköy Aslında Ataköy 3. Kısım ama Bakırköy Telekom'dan aradılar.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Hahah , işte Türkiye de internet gerçekleri ..[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 cidden komik turkiyenin rezillikleri :)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 muhahahahahah hahahahaa :lol:[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Taktir ettim aramışlar yine![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 benim kapıma geldiler :P 2002 ocak ayında başvuru yaptıydım hala istiyormusunuz dedilerdi ozm cable net vardı aksam bi görüşeyim evdekilerle yarın soylerim dedim yolladım adamı adsl ye geçtim cableyi kapadım online oyun oynayamıyorum suan :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 niye ki?[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 oyunlar abasladıgımda bi anda ping ucuyo loss baslıyo uplaod donuıyo misal: ultima online : ekrana 3 kişi gelip kosturucna donuyorum dial up la girerken isterse 7-8 kişi gelsin bişi olmuyodu cable ile oynarken 50 kişide gelse donmuyordum cs oynuyorum 80-90 olan ping ateş etmeye basladıgımda 600 - 1000 gidiyo paticik e ping atiyorum ms dos dan pingler 80 90 600 %25 loss falan eternet kartımı deiştirdim cnet aldım full duplex 10/100 birsürü sey test ettim tcp ip ayarlarını optimize etim her sekilde denedim nafile telekomla gorustum adamlar hattın cok temiz hiçbi sorun gozukmuyo burdan dediler 1 saat boyunca konustuk bişi cıkmadı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 adsl cabledan daha iyi. TTnin gtü sıkıştı tabi artık. Neyse ya bikaç ay daha sıkalım dişimizi de özelleştikten sonra bayram ederiz. (İnşallah)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 justin pc deişmedi cable avrdı adsal ye geçtim geçtigim gunden beri böyle amd athlon 1800xp+ 512ddr kingston ram biliyorum uo da nasıl sistemin nasıl lagda kaldıgımı ama bugüne kadar hiç lagda kalmadım bu sistemle upload da sorun oluyo direk tıkanıyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ehuh güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 yok böle bişey ya zuahah 12 şubat 2002 *!iptal* sözde buraya temmuzda gelecekti 2004 temi gelir acaba[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar