LethE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 bu dandik steam denilen program olamdan cs 1.6 çalışmıyor o kada rçekti mcsyi fln ama .. sansne serverlarını görmüyor.. oyun başlamıyor fln.. NE BU IMDAT!![hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 snn server'ında sorun var, ben de giremiyorum snn'ye. diğer server'lara girebiliyorum.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bu baya dieşik şimdi beyler yeni sorum var oyunu 1280 de oynuyoıdum ama abidik hatalar çıkıyo (mesela oyunu açıp oyle server arıyamıyormu menuler cıkmıyo fln.. sinir ediyo) Steami açmadan oyunun grafiklerini nası 1024 yapabiriim bi fikri olan?[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 su anda full.. ama steam full diel :)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar