SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 peki.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 anadolu değilde avrupada biliyorum taksim tarafında vardı bir yer kapanmadıysa :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 güzel :D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: BioHazarD, 15 Aralık 2005 20:34 tarihinde demiş ki: ist and. yakasında nerden buluruz bunlardan:D teknosa larda var.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ouwwww. :) Tam istedigim tarz.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arabamın bakımını yapayım dedim ama çıkmak zor oldu işin içinden motor baya gitmiş iyice yağladım temizleidm :P Bakıma başlarken : Aha burası beyni motoru temizledik :P Önde ve arkada var motor buradan öndeki bantlı yer gözüküyor arkadakide hafif beli oluyor :) : Ve bakım bitti kabuğunu takmadan birleştirdik mis gibin :) : Not : evde tekerlek bulamadım gidip yenisi alıcam bide kabuk alıcam o zaman gzüel olcak :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oha bnmki bunla yarışamaz:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oleyy çalıştırdım arabamııı kuamdası gitmiş ama :) motorlar sağlam taş gibin seside çıkıyor mis gibi şimdi kumandayı tamir edicem şans dileyin :P Araba öe gitmiyor temazsızlık var sanırım geriye gidiyor yoksa çalışıyor kumanda :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende ucagimla gelem ?? yarisinizi cekerim havadan ... nasi yapcaksam onu :D neyse ucar duser cakilirim yaniniza onunuze ustunuze...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: BeIlow, 15 Aralık 2005 19:17 tarihinde demiş ki: ehehhe valla ben 21 yaşındayım hala oynamayı severim bunlarla :P Bu yaşa geldim hala severim oynamayı diyecektim ki...[signature][hline]The Blood is Love.
Roenyx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hmm araba güzelmi$ :D[signature][hline]
oper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bizde ufakkene arabaya benzeyen taşlarlan oynardık :'([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bizde ufak arabalarımıza topraktan garajlar yapardık. sonra duvarın üstünde sürerdik. hep lastikleri erirdi. :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Öne çıkan mesajlar