Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Arabam (Maket)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arabamın bakımını yapayım dedim ama çıkmak zor oldu işin içinden motor baya gitmiş iyice yağladım temizleidm :P

Bakıma başlarken :

Aha burası beyni motoru temizledik :P Önde ve arkada var motor buradan öndeki bantlı yer gözüküyor arkadakide hafif beli oluyor :) :

Ve bakım bitti kabuğunu takmadan birleştirdik mis gibin :) :

Not : evde tekerlek bulamadım gidip yenisi alıcam bide kabuk alıcam o zaman gzüel olcak :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!

Mesaj tarihi:
oleyy çalıştırdım arabamııı kuamdası gitmiş ama :) motorlar sağlam taş gibin seside çıkıyor mis gibi şimdi kumandayı tamir edicem şans dileyin :P Araba öe gitmiyor temazsızlık var sanırım geriye gidiyor yoksa çalışıyor kumanda :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
bende ucagimla gelem ?? yarisinizi cekerim havadan ... nasi yapcaksam onu :D neyse ucar duser cakilirim yaniniza onunuze ustunuze...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 15 Aralık 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
ehehhe valla ben 21 yaşındayım hala oynamayı severim bunlarla :P

Bu yaşa geldim hala severim oynamayı diyecektim ki...[signature][hline]The Blood is Love.
Mesaj tarihi:
bizde ufak arabalarımıza topraktan garajlar yapardık. sonra duvarın üstünde sürerdik. hep lastikleri erirdi. :)[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
  • Yeni Oluştur...