Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Arabam (Maket)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Eskileri ayıklarken 3 tane arabamı buldum ama en çok bunu bulduğuma sevindim :P sizlerle paylaşmak istedim kendisi sanırım 3 veya 4 yaşında olmalı :) Çok güzel ve hızlı bir arabadır aldığımda saatte 30 km yapıyordu motoru değiştirdim filan 60 km yapmıştım ve sürerken büyük bi kaza sonucu (diğer arabayla çarpıştı :P) tekerleği fırladı ve yeni tekerlek alamamıştım. Baya bi eskimiş arada yenileycem ama eski halini koymak isteidm :)

Hafif Yandan :

Önden :

Tam Yandan :

Arkadan (hasarı burada görüyorsunuzdur :P) :

Arkan Yandan :

[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!

Mesaj tarihi:
ah ah kücükken bende böle bi aram olsun istemistim ama paramiz yetmedi böhühühüh :(

* Ağlamak için kaçar! *[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Mesaj tarihi:
Eheh güzelmiş

Bi elden geçirirsen güzel olur:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
elden geçircem zaten ehehe sonra yine koyarım temizleyince üstünü değiştirip motoru filan geliştirince :P çok şirin bişidir bunnar :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
Bellow bende de var bunlardan kapışak mı :P ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )

[Bu mesaj Janitschar tarafından 15 Aralık 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dur bi temizleyim en son yarışmada feci kaza yaptım tekerlek parçalandı . Demekki neymiş taşlı yolda düz tekerlek kullanmıycan :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
bence gayet iyiler :P motoru değiştirdinmi taş gibin oluyorlar hatta :) benimkinde iki motor takılıydı yanlış hatırlamıyorsam ve gayet güzel gidiyordu :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
bendede nikkonun impreza 2002 wrc var.ama kaç km yaptığını bilmiorum.motorunu değiştirmiştim dahada hızlanmıştı.koyarım bi ara resmini:D.
seninki yakıtlamı çalışıyo?yoksa elektrikmi?
elektrikse bi ara kapışmak nasip olabilir:D
tabi bide otomobil manyağı olarak model araba koleksiyonum var ama uzun süredir yeni araba alamıyorum.belki koyarım onlarında resmini:D
edit:tabi bnm araba prof deil:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.

[Bu mesaj Redogski tarafından 15 Aralık 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kapışırız ama hafife alma baya hızlıdır ve dönüşleri çok kıvraktır eskiden çok uğraşmıştım :) çok sağlam bi araba oldu kabuğunu değiştirip tekerlekleri yenileyip motoru bir elden geçirdiimmi mis gibi olur :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
  • Yeni Oluştur...