BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Eskileri ayıklarken 3 tane arabamı buldum ama en çok bunu bulduğuma sevindim :P sizlerle paylaşmak istedim kendisi sanırım 3 veya 4 yaşında olmalı :) Çok güzel ve hızlı bir arabadır aldığımda saatte 30 km yapıyordu motoru değiştirdim filan 60 km yapmıştım ve sürerken büyük bi kaza sonucu (diğer arabayla çarpıştı :P) tekerleği fırladı ve yeni tekerlek alamamıştım. Baya bi eskimiş arada yenileycem ama eski halini koymak isteidm :) Hafif Yandan : Önden : Tam Yandan : Arkadan (hasarı burada görüyorsunuzdur :P) : Arkan Yandan :[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ah ah kücükken bende böle bi aram olsun istemistim ama paramiz yetmedi böhühühüh :( * Ağlamak için kaçar! *[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere..
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ehehhe valla ben 21 yaşındayım hala oynamayı severim bunlarla :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 nikko'mu bu eheh.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Evet nikko prof :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Eheh güzelmiş Bi elden geçirirsen güzel olur:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 elden geçircem zaten ehehe sonra yine koyarım temizleyince üstünü değiştirip motoru filan geliştirince :P çok şirin bişidir bunnar :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bellow bende de var bunlardan kapışak mı :P ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) [Bu mesaj Janitschar tarafından 15 Aralık 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dur bi temizleyim en son yarışmada feci kaza yaptım tekerlek parçalandı . Demekki neymiş taşlı yolda düz tekerlek kullanmıycan :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: BeIlow, 15 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki: Evet nikko prof :P nikko'lardan cacık olmaz. evt dost acı söyler.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence gayet iyiler :P motoru değiştirdinmi taş gibin oluyorlar hatta :) benimkinde iki motor takılıydı yanlış hatırlamıyorsam ve gayet güzel gidiyordu :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bendede nikkonun impreza 2002 wrc var.ama kaç km yaptığını bilmiorum.motorunu değiştirmiştim dahada hızlanmıştı.koyarım bi ara resmini:D. seninki yakıtlamı çalışıyo?yoksa elektrikmi? elektrikse bi ara kapışmak nasip olabilir:D tabi bide otomobil manyağı olarak model araba koleksiyonum var ama uzun süredir yeni araba alamıyorum.belki koyarım onlarında resmini:D edit:tabi bnm araba prof deil:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. [Bu mesaj Redogski tarafından 15 Aralık 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bu piliyle çalışıyor :P Bi tane jip var o yakıtla çalışıyor oda nikko :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ei ozmn her türlü alırım seni:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 olmaz..[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tamya mi bu[signature][hline]4 8 15 16 23 42
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kapışırız ama hafife alma baya hızlıdır ve dönüşleri çok kıvraktır eskiden çok uğraşmıştım :) çok sağlam bi araba oldu kabuğunu değiştirip tekerlekleri yenileyip motoru bir elden geçirdiimmi mis gibi olur :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu topic;http://forum.paticik.com/view.php?id=108103 buda araba;[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Gerçek bu :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 buda gerçeği =P eheh. geçen wrc yarışında antalya etabında çekmiştim.net çıkmamış ama olsun =)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 buda bnmki:D bnmki çok ametör:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Redogski senin alet sanki Majorette' lere benziyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 olabilir hiç bi fikrim yok:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ist and. yakasında nerden buluruz bunlardan:D[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org
Öne çıkan mesajlar