Platon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Godfather (Alpacino - Micheal Carleone)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 cartman mulder pippin(lotr) ron(hari potter) teymen winters(kardeşler takımı)[signature][hline]
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 anakin skywalker-darth vader (star wars) bill the butcher (gangs of new york) cartman (south park) tyler durden-jack (fight club) wolverine (x-men) şimdilik bu kadar
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Michael Carleone - Godfather Legolas - Lotr[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
punishment Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 saw-jigsaw 6.his-psikoloun adı tam hatırlamıorm the lord of the rings - legolaaaaaaaaaaassss[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian
Sadecetekbirpost Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 underworld - kate pirates of carribean - jack sparrow (gerçek adını hatırlayamadım şimdi)
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Neo[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Legolas ve Aragorn'u da ekliyim ben. Gerçek isimlerini bilmiyorum =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: RabbiT, 12 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Tyler durden[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Sponge Bob ve Mumya'daki Jonhatan(yanlış yazmış olabilirim)[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy...
fiona Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yüzüklerin efendisinde -orlondo bloom aman tanrım -jim carey stargate-şifreleri çözen adam troya-orlondo bloom gora-arif ya izlediğim filmleri hatırlamıyorum çoğunu[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 lotr - EOMER büyük iskender - collin farrel xmen-volwerine[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
raspy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Michael Carleone.[signature][hline]RaSpuTiN!!!! [Bu mesaj raspy tarafından 13 Aralık 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 lotr'da Legolas-Orlando Bloom Samara'cığım tabii ki Mr.Bean her filminde(manyak 1 yetenek o adam) Victor Krum'u oynayan o çocuk neydi yaa... veeeeee Shrekkkk[signature][hline]All I can do is try...
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Polat alemdar :p[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
NoS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 j.d-scrubs homer jay simpson(ki bunun söylenmemesine şaştım)-the simpson al bundy-maried with children jeff-coupling bi numarayı soruyosanız o j.d dir[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 J. Constantin[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere..
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 X-Men : Wolverine TLOTR : Aragorn Harry Potter ve Ateş Kadehi : Harry Potter, Viktor Krum ve Hermione[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 forrest gump albert(batman) joker(full metal jacket) eklemeyi unuttuğum birkaç isim daha var joel(eternal sunshine of the spotless mind),grinch ve jack sparrow[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 14 Aralık 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Draco Malfoy(Harry Potter Serisi): Kitaptaki karakteri tam olarak yansıtabilmelerini çok sevdim. En uyumlusu bu Frodo(LotR serisi): Oyunculuğa bişi diyemicem ama frodo karakterini severim[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Scrubs'dan J.D&Turk.. Friends'den Ross.. Piyanist---A.Brody Jurrasic Park---Jeff Goldblum Exorciscm of Emily Rose'daki erkek avukat(Demin izledim çok sağlam avukat,avukatlar her zaman karizma gelmiştir)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
quasi- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hrundi v bakshi-peter sellers, "the party" panterlerin pembesiyim, peter'ın delisiyim vito corleone-robert de niro, "godfather part 2" [signature][hline]ice age coming throw me in the fire [Bu mesaj quasi- tarafından 15 Aralık 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
NoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 listeme jerry seinfeld ve nazi çorbacıyı da eklerim[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
S_burti Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Captain Jack Sparrow. Muhteşep tip, muhteşem oyunculuk![signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L)
Öne çıkan mesajlar