blindcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hepimiz sanrım en azından voyvodoyu biliyordur.Şu Türkleri kazığa oturtan adam.su günlerde yeni bi kitap çıktı okumanızda fayda var. özellikle aramızda vampir efsanelreine iannan yada merak edinler için mükemmmel bir kitap.kitabın sonunda'da vampir olup, olmadığına dair kesin bir bilgi geçiyor elinize. Bu arada elizabeth bathroy hakkında farklı ve ilginç bilgileri olan varsa paylaşsın bizlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=38882[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Elizabeth Bathroy genç ve bakire kızların kanıyla banyo yapan bir şey değil miydi yoksa ben sallıyor muyum?[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu topiği okuyanlara cradle of filth-cruelty and the beast albümünü armağan ediyorum.[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odhinn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Vlad Tepesh Osmanlıların elinde olduğu sırada Fatih Sultan Mehmet ile beraber eğitim gördü,kendi dininin yanında islamiyetide öğrendi,Bunların yanında teoloji,Uzay bilimleri,Tasavvuf ve Savaş sanatı konularında eğitim aldılar.Daha sonra Vlad Romanyaya dönerek babasının yerine geçti daha sonra zaten Osmanlı imparatorluğuna ödemesi gereken vergiyi ödemeyince padişahın gazabına uğradı,kellesi osmanlı şehirlerinde gezdirildi.bulgar ve türklerden oluşan 30.000 kişilik bir kazığa geçirilmişler ormanı yapmıştır:(.Bundan sonra kaçmaya çalıştı ama sonunda yakalandı. Doğan kitapdan çıkan bir eserde mevcut onu okursanız daha detayl bilgiye sahip olabilirsiniz...[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Vampirlik olayı gerçektir hem voyvodonun hemde draculanın vampirlik dediğiniz o zaman hatta bu zamandada var bir hastalıkdır bu hastalığa yakalandıktan sonra belli bir evreden sonra insanın damağı çekilir ağızdaki köpek dişleride en uzun dişler olduğundan görüntü biraz acayip olur ayrıca insanın derisi çürümeye başlar ve ölü bir insanın görüntüsünü alırsınız .. Tabi o zamanın insanları bunları bir anda idrak etmediği için bu olaya şeytanibir olay olarak bakmıştır ve kalplerine batırılan kazıkla öleceklerini sanırlar tabi insanın kalbinin bir bölümünde öldükten sonra bile hava birikir ve kalbe uygulanan kuvvetle o hava boşalır ve ölü bir insan bile olsa acayip bir ses çıkar ve o zamanın insanlarının teorileini doğruılar yane anlatmak istediğim onu efsane haline getiren o zamanın insanlarıdır Vampirlik aslında bir hastalıktır ve benimde tanıdğım bu hastalıkta olan insanlar var Saygılarımla ....[signature][hline]Kula Bela gelmez Hak yazmadıkca Hak bela yazmaz Kul azmadıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tumu vampirligin bı hastalık deildir bence zaten öle bişeyde yoktur ama vampirlere benım ilgimde vardır ama vampir die bişey yoktur elizabeth onu genc gosterdıgı ıcın kan ıcıormus dun discovery de ızledım suana kadar da kanı içilmek ıcın öldürülen insan sayısı 2miş bu 2 sucluda erkek mıs yanıbu vampirlik deilde bı özenmeye benzıor tabi böle bi özenme olamaz ama psikolojik sorunlar yasayan gencler yapabılıorlar böle şeyler ama dedıgın gıbı dişlerin uzaması ölü gibi gözükmeleri falan sanmıorum öle bişey oldugunu[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kazıklı voyvodunun durumu hem bir psikolojik hastalık hemde hemde vampir evresi geçirilmesinin sağlayan başka bir fiziksel hastalık.elizabeth bathroy ise arkdaşımızın dediği gibi bakire kzıların kanıyla yıaknan biri ve kan için biri. aslında bathroy ve voyvodo birbirne okdar uyum sağlarlardı ki. inanın bana voyvodonun kazık hikayeleri sadece yüzeydekiler bilineyen neler var bir bilseniz müsait oldauğum zman hepsini analtırım size.benim inancıma göre olsun yada kişisel düşüncem olsun o sııradan bir insan değil ,belkide insanların da havyan olduğu teorisine iyi bir örenk olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Kitabın adı nedir onu yazan olmamış ??[signature][hline]Hate it or love it the underdogs on top i m gonna shine homie until my heart stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Elizabeth Bathory cidden iyice araştırılmaası gereken birkişiliktir.Dİscovery'de bende izledim onun hakkındaki belgeselleri.Tüylerim ürperdi ayrıca Sir'e katılmamak elde değil.CoF'un temel idollerindendir Bathory.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kitabın adı tarihçi.yazarı elizabeth kostova dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 vampirik yoktur fln diyen arkdasımız Porphyria nedir biliomu? ÇOK ÇOK ÇOK nadir görünen bu hastalın yan etkielrinden biri hastayı güneş ışığına ileri derce duyarlı yapmasıdır,yüzyıllar once kan içmenin bu hastalığa çare olduu düşünceside yaygındı yada ben ole biliorum[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: DoGMeaT, 29 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: vampirik yoktur fln diyen arkdasımız Porphyria nedir biliomu? ÇOK ÇOK ÇOK nadir görünen bu hastalın yan etkielrinden biri hastayı güneş ışığına ileri derce duyarlı yapmasıdır,yüzyıllar once kan içmenin bu hastalığa çare olduu düşünceside yaygındı yada ben ole biliorum tmm bunun sımdı vampirlikle ne alakası var kan ıcen bı kişi vampirmi oluyor benım bıldıgım kan sadece elizabeth ıcıordu baska içen bılmıorum yanı belgeselde öle dıordu[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hala Kan icen insanlar var hatta sanirim csi-Miami de bununla ilgili bir bolum vardi.. Ama adi neydi bu olayin unuttum[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yıllar önce ultimada Elizabeth Bathory vardı, demek isim buradan geliyormuş, isim farklı yazılmış ama aynı şahsiyeti temsil ediyor galiba. Bende nerden bulmuş bu ismi diyordum hep.[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar