Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server durumu!


THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Benimle beraber birkaç kişi beta tester ken bu durumla ilgili sorunları yazmıştık, zehmet edip okusaydınız oyuna atlamadan önce bir daha düşünürdünüz, ayrıca grafik vs. gibi teknik konularda ve ırklar , class lar gibi fea. lar la ilgilide bir ton bilgi verdik, o zaman o postta yazanlardan sadece iki kişi var burda ki onlarda ilk defa gören insanlardı bu oyunu......[signature][hline]The one side moon is always dark.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreagloth, 14 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
Benimle beraber birkaç kişi beta tester ken bu durumla ilgili sorunları yazmıştık, zehmet edip okusaydınız oyuna atlamadan önce bir daha düşünürdünüz, ayrıca grafik vs. gibi teknik konularda ve ırklar , class lar gibi fea. lar la ilgilide bir ton bilgi verdik, o zaman o postta yazanlardan sadece iki kişi var burda ki onlarda ilk defa gören insanlardı bu oyunu......


Baktım bende move lıcaktım mesajı ama cidden uygun başlık yok, neyse acılır yakında oraya alırız.[signature][hline]GladmiR Ebonlore
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır nasıl anlamıyorusunuz ben anlamadım, daha şimdiden server down, ne zaman açılcak, hala down vsvs gibi mesajlara başlamışsınız ve bende dedimki bu durum bundan 4,5 ay öncede aynıydı ve o zaman yazmıştık okusaydınız şimdi şaşırmazdınız diyorum bu kadar basit.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreagloth, 15 Aralık 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
Hayır nasıl anlamıyorusunuz ben anlamadım, daha şimdiden server down, ne zaman açılcak, hala down vsvs gibi mesajlara başlamışsınız ve bende dedimki bu durum bundan 4,5 ay öncede aynıydı ve o zaman yazmıştık okusaydınız şimdi şaşırmazdınız diyorum bu kadar basit.


betayı bizde oynadık oyun hazır değildi belki ama ne olursa olsun serverlar kabul edilebilir düzeydeydi

ayrıca öyle olsaydı bile gene şaşırırdım çünkü bu herşeye rağmen bir final product ne beta ne test dev team in açıklaması sog un kırpılmış dnl olduğu dolayısıyla gene söylüyorum bu bir final product content eksikliği tabiki olacaktır ama bu çaptaki TEMEL eksiklikler her ne şartla olursa olsun kabul edilemez.

[Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 15 Aralık 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...