THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 saat 19 45 12-13-2005 down![signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yok abi yok biz anca Nisana giricez bu serverlara...![signature][hline]Gormir->Degoe->Preas Electus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bu gidişle yarın settlerlar yani biz de giremeyiz :([signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 21:00 degisme yok[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 21:50 hala DOWN[signature][hline]Gormir->Degoe->Preas Electus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 2:30, tahmin edin? Bildiniz, kapalı tabii ki :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 tamam acilinca yazarsiniz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meme Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yazamayız çünki açılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 up[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 su an kapali 8 civari acilacagi soyleniyor haberiniz olsun[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Benimle beraber birkaç kişi beta tester ken bu durumla ilgili sorunları yazmıştık, zehmet edip okusaydınız oyuna atlamadan önce bir daha düşünürdünüz, ayrıca grafik vs. gibi teknik konularda ve ırklar , class lar gibi fea. lar la ilgilide bir ton bilgi verdik, o zaman o postta yazanlardan sadece iki kişi var burda ki onlarda ilk defa gören insanlardı bu oyunu......[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 dogru topice attigindan eminmisin mesaji?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meme Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hayır bakıyorum bu mesaja uygun bi başlıkta bulamıyorum. sanırım siz giderken ben dönüyodum demek istemiş o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: dreagloth, 14 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Benimle beraber birkaç kişi beta tester ken bu durumla ilgili sorunları yazmıştık, zehmet edip okusaydınız oyuna atlamadan önce bir daha düşünürdünüz, ayrıca grafik vs. gibi teknik konularda ve ırklar , class lar gibi fea. lar la ilgilide bir ton bilgi verdik, o zaman o postta yazanlardan sadece iki kişi var burda ki onlarda ilk defa gören insanlardı bu oyunu...... Baktım bende move lıcaktım mesajı ama cidden uygun başlık yok, neyse acılır yakında oraya alırız.[signature][hline]GladmiR Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hayır nasıl anlamıyorusunuz ben anlamadım, daha şimdiden server down, ne zaman açılcak, hala down vsvs gibi mesajlara başlamışsınız ve bende dedimki bu durum bundan 4,5 ay öncede aynıydı ve o zaman yazmıştık okusaydınız şimdi şaşırmazdınız diyorum bu kadar basit.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oyundan ss yokmu :D[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: dreagloth, 15 Aralık 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Hayır nasıl anlamıyorusunuz ben anlamadım, daha şimdiden server down, ne zaman açılcak, hala down vsvs gibi mesajlara başlamışsınız ve bende dedimki bu durum bundan 4,5 ay öncede aynıydı ve o zaman yazmıştık okusaydınız şimdi şaşırmazdınız diyorum bu kadar basit. betayı bizde oynadık oyun hazır değildi belki ama ne olursa olsun serverlar kabul edilebilir düzeydeydi ayrıca öyle olsaydı bile gene şaşırırdım çünkü bu herşeye rağmen bir final product ne beta ne test dev team in açıklaması sog un kırpılmış dnl olduğu dolayısıyla gene söylüyorum bu bir final product content eksikliği tabiki olacaktır ama bu çaptaki TEMEL eksiklikler her ne şartla olursa olsun kabul edilemez. [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 15 Aralık 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 atilan mesajlarin nesi var? insanlarin serverin durumu hakkinda bilgi sahibi icin acilmis bir topic neden seni bu kadar rahatsiz etti bende onu anlamiyorum.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 insanların bunu yeni birşeymiş gibi algılayıp bizim geçmişte yaptığımız bilgilendirme çabalarının değerlendirilmemesine kızıyorum sadece.[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 15 Aralık 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 adam okumamış veya bilmiyodur yazmıştır boşver..[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar