Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer gunu/ kimler geldi gitti...


Arlooax

Öne çıkan mesajlar

Bir 14 Subat geldi, gecti, kimler gitti kimler geldi bir bakalim ….
Bu yazdiklarim yeni nesile ders, eski nesillere gulumseme sebebi olsun dilegiyle….

10 Agustos 1975, sen dogdun canim sevgilim, daha 17 yasima yeni girmistim, hatirliyomusun ilk karsilasmamizi? Yer Ankara, Hidayet Durucan in dershanesi, ve ben dedim ki bu kizi tavlamaliyim, pizzaria da seni seviyorum dedigim de, beni daha 1 haftadir taniyosun demistin, nasil sevebilirsin diye gulumsemistin! En yakin arkadasim oldun, 1 yil sonra Engin seni seviyorum dedigin gunu hatirliyomusun? Nasil da korkmustum, nasil da inkar etmistim sevgimi. Dort yil boyunca beni dunyanin en mutlu erkegi kildin, Sana kalbimi verdim.

Bir gun geldi, Engin ben degistim dedin, ama ben hala ayniydim, seni seviyorum dedim, sen benim tek erkegimsin dedin, senden baska kimseye yanimda tahammulum yok dedin, zamana ihtiyacim var dedin, sana inandim, o son kavgamizi hatirliyomusun? Evi uzuntu icinde aradim, canim teyzem, Dilara evden firladi oglum dedi, cok kotuydu, bul kizimi lutfen dedi, hatirladin degil mi? Onca sinirime, onca hayal kirikligima, zipkin gibi firladim evden, seni segmenler parkinin dandik bir bankinda aglarken buldugum gun aklima geldikce hala gozlerim dolar. Boynuma sarildin, seni seviyorum dedin, 10 yil onceydi….

Guzel gecen gunlerden sonra Istanbula staja gittin, ben yaz okuluna kalmistim, bir aksam aglamakli beni aradin, staji birakicam, seni ozledim, geliyorum yanina diye veryansin ettin. Anladim bir tanem ters giden bir seyler oldugunu, telefonu kapattim, dayanamadim uzuntune, dayanamadim, biliyodum, aradim seni, ne oldugunu biliyorum uzulme geliyorum yanina dedim, hayatimin en korkunc ayni zaman da en guzel 3 haftasini beraber yasadik Istanbul’da, hatirliyosun degil mi o son veda yi, birbirimize sarilmis ortakoy vapurunun ayak yolunda oturmus agliyorduk hungur hungur, 20 yasindaydik… seni terkettim o gun, keske ben biraz daha akilli sen biraz daha akilli olabilseydin.. yillar gecti benden vazgecmedin, aradin , sordun, ama cevap alamadin, duydum ki ablam gecen yil bayindira yattiginda benden once hastanedeymissin, elinde cicekler…

10 Agustos 1975, sen dogdun canim sevgilim, daha 21 yasima yeni girmistim, hatirliyomusun ilk karsilasmamizi, ben salak salak borsadan konusuyodum, sen uyku mahmuru yesil gozlerinle beni ilerden izliyodun. Hatirliyomusun o ders cikisini? Bana olan askini dile getirdigin ani, nasil da heyecanliydin. Sana evet dedigimde kosa kosa Odtu barakaya dogru kosmustun yarin gorusuruz artik diye bagirarak. Hatirliyosun degil mi? Konusurken gozlerimin icine bakip gulumsedigin zamanlari, Hatirliyosun degil mi? Engunum geldi diye boynuma atladigin zamanlari.. yillar gecti… Engunum Engin oldu, kafam karisik dedin, gene de biz onca yila ragmen iyiyiz dedin, sana inandim, bir gun geldi, ben artik seni sevmiyorum dedin, ama ben seni hala seviyodum ilk gunku gibi…

Canim Turpum, bugun sevgililer gunu, bana mail atmissin, hep sen hakliydin ve dediklerin tek tek cikiyo demissin, keske yanim da olsaydin, ben bu kadar saskin olmasaydim demissin, hep aklimdasin, seni cok seviyorum demissin… oldumu be guzelim? Gidince degerini anladim diye uzulen yuz yapmissin, oldumu be guzelim? Ben yanindayken bilecektin. Ozur dilerim cevap yazmadim.. Gecen 6 yilima agladim..

Ve sen 24 Ocak 1976, hayatima daha yeni girdin : ) seni seviyorum diyemedim daha hic, ozur dilerim, ama seni herkesten cok seviyorum biliyomusun? Senin o gulen gozlerin, o guzel kalbin, bunlari sana hic diyemedim :( 27 yasima geldim, sen nerdeydin daha once be insafsiz diyemedim : ) Araban icin biriktirdigin paralari, en sIkIsIk zamanimda al lutfen diye elime tutusturdugun zaman, inan agliyacaktim ama sadece gulumseyebildim, ozur dilerim : (. Suncacik zaman da kendini herkeslerden cok sevdirdigin halde sana soyliyemedim, umarim hissettirebilmisimdir. Her gunum seninle daha anlamli oldu, umarim digerlerinin yaptigi hatalari tekrarlamassin sevgilim, seni seviyorum…

Sevipte sevilen, sevilipte saskinlik icinde olan arkadaslar varsa belki bu yazdiklarim, bu ozel gunde birseyler ifade eder. Akli basinda olmayanlara akil diliyorum, elinizdekilerin degerini onlara sahipken bilin, kaybettikten sonra degil, her sey zamanin da guzeldir, aklinizi basiniza alin : )


Arlooax

[Bu mesaj Arlooax tarafından 15 Şubat 2002 06:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birazdan sizicam, sevguluumm nerdesin, 20 dakka sonra geliceksin hehe, biraz daha oyniyim forumlarla

Heh, eli kulaginda, gel hadiii, her yeri her yere kattim, cok zevkliymis

[Bu mesaj Arlooax tarafından 15 Şubat 2002 06:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Arlooax tarafından 15 Şubat 2002 06:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Assadan yukari okuyun arkadaslar, ben elimden geleni yaptim, kara ya bile seslendim durdur beni diye! 11 simirnof 2 Heineken oldu :)

Burayi da dagitiyim! Zilyon bira ictim :) Cok mutluyum yaw heh

[Bu mesaj Arlooax tarafından 15 Şubat 2002 06:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Arlooax tarafından 15 Şubat 2002 06:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11. Smirnofda ters etki olustu, takip edememis arkadaslardan verdigim rahatsizlik dolayisiyla ozur dilerim :)

hih kapi caldi, nokta konulur.

[Bu mesaj Arlooax tarafından 15 Şubat 2002 05:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Arlooax tarafından 15 Şubat 2002 06:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Light tam benim durumumdasın.Hiçbir farkımız yok.Hayır benim işim daha kötü.Bi ara birisini çok seviyordum teklif ettim reddetti+konuşmadı.3 sene sonra konuşmaya başlayınca bir daha ettim hala konuşmuyoruz.

Sonra başka birisine tutuldum ama onun yanındaki herkesle sıkı fıkıyım onunla konuşmaya gelince ağzımdan ses çıkmıyorr:)
Daha sonra hakkında hiç hoş olmayan şeyler duydum ondan da vazgeçtim şimdi başka birini seviyorum ama hala ona karşı da ağzımı bile açamıyorum:(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

24 Ocak 1976, seni seviyorum.. bu sabah ilk azarlarimi yedim, takmiyomus gibi gozuktum ama dikkat edicem :) Sabahin korunde yedigim laflar arkadaslar, mealini vereyim:

1) Arabanla ne alip veremedigin var, niye parcaliyosun ben bir tane alabilmek icin ugrasirken?

Canim yani cevabini vermedim ama bir ugrasim yok, viraji alamayip agaca koyduysak, yolda basmis giderken salak kayis kopup moturu duman ettiyse isteyerek yapmadim :)

2) Niye bu kadar iciyosun?

Ah bir ben bilsem niye bu kadar ictimi, haklisin aslinda ama sandigin kadar icmiyorum demek zorunda biraktin beni :)

3) Kendine dikkat et, artik benden de sorumlusun?

Bu iste Hivren in parmagi var gibi, tam turk erkeginin sefkat damarini kabartip gaza getircek bir cumle, arastircam :) inanasim gelmedi cunku....

4) Bana soz ver, sigarayi yavas yavas keseceksin?

Guselim haklisin dedim ama, bilmiyorum yani .. cok fena ustume geliyosun :)

Sabah sabah bismillah demeden yedimiz laflar.. burasida gunlumun sayfasi gibi olmaya basladi, bir moderator arkadas gelip beni azarlasin.. olmadi banlesin.. kitlesin ya da burayi :)

Son soz...
24 Ocak 1976 ... dediklerinin hepsini yapmicam, niye biliyomusun? cunku seni seviyorum! bu dediklerini yaparsam sen de digerleri gibi rahatlicak ve gevsiceksin, geregi yok heh :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bone aynen ben de o şekilde düşündüm ama sanırım bir algılama yanılsaması olmuş ifadeler peşpeşe geldiği için

kızların doğum tarihleri onlar
ama diyor ki
sene 1 1 1975 sen doğdun
tanıştığımız gün ben 21 yaşındaydım
hatırlar mısın...

peşpeşe sıralayınca doğum tarihinde 21 yaşındaydım gibi anlayabiliyosun, ben kendisine sordum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 Agustos 1975, Dilara dogdu.. ben 17 yasimin baslarindaydim tanistigimizda, 4 yilimiz beraberdi bitti..

10 Agustos 1975, Ruki dogdu, ben 21 yasimin sonlarindaydim tanistigimizda, 6 yilimiz beraberdi bitti..

24 Ocak 1976, Tamara dogdu, ben 27 yasimin sonlarindaydim tanistigimizda, ne zaman biter bilemem..

Uc kadin, bir erkek.. 27 yili yasanmis bir omur..

Olay budur :)

Arlooax The Drunk Mage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...