bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hurafe bunlar hurafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: cintonick, 13 Ocak 2005 23:09 tarihinde demiş ki: 27 ocakmı off da bi hafta özet islicez yani... :D adam şartlamış kendini izlicem diye yahu izlemesene o zaman mecburmuş gibi :) bir dizi ancak bu kadar bağımlılık yapar herhalde[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. KoC bir tık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 resmi sitesi deli yanliz kalan sure 7 gun 54 dk 23 sn falan dio[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Fiercewind, 14 Ocak 2005 17:39 tarihinde demiş ki: said: cintonick, 13 Ocak 2005 23:09 tarihinde demiş ki: 27 ocakmı off da bi hafta özet islicez yani... :D adam şartlamış kendini izlicem diye yahu izlemesene o zaman mecburmuş gibi :) bir dizi ancak bu kadar bağımlılık yapar herhalde izlemeyince içim rahat etmiyor:).Ve büyük bir zevkle izliyorum.[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here [Bu mesaj Neronn tarafından 14 Ocak 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ya ben sabah gazetesinde bir yazi okudum yok efenim Polat Kirve tarafından vurulan Karahanlının yerine geçicekmiş ama devlet için çalıştığını anlayan kılıç Polatı vuracakmış dizi böyle bitecekmiş (ne kadar doorudur bilmem)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 e bu yeni bölümde güzel olmazsa yıkarım yani 3 hafta bekledik (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Gazeteler sahte spoiler veriyor, diziye daha cok heyecan katmak icin. Ona bakarsaniz Cakir kesinlikle olmeyecek diyolardi, ne oldu? nallari dikmedi mi? :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 boncuk tabancalarıyla sokak kedilerine rocon kesen 5 buçukluklarla doldu taştı memleket geçen hafta bizim civarlardan çocuğun birini gözüne boncuk tabanca sıkıldığı için hastaneye kaldırdılar çocuk 3 gün hastanede kaldı.. nesil aptal oursa sorumlularından biri de kurtlar vadisi.. anlamsız özdeyişleri bi pazarlama harikası .. pazar keyfinde yayınlanmasaydı bu cümleler kimse farkında bile olmazdı.. mtv kuşağı yatiştirdiler saolsunlar... atraksyon harika ama insan bi filmi veya diziyi izlediğinde kendi hayatından bişeyler bulmalı bu dizide de o yok.. gene çok klişe oldu ama hakkatten bu böyle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yarın yeni bölüm var, bugun fragmanını gösterdi şow tv[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hele şükür yahu....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: darkwingduck, 22 Ocak 2005 23:11 tarihinde demiş ki: boncuk tabancalarıyla sokak kedilerine rocon kesen 5 buçukluklarla doldu taştı memleket geçen hafta bizim civarlardan çocuğun birini gözüne boncuk tabanca sıkıldığı için hastaneye kaldırdılar çocuk 3 gün hastanede kaldı.. nesil aptal oursa sorumlularından biri de kurtlar vadisi.. anlamsız özdeyişleri bi pazarlama harikası .. pazar keyfinde yayınlanmasaydı bu cümleler kimse farkında bile olmazdı.. mtv kuşağı yatiştirdiler saolsunlar... atraksyon harika ama insan bi filmi veya diziyi izlediğinde kendi hayatından bişeyler bulmalı bu dizide de o yok.. gene çok klişe oldu ama hakkatten bu böyle Senın ardından cevrılenlerın kısa bır ozetı bu dızıde tabı bunları gormek ıstemıyorsan kişisel korlugunuze saygı duyuyorum lakın sızde bızım dızıyı sevgımıze saygı duymanızı beklıyorum![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Kurtalar vadisi sonunda bugün yeni bölümüyle karşımızda. Polat ile Laz Ziya Mematinin kellesi nedeniyle karşı karşıya ve Polat Elif'in dava işinde olduğunu öğrenip çıldırıyor çok merak ettim ne olacak:D[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yeni bölümmü? bitmedimi o dizi ya 1 aydır göstermiyolar...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok yok sadece ara vermişlerdi uzun bir ara yersiz bir ara. Ama devam ediyor kaldığı yerden bence bu sezon son olmalı boku çıktı ya da çıkmak üzere dizinin.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Halay kültürümüzün bir incisi tabiiki izleriz hele Polat çekerse daha bi izleriz.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 icimden geldi...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bi olay daha annatayım istanbulda bi yerde çocuğun biri diğer çocukla dalaşıyo sonra elinde boncuk tabancası olan diğer çocuğun kafasına bi kaç tane saydırıyo.. vurulan çocuğun kafası kanayınca vuran çocuk tırsıyo ve vurulan çocuğu eğer annesine onun vurduğunu söylerse öldürmekle tehtid ediyo.. vurulan çocuk eve gidiyo anne si ne oldu kafana deyince düştüm diyo ve yarasına bant yapıştırıyı.. çocuk sabah uyandığınde ölü bulunuyo meğerse boncuk çocuğun kafasına saplanıp kalmış... şimdi normal bi çocuk etkilendiği diziler ve filmler olmasa böyle şeyleri nereden öğrenebilir nereden adam öldürmeyi öğrenebilir yada bu tehditleri?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla 9 yasindayken arkadasimi cok pis mermi yagmuruna tutmustum sinirlenip o zamanlar turkiyede cok nadir bulunuyodu ve cok pahaliydi neyse o zamanlar ne kurtlar vadisi vardi ne dede godfather izlemistim heh icinde olunca insanin yapiyo suclamak icinde yer ariyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bizde yakından havalı tabanca vurunca ne olur diye lkendimizi şişlemiştik mal gibi. O zamanda kurtlar vadisi yoktu. Olay tamamen doğduğu günden itibaren araba ve oyuncak silahla büyütülmeye bağlı bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 akşam izliycem[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 abi izlenmez mi ya ayıp eder walla izlemiyen sırf onu izlerken zaten evde nargile yakıyorum[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 öff hala şu iğrenç dizinin topici'ne rasladımya vizyonda aah aahh...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 alla alla bir türlü beğenmediyorsunuz sizde ne güzel dizi işte[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Hmm e ööle aşırı aksiyon yok gene :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 birazdan baslar merak etmeyin aksiyon:-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar