Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
cintonick, 13 Ocak 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
27 ocakmı off da bi hafta özet islicez yani...

:D adam şartlamış kendini izlicem diye yahu izlemesene o zaman mecburmuş gibi :)
bir dizi ancak bu kadar bağımlılık yapar herhalde[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
KoC bir tık lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

resmi sitesi deli yanliz kalan sure 7 gun 54 dk 23 sn falan dio[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fiercewind, 14 Ocak 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
said:
cintonick, 13 Ocak 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
27 ocakmı off da bi hafta özet islicez yani...

:D adam şartlamış kendini izlicem diye yahu izlemesene o zaman mecburmuş gibi :)
bir dizi ancak bu kadar bağımlılık yapar herhalde
izlemeyince içim rahat etmiyor:).Ve büyük bir zevkle izliyorum.[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık...

Exile UO Player
UO is here

[Bu mesaj Neronn tarafından 14 Ocak 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben sabah gazetesinde bir yazi okudum yok efenim Polat Kirve tarafından vurulan Karahanlının yerine geçicekmiş ama devlet için çalıştığını anlayan kılıç Polatı vuracakmış dizi böyle bitecekmiş (ne kadar doorudur bilmem)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

boncuk tabancalarıyla sokak kedilerine rocon kesen 5 buçukluklarla doldu taştı memleket geçen hafta bizim civarlardan çocuğun birini gözüne boncuk tabanca sıkıldığı için hastaneye kaldırdılar çocuk 3 gün hastanede kaldı.. nesil aptal oursa sorumlularından biri de kurtlar vadisi..
anlamsız özdeyişleri bi pazarlama harikası .. pazar keyfinde yayınlanmasaydı bu cümleler kimse farkında bile olmazdı.. mtv kuşağı yatiştirdiler saolsunlar... atraksyon harika ama insan bi filmi veya diziyi izlediğinde kendi hayatından bişeyler bulmalı bu dizide de o yok..
gene çok klişe oldu ama hakkatten bu böyle[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkwingduck, 22 Ocak 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
boncuk tabancalarıyla sokak kedilerine rocon kesen 5 buçukluklarla doldu taştı memleket geçen hafta bizim civarlardan çocuğun birini gözüne boncuk tabanca sıkıldığı için hastaneye kaldırdılar çocuk 3 gün hastanede kaldı.. nesil aptal oursa sorumlularından biri de kurtlar vadisi..
anlamsız özdeyişleri bi pazarlama harikası .. pazar keyfinde yayınlanmasaydı bu cümleler kimse farkında bile olmazdı.. mtv kuşağı yatiştirdiler saolsunlar... atraksyon harika ama insan bi filmi veya diziyi izlediğinde kendi hayatından bişeyler bulmalı bu dizide de o yok..
gene çok klişe oldu ama hakkatten bu böyle

Senın ardından cevrılenlerın kısa bır ozetı bu dızıde tabı bunları gormek ıstemıyorsan kişisel korlugunuze saygı duyuyorum lakın sızde bızım dızıyı sevgımıze saygı duymanızı beklıyorum![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Kurtalar vadisi sonunda bugün yeni bölümüyle karşımızda. Polat ile Laz Ziya Mematinin kellesi nedeniyle karşı karşıya ve Polat Elif'in dava işinde olduğunu öğrenip çıldırıyor çok merak ettim ne olacak:D[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok sadece ara vermişlerdi uzun bir ara yersiz bir ara. Ama devam ediyor kaldığı yerden bence bu sezon son olmalı boku çıktı ya da çıkmak üzere dizinin.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Sosyal ağlarda paylaş

bi olay daha annatayım istanbulda bi yerde çocuğun biri diğer çocukla dalaşıyo sonra elinde boncuk tabancası olan diğer çocuğun kafasına bi kaç tane saydırıyo.. vurulan çocuğun kafası kanayınca vuran çocuk tırsıyo ve vurulan çocuğu eğer annesine onun vurduğunu söylerse öldürmekle tehtid ediyo.. vurulan çocuk eve gidiyo anne si ne oldu kafana deyince düştüm diyo ve yarasına bant yapıştırıyı.. çocuk sabah uyandığınde ölü bulunuyo meğerse boncuk çocuğun kafasına saplanıp kalmış... şimdi normal bi çocuk etkilendiği diziler ve filmler olmasa böyle şeyleri nereden öğrenebilir nereden adam öldürmeyi öğrenebilir yada bu tehditleri?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

valla 9 yasindayken arkadasimi cok pis mermi yagmuruna tutmustum sinirlenip o zamanlar turkiyede cok nadir bulunuyodu ve cok pahaliydi neyse o zamanlar ne kurtlar vadisi vardi ne dede godfather izlemistim heh icinde olunca insanin yapiyo suclamak icinde yer ariyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...