Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

önce tam rusca konuşma sırasında alt yazının üstüne reklam koyan show tv ye sevgilerimi iletiyorum.

Polat baronun sol kolu. Kılıç zaten sağ koluydu. Dikkat edin polat solunda kılıç ise sağında.
Bence barona suikast girişiminin arkasıdna mossad var ve samul de bu işin içinde. Başarılı olamadılar ve hemen üzerine o geldi. Direkt hedefi rusalra çevirmeye çalıştı bu arada boynuzları da tavanı deliyordu :)

Kimin kime dost, kime düşman olduğu iyice karıştı. Ortada bir mermi dolaşıyor daha birine saplanmadı. Ben diyim kirve o mermi ile ölecek.

Bu işin sonu star wars a benzeyecek, Baron poalta gelip "i am your father polat" diyecek sonra kolunu kesecek (bunu daha önce biri yazmıştı sanırım :) )

Güllü ye de helal olsun nasıl buluyor bölelerini?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dygrogrand, 30 Aralık 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar kimse cevap vermemiş
o masada yemek yerlerken baronun karısı ve polat falan mal mal bakıolardı ondan önce ne oldu? hatta tam o sırada baron geri geldi falan.. o arayı kaçırdım bilg.le uğraşırken.. birisi anlatsın lütfen

polat, baronun karısı efeden bahsederken suyu masaya döktü, kurulamayaa çalışırken birbirlerine mal mal baktıkları sahne oluştu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...