gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 simdi hepimiz soyle bi fikre sahibiz. polat baronun oglu. ama o bilmiyo. neden? cunki aslan amca ona bunun bi düzmece oldugunu baronun polatı oglu sancagını söylemisti. biz buna neden hic inanmıyoz belkide oyledir gercekten.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: LathspeLL, 23 Aralık 2004 14:00 tarihinde demiş ki: Karahanlı ölmez yani. Bence Polat, Karahanlı'nın oğlu olduğunu öğrenmeli. Öğrenince'de kimlik bunalımı yaşayacaktır. Taraf değiştirebilir, falan filan... Karahanlı diziden ayrılacak...öyle veya böyle sonu yakın.. Polat oğlu falan bunlar düzmece..seyircide ? bırakmak için yapıyolar...aslında iyide gidiyo.. Polat rüya görüyodu dur bakalım neler olacak daha..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Tam kafa kesermıs gıbı aynı kılıcla ruya da kılıc olecek :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Sn Absolut haklı birde o rüya neden derseniz ceket farklılığı ve diğer dizide o altın kalem orda yoktu ve Karahanlı o bölgede oturmuyor ve kılıçta o halde karşısında değildi...öeh ne inceleme ama :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Laz Ziya eski bölümlerde şöyle konuşmuştu ; "Eğer baron olmak istiyorsan Kılıcı yanına almalısın. Kılıç ta Karahanlı ölmeden hiç kimsenin kınına girmez" Karahanlı kılıçtan önce ölür. İkisini birden bi bölümde öldürürlerse en güzel malzemelerinden vazgeçmiş olur senaristler.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 rüya değil gerçek ama kılıcı kesermiş gibi yapıp karahanlının yanına saplayacak bıçağı tabi bbu da benim teorim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Birazdan sorular cevaplarini bulacak merak etmeyin[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kilicin sonu yakindir.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 tüm bunları cocuk 3 kere hapşurdu diye yapmıyosursun dimi ? :)[signature][hline]benim imzaya ne oldu ?
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bu kadinlar ne kadar acaip ya, ne zannediyor kendini. Laz Ziya'nin bir lafi vardi ' eger kendinden buyuk bir$ey istiyorsan, bu kadin oldugunu gosterir. ' cidden de oyle. Aptal bildigini zannediyor her$eyi ama bildigi bi$ey yok. Bok yoluna olecek gerizekali.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ya o değilde Mematiye yazık olur laz ziya yı öldürürse. Bu arada Sofya polata aşık olursa falan tam türk filmi gibi olacak. DURUN SİZ KARDEŞSİNİZ :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 zuh zuh ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
daverc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kilic iyice madara oldu, ekmek bicagi oldu hatta[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Prawler, 23 Aralık 2004 21:19 tarihinde demiş ki: rüya değil gerçek ama kılıcı kesermiş gibi yapıp karahanlının yanına saplayacak bıçağı tabi bbu da benim teorim abi medyummusun ?[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ne ekmek biçagi be tirnak makasi oldu resmen:D[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Toplantı iptal :). herkes morardı yannız.. "Hiç bişi değildi beni bu türk milletinin bonkörlüğü öldürecek canem".. lol iplikçi beni benden aldı:)[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Birde su Halo stand-up ci flnmis herhalde uyusturucu babasi olmadan evvel herif sirf komedi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 "bu arap kim"[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 mematinin bittigi an bu andir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ahaha kirve tırstı yanlız.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kirve tirstida, mematide tirsti eaheha.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 arada kirveyide vurursa polata eğlence çıkar herkes polatın adamı olarak biliyor mematiyi hala.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Memati feci tirsti resmen baltayi tasa vurdu[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi [Bu mesaj Truwan tarafından 23 Aralık 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 evet katiliyorum.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 neyi gostermek icin reklam koymuslar ya serefsizler.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Öne çıkan mesajlar