Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben size anlatayım.. Öncelikle bu Karahanlıyı vurmak isteyen hizmetci Kirve'nin gönderdiği 2. ekip.. ilk ekip iptal edildi, onlar da Pala ekibiydi..(Allah rahmet eylesin)
Bu ekipte de Doktor ve Hizmetci var(ona da allah rahmet eylesin.. Doktor da gidici zaten)

Memati olayına gelince o yine Çakırın mezarına gidip ağlayacaktır kesin.. (yaptığı başka iş yok.. Memati astı memati kesti)

Kirve ise çok yakında allahına kavuşacak... Doğu beyden polata emir gelecek ve Kirve'nin de fişi çekilecek.. (biliyosunuz polat en son yasında 6 babayı öldürdü :) )[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo
Msn | [email protected]
Torrent Download | NewTorrent
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 12 Aralık 2004 09:21 tarihinde demiş ki:
Halo artık benım kesınlıkle 1 numaralı adamım Halo ve tesbıhı bu dızıden gıdene kadar ızlerım

Bence Halo ölse bile izlemeye devam edersin.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu ekipte de Doktor ve Hizmetci var(ona da allah rahmet eylesin.. Doktor da gidici zaten)

ya doktorunda ekipten olma ihtimali acayip saçma olur tamam kaş göz işareti tipinde bişeyler olduda
sonuçta doktoru kız buldu, birde karahanlının eşinin o durumda olduğunu veya kızının doktor çağırcağını nerden bilsinler
ama öyle bişey varsa oha derim ancak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 12 Aralık 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
Halo pek bi ezilmiş hapiste. Yani adamda hiç konseylik hava yok. Daha çok hademeye benziyor.

hakkaten öyle..bi de cıvık bi karakteri var adamın....alaycı konuşuyor...

bi arkadaşın lafına bittim...neden tüm mafya babalarını namuslu gösteriyolarki...her türlü .pnelik onlarda???

hakkaten kurtlar vadisi abartıya kaçıyor...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 12 Aralık 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
Halo pek bi ezilmiş hapiste. Yani adamda hiç konseylik hava yok. Daha çok hademeye benziyor.

Absolut daha onceki bolumlerde Kilic'la bi eleman arasinda gecen muhabbet vardi ( hatirlamiyorum o kimdi herneyse ) Halo'nun eski zamanlarda neden ayakta kaldigindan bahsediyordu. Mutevazi bir hayat yasarmis, parasi oldugu icin kari kiza onem vermezmis gibi gibi. Adamin hayat tarzi buymus. Cok fazla baskalariyla icli disli olmaz kendi kardesleriyle is yaparmis ( gerci kardesi serefsiz cikti, demekki bu devirde kardese bile guvenmeyecekmissin o ayri konu :) ) Kisacasi adamin yasam tarzi buymus. Husrev aga gitti ben ona yanarim :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 11 Aralık 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
Ne alaka ya bak S.Çakır nası oldu bak Pala tek kurşunla nası oldu K.V son surat..

walla nasıl okuyosn bilmiom ama polatn yara aldığı bi bölüm warmı biz onu söylüyoz..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten hüsrev ağanın mirası kimin oldu? polatmı aldı???
bi de bunlar nasıl habire ev araba felan alıyolar...hiç para aktığını görmüyorum ben...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...