-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sonlarda biraz heyecanlandı zaten bu reklamdan sonra biter mi?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
Albert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 aynaya vurdu artisligi yapti hemen :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hehe bitti zaten polat kırdı aynayı..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kızdırdılar polatr abimi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Dağılın bakiym[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 polatta sonunda bi artizlik yapacak 1,60lık boyuyla :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya şu diziden sonra televole nin diziyi sakız yapması midemi bulandırıyor.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 televolede doğu bey'in gerçek işini söliceklermiş acaba ney çok merak ettim izliyelim hemen :).Saçma sapan işler ya,sırf reyting kimseninde taktığı yok.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Televoleye kafam girsin, atip tutuyolar senaryoyla ilgili, sora adamlar degistiriyor senaryoyu, süpriz yapalim diye milleti oldurmeye basliyolar lol[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 polat aynaya yumruk atmadan once bişe dedimi orasına yetişemedim ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 iihh diye bi ses çikardi o kadar :-P[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Polat cok Rocky izlemi$ ahah..[signature][hline]a.k.a Drunken
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bu arada ayna kirmak yedi yil ugursuzluk getirir Polat abimizin bundan haberi yok galiba.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Hmm.. HIIIIIIIIIIIIIIIIIII dedi yumruk atmadan[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya hepsi iyi guzelde ben mematiye uzuldum. bırakmasın o adam ya onsu gitmez.bakıslar yeter valla[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yazık ya :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya biz ne izledik 3 saatir walla kandırdılar bizi bugun bi wog yok tu
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 gene kaçak oynadı show tv. Toplasan 15 dakkalık sahne yoktu dizide ama 45 dakkaya çıkarmışlar gene. Gene ayar veren vereneydi. En son memati çok pis laf soktu polata silahı da bırakıp gitti polat da hırsını aynadan çıkarttı.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bırakırmı dersiniz memati ? polat cok sinirlendigine gore, bu davranisin "bırakma" oldugunu (silahı masaya koyma) dusunuyorum ben üzüldüm , gitmesin memati :([signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ehuehuhe :lol: çok güldüm ya. az önce okudum. ekşi sözlükden bizzat çalıntıdır. --- tahmini spoiler --- su siralarda ne yaptigini ve de ne yapacagini bilmeyen polat alemdar'in bir onceki versiyonudur harb okulu mezunu*, istihbarat egitimli, devlet icin calismis, kibris'da dahi devlet icin gorev almis, ama bir sekilde karanlik dunyada yer bulup, ne yapacagina karar vermis ve orda kalmistir. aslan bey ile olan iliskisinde de, onceleri aslan bey ile birlikte calismis, bir ust kademe tarafindan karanlik tarafa sizdirilmis, fakat gucun karanlik tarafinda kalmaya karar verince, oglu, misilleme olarak ve ileriye donuk planlar yuzunden aslan bey tarafindan kacirilmistir. isin kilici ile polatin kolunu kesmesini beklemekteyim --- tahmini spoiler --- bloody yazmış.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bence bu dakkadan sonra yok Memati.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bırakıp ne yapıcak memati ölmeden bırakılmaz bu vadide =)
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya bi kalıp bulunur ona ama bence bırakmasın baya sarsılır yanı dizi ve izleyici kitlesi (ben vs :D) :([signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kirvenin adamlarıyla çarpışırken memati ölücek mi acaba
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya mematinin ölüp ölmiyeceğini haftaya perşembeden once nasil ögrenebilriz?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Öne çıkan mesajlar