Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada ayna kirmak yedi yil ugursuzluk getirir Polat abimizin bundan haberi yok galiba.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
gene kaçak oynadı show tv. Toplasan 15 dakkalık sahne yoktu dizide ama 45 dakkaya çıkarmışlar gene. Gene ayar veren vereneydi. En son memati çok pis laf soktu polata silahı da bırakıp gitti polat da hırsını aynadan çıkarttı.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>
Mesaj tarihi:
bırakırmı dersiniz memati ?
polat cok sinirlendigine gore, bu davranisin "bırakma" oldugunu (silahı masaya koyma) dusunuyorum ben

üzüldüm , gitmesin memati :([signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
ehuehuhe :lol:
çok güldüm ya.
az önce okudum.
ekşi sözlükden bizzat çalıntıdır.

--- tahmini spoiler ---
su siralarda ne yaptigini ve de ne yapacagini bilmeyen polat alemdar'in bir onceki versiyonudur
harb okulu mezunu*, istihbarat egitimli, devlet icin calismis, kibris'da dahi devlet icin gorev almis, ama bir sekilde karanlik dunyada yer bulup, ne yapacagina karar vermis ve orda kalmistir. aslan bey ile olan iliskisinde de, onceleri aslan bey ile birlikte calismis, bir ust kademe tarafindan karanlik tarafa sizdirilmis, fakat gucun karanlik tarafinda kalmaya karar verince, oglu, misilleme olarak ve ileriye donuk planlar yuzunden aslan bey tarafindan kacirilmistir.
isin kilici ile polatin kolunu kesmesini beklemekteyim
--- tahmini spoiler ---

bloody yazmış.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
  • Yeni Oluştur...