SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kesınlıkle seyredıcem..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kaçmaz....[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 abdülü kaldırıyolar..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yok bence bişey olmuyor abdül e[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hareket gerek biraz kaldırıolar bence[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Abdülü kaldirmak ööle kolay degil arkadaslar sonuçta o da süfer. :-) :-)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Abdulhey=Kürt kaldırsınlar bu kurt adamı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Bither Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Ruby_DraGon, 25 Kasım 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Abdulhey=Kürt kaldırsınlar bu kurt adamı :D Diziyi dikkatli seyrettiğine eminmisin kürt olduğu kanısına nerden kapıldın anlamadım sadece dilim yatkın olduğu için Irak,iran,doğu'da görev yapdım diyor dilim olduğu için değil yatkın olduğu için + kurtlar vadisi birazcık milliyetçi ve ülkücü bi dizi o yüzden istihbarat görevlisi başröle yakın bi yerde oynıyan adam kürt olmaz,benim görüşlerim tabi.
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kaldırmıcaklar +abdül kürt deil[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ondan deıl ayrıca zazaca da bıldıgını soyluyor tıpı we dagda şalvarla oturusundan :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
screamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Dayı kevgir oldu[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Seyfo vurulunca bir kötü oldum ya üzüldüm gerçekten (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bu elifi fazla yasatmazlar artik[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Şu an reklam war off dayı oldu galıba cok uzuldum ya gecen gunde taksımde resmını cekmıstım off[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
screamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ohannes Dayı da öldü[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yas ılan edıyorum kım bılır polat olse nooolur okul fln tatıl olur bence[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 24 de Kim, Kurtlar Vadisin de Elif varmı böyle benzerlik ya (: Bu arada o hizmetçı kızda harbi bişeylik var yani suikastçi sanırım.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 O hizmetçi kız suikastçi devlet görevlisi zaten. Bu arada Bedir'i gözlükten izliyordu pala, indirecek şimdi herifi reklamlar bitsin de görün. Bu arada Doğu çözdü herşeyi bunu polata bi söylese var ya :)[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 helal olsun be polat +abdulhey+memati gibi 3 adamın olacak sırtın yere gelemz valla :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 pala ve ekibi dağıldı :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yürü be polat cok gazdı walla içeri dalışları[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 dağılcak tabi, dağılsın da. Benim dediğim gibi öldürmedi ama bedirin mito ile temasta olduğunu açkmıştı gözlükten de gördü zaten hareketlerini. Neyse bence finish birazdan[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 superdi.[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Pala konuşturacaklar (tabi becerebilirlerse) sonra öldürecekler.Bu bölüm güzeldi (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ve bitti. Vatansız lafı güzeldi[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Öne çıkan mesajlar