Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

10 sn içinde bitti :) ee şimdi ne olcak :lol:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 18 Kasım 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
Emniyet Sübabı
buydu bu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilk defa izledim bugün Kurtlar vadisini
bi adam var uyuşturucu kralı onu kaçırıo Polat, pala falna peşine düşüo takip edio bunları helikopterle falna ama yakalayamiolar. Neyse işte bu adamı barona götürüolar. Bu hapisten kaçan herifin kardeşi var ismail, onla yalnız bırakiolar adamı. İsmail zamanında abisini satmış, bu yüzden abisi bunu öldürüo. Polislerde bu kaçan adamı ario. ismailin ölüsünü bi yere koyuolar ve bomba yerleştiriolar polisler gelince orası patlio. Yani bu kaçırıdkları herif ölmüş gibi yapiolar ama ölen aslında kardeşi ismail. Neyse işte dizinin sonlarına doğru. Bu polatın bi yardımcısı var yaşlı başlı adam o evine giderken arkadan silah dayio pala ve adamı öle bitio.

Aman tanrım kendimi Kurtlar Vadisi anlatırken buldum ya artık ölsem de gam yemem!!! naapiorum ben ya![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Bölüm 63: Kurtlar Vadisi'nde her namlunun ucunda ihanet vardır...

Seyfo, Pala'nın doğrulttuğu soğuk namlunun ucunda… Mito, Bedir'den Faruk ve Pala'nın kellesini istiyor. Bedir Ağasına ihanet edecek mi? Elif ve Canan'ın beklenmedik ziyaretinden rahatsız olan Sabahat Hanım Doğu Bey'i ziyarete gider. Doğu Bey, Sabahat'ın anlattıklarından sonra yeniden eski dosyaları araştırır ve geçmişle yüz yüze gelir. Canan, Eren ve Hikmet gizlice Sabahat Hanım'ın evine girerler ve buldukları fotoğraftaki üçüncü şahsın kimliğini öğrenmeye çalışırlar Mito, Samuel'e Abbas Ustaoğlu cinayetinin failini açıklar. Safiye'nin mutlu anı; otuz yıldan sonra Nergiz ilk defa tek başına ayakta... Nesrin Polat'a Rus İbrahim'in kendisine yaptığı teklifi anlatır. Halo ve Akrep Bekir yedi yıl aradan sonra karşı karşıya gelir. Polat Pala'ya ulaşmak için yeni bir plan yapar ve silahlar çekilir... Kurtlar Vadisi'nde her namlunun ucunda ihanet vardır...

Fragmana göre bayağı hareketli geçecek bu akşam.[signature][hline] A darkness more than night.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...