daverc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hass, cok sakat bitti ya harbi merak edicem ya simdi :([signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 10 sn içinde bitti :) ee şimdi ne olcak :lol:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 studyoyu basalım[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bitirdi adiler ya. Erhan gelip vurmayacak mesafe çok fazla gerçekten gelip indirme olayı. Ama ona da ayarlar bişi senarist[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ne mi olcak ? show tv yi basmamı bekliyolar arghh![signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Off of Pala ne guzel dayı ya sılahı dogrulttu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kacircaklar iste dayiyi 3-5 bolumluk action cikcak,kodumunun senaristi lol[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Önce Dayıyı kurtaralım sonra basarız[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bence depoyu bassalar çok fena olur. Bu arada testere kemal de haddini bilsin ne o öyle el kol?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eved ya simdi bide 5 bölüm bu dayiyi kurtarma olayiyla oyalicaklar bizi .. of bu fim gibi izlenmeli ya. catlatiyo adamı ![signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Gecenin Lafı Emniyet Sübabı ydı lol[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Off of Bence gecenın lafı Aslanlar da bırbırıne boyle bagırmaz dı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 efektleri yapanin * cok sacmalamaya basladi efektler * ağ... go...[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum [Bu mesaj tAKA tarafından 18 Kasım 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Eternal, 18 Kasım 2004 23:10 tarihinde demiş ki: Emniyet Sübabı buydu bu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Biri bana özet geçebilirmi kaçırdım izleyemedim bu akşam :([signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ben ilk defa izledim bugün Kurtlar vadisini bi adam var uyuşturucu kralı onu kaçırıo Polat, pala falna peşine düşüo takip edio bunları helikopterle falna ama yakalayamiolar. Neyse işte bu adamı barona götürüolar. Bu hapisten kaçan herifin kardeşi var ismail, onla yalnız bırakiolar adamı. İsmail zamanında abisini satmış, bu yüzden abisi bunu öldürüo. Polislerde bu kaçan adamı ario. ismailin ölüsünü bi yere koyuolar ve bomba yerleştiriolar polisler gelince orası patlio. Yani bu kaçırıdkları herif ölmüş gibi yapiolar ama ölen aslında kardeşi ismail. Neyse işte dizinin sonlarına doğru. Bu polatın bi yardımcısı var yaşlı başlı adam o evine giderken arkadan silah dayio pala ve adamı öle bitio. Aman tanrım kendimi Kurtlar Vadisi anlatırken buldum ya artık ölsem de gam yemem!!! naapiorum ben ya![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 eheh Yüzüklerin efendisinin girişine benzedi Artık türkiyede insanlar ikiye ayrılıyor Kurtlar vadisini izleyenler ve izleyecek olanlar :P[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! [Bu mesaj Grimwolf tarafından 19 Kasım 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Eheuheue bak dogru soyluosun dıger bolumu sabırsızlıkla beklıyorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Belki polatlarda Bediri alır dayıya karşılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bence Bedir satacak Palayı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Kral çok kral bi adam[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ehem ne devleti *çaktırmadan etrafına bakınır* şu kartı al bakalım babayiğit yarın gel görüşelim alırız seni derin yada sığ devlete :P[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Babayigit rulee BABAYİGİT[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya bu akşam yeni bölümmü var.. ben hiç görmedim tanıtımları. ona göre akşama hazırlık yapalım:lol: işlerimizi felan ayarlayalım o saate yani.. [Bu mesaj crocodile tarafından 25 Kasım 2004 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bölüm 63: Kurtlar Vadisi'nde her namlunun ucunda ihanet vardır... Seyfo, Pala'nın doğrulttuğu soğuk namlunun ucunda… Mito, Bedir'den Faruk ve Pala'nın kellesini istiyor. Bedir Ağasına ihanet edecek mi? Elif ve Canan'ın beklenmedik ziyaretinden rahatsız olan Sabahat Hanım Doğu Bey'i ziyarete gider. Doğu Bey, Sabahat'ın anlattıklarından sonra yeniden eski dosyaları araştırır ve geçmişle yüz yüze gelir. Canan, Eren ve Hikmet gizlice Sabahat Hanım'ın evine girerler ve buldukları fotoğraftaki üçüncü şahsın kimliğini öğrenmeye çalışırlar Mito, Samuel'e Abbas Ustaoğlu cinayetinin failini açıklar. Safiye'nin mutlu anı; otuz yıldan sonra Nergiz ilk defa tek başına ayakta... Nesrin Polat'a Rus İbrahim'in kendisine yaptığı teklifi anlatır. Halo ve Akrep Bekir yedi yıl aradan sonra karşı karşıya gelir. Polat Pala'ya ulaşmak için yeni bir plan yapar ve silahlar çekilir... Kurtlar Vadisi'nde her namlunun ucunda ihanet vardır... Fragmana göre bayağı hareketli geçecek bu akşam.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar