Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Harbiden hiç aklıma gelmemişti suç duyurusunda bulunma ihtimali. İyice arap saçı oldu dizi ya.

Birde sanırım Tr de birisi hapisden helikopterle kaçırılmıştı? Yoksa benim aklımda mı öyle kalmış ya ?

[signature][hline]Charles Rhadamantis

[Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 12 Kasım 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pala'nın su otoyolda Bedir'e bundan sonra devlet mevlet yok budnan sonra sadece biziz demesi iyice karıstıran olayların basında gelıo[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[

Birde sanırım Tr de birisi hapisden helikopterle kaçırılmıştı? Yoksa benim aklımda mı öyle kalmış ya ?

Doğru hatırlıyosun Abdullah Çatlı tarafından ya Haluk Kırcı yada Mehmet Ali Ağca ikisinden biri kaçırılmıştı helikopterle hapishaneden...

[Bu mesaj crocodile tarafından 12 Kasım 2004 08:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 12 Kasım 2004 01:23 tarihinde demiş ki:

türkiyede oldu mu hatırlamıyorum ama halil havar'ı yurt dışında kaçırmışlardı helikopterle[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Prawler, 12 Kasım 2004 14:05 tarihinde demiş ki:
katılarabilitem
Sosyal ağlarda paylaş

Pala'nın bı kotulugu yaslılıktan olacak heralde goz altı torbaları cok fazla yuzu burusuk baya[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim millet zaten hastadır derin devlet-mafya olaylarına.
Babası polis olan bir arkadaşım geçen sene anlatmıştı karakolda saat 8-10 arası kimse devriyeye çıkmak istemiyormuş kurtlar vadisini kaçırmamak için :)
Zaten dikkat ettiyseniz o sıralar sokaklar hemen hemen boşalıyor ne diyim bravo...
bu arada 1700 e yakın yanıt gelmiş bir bravo da bundan :)[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün yeni bölüm var di mi ?
yok ööle bayram ertesi mertesi ne biliim ya yapmasinlar yenisini versin_ler biktim collagedan.
Bakalim Halo Polat'a ne vaadlerde bulunacak demisti ya
"sen beni burdan çikar ben seni göklere çikaririm"[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Fragmana göre yeni bölüm var ama bekleyip görücez[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

62. bölüm :

Akıllardan silinmeyecek kaçış!
Halo helikopterde, nefes nefese bir takip başlıyor… Pala elinden kaçan Halo’nun peşini bırakmıyor. Akıllardan silinmeyecek bir kaçış yaşanıyor!
Polat imkansızı başarabilecek mi?
Halo kendisini satan kişinin kimliğini öğrenince yıkılıyor...
Rus Baron İbrahim Polat’ı kendi saflarında istiyor.
Doğu Bey, Pala olayının ardından Mito’ya son sözünü söylüyor..
Pala, Polat’ın ve adamlarının kimliğini çözmeye çalışıyor.
Elif inadından vazgeçmiyor ve Ali’yi yetimhane yıllarından bulmaya çalışıyor

Kurtlar Vadisi’nde nefes nefese bir takip yaşanıyor![signature][hline] A darkness more than night.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...