Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

ben bölüm hakkindaki yorumlarimi yaziym. katilip katilmamak size kalmis..

mehmet karahanli her gecen gun guc kaybediyo. Ise duygu (kizi ve nergis) karistirdigindan beri isler daha da kotuye gidiyo.
Ama konseye takviye yaparak bu aciklarini gidermeye calisiyo. Çok yerinde takviyeler yapti.. gerçi ztn bu insanlarin konseyle hep alakalari olmustu fakat resmi olarak konseye bugune kadar dahil olmamislardi iyi oldu. Polat banyoda o defteri okurken ayni zamanda suyla bütün delilleri yok etmis de oldu.. daha sonra ztn sokaga attiginda bütün defteri bulunan sadece mürekkep lekeli sayfalar olacakti. Aslan bey'in yani Abbas Ustaoglunun ajan oldugu ortaya cikti ve burdan yola çikarak yakinlari ve ailesi Ali'nin de ajan oldugu kanisina vardilar. Polat gayet güzel rol yapiyo ve hikmete falan kimseye caktirmiyo.
Elif ögrendi nitekim.. Bunu Nazife anaya ömer babaya veya hikmete söyler mi bilinmez.. fakat bence bu bölümün en can alici sahnesi en önemli kesiti doktorun alinin ölmedigini söylemesiydi. Ömer Baba bütün safligiyla polise herseyi anlatarak bir cuvali inciri bok etti deyimi yerindeyse.. Fakat o dosya bence kesinlikle polisin eline geçmez..dizinin dewam etmesi için operasyonun sürmesi için o bilgileri dogu beyin okumasi lazim.. O belgelerde muhtemelen dogu bey'in kgt'yi devralacagini dusunerek aslan bey polat hakkindaki seyleri yazmistir diye dusunenler olacaktir. Fakat iki kisinin bildigi sir degildir hesabi dogu bey bu gercegi bilmeyecek.. Belki sadece polat'in ajan oldugunu bilecek ama yuz degistirdigini bilmeyecek. Gerçek hayatta büyük yogunlukla yasanan emniyet ve MIT çekismesi de konu olmus diziye.. Istihbarattan bir adam geliyor ve savciyi tehdit ediyor. Bu ise fazla burnunuzu sokmayin gbiilerinden.. sonuc olarak bu cekisme devam edecektir. Fakat bir sonuc cikacagini sanmiyorum.Pala iyice dizide onemli bir rol ustlenmeye basladi. En son gidip de Hüsrev Aga'ya posta koyunca isler iyice sarpasardi.. Ayrica mematinin de dikkatini cekti pala ve memati bunu polat'a anlatti.. polat da onlari takibe alacaktir. Yesil kod adli Mahmut Yildirim da önce tetikçilikten gelip daha sonra istanbulda korku salip birçok yeri haraca baglamisti.. Istanbulda çok sözü geçer bir adam olmustu.. Fakat kimligini kimse bilmezdi hep lakabiyla taninirdi. Ayni Gözlüklü gibi..Fakat dedigim gibi harmanlama bir karakter olabilir bu. veya yesilin takendisi olabilir. Çünkü Hiram Abas'i kimin öldürdügüne dair iki tane iddia war.. brisi abdullah catli oldugu yönünde bir digeri de Yesil.. Dizi daha bir heyecanli bir hal aldi.. simdi olacaklar çok önemli.. sonucu beklenen olaylar: elif napcak? o evrak kimde kalicak? Abdülhey'in arastirmalari ne gibi sonuclar doguracak? MIT ve emniyet çekismesi sonucunda neler olacak? Polat Pala'yla yüzlesecek mi??

Dipnot: "Bana makosenlerimi giydirdiniz" lafi biraz degistiricek olursak "bana makosenlerimi giydirmeyin" olarak zamaninda eski cumhurbaskani kenan evren tarafindan soylenmisti. bu yondeki iddialarim guclenirken,bugün polat dogu beyi gordugunde bu adam da kim dedi.. Bir istihbaratciyi birakin her vatandas kenan evreni nerde gorse tanir. böylece dogu beyin ne mehmet fuat dogu ne kenan evren ne alparslan türkes olma ihtimali kalmistir. daha derin biri oldugu kesinlesmistir..

Tesekkürler.. Daha baska bilgiler ögrenmek isteyen bana öms ile ulasabilir.[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 15 Ekim 2004 00:16 tarihinde demiş ki:
. Çünkü Hiram Abas'i kimin öldürdügüne dair iki tane iddia war.. brisi abdullah catli oldugu yönünde bir digeri de Yesil..

[/quo]
Yanlışın var Hiram Abbası 26 Eylül 1990 günü D.H.C öldürmüştür (yada maşa olarak kullanılmıştır).Ama Hiram Abbasın yeri ve çıkış saatlerini MİTin bildirdiği diye Mehmet Eymür iddaada bulundu

PS: ".." lı yerleri yazmadım illegal bir örgüt anlayın işte.Fazla derine inmek bünyeye zararlıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

kesin iddialar kullanma..
ben ne diyorum??
olasilik diyorum..
öldürmüstür diyemessin.. adama nerden biliosun derler..
o söylediin siteye de baktim.. tamamiyle tarafli bi site.. gerçekleri yansittigina inanmiyorum..[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent
Sosyal ağlarda paylaş

yarınki bölüm fragmanında hüsrev ağayla baron tartışıyorlar...

hüsrev : Senin kör testeren benim profesörlerimi öldürmedimi
baron : ses yok!!!

arkadan kılıç girdi...kılıcını çekti koltuktan soktu hüsrevin göğsünden çıkardı...Hüsrev öldü

Ve Baron yine büük bi laf ettii...Kurtlar sofrasında Düşeni Yemek Kuraldır! ! ![signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
Sosyal ağlarda paylaş

yada içimdesin nasılsa içindeyim nasılsa da denilebilir (oyle degil tabi) cok enteresan geliyor kulaga :-p[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah.
İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ...

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Hepsi olmuş şeyler diablo hepsi Özal zamanında pkk ve bu tarz kuruluşlarlan mücadele için açılmıştı ve tabiki herkesinde başına bindiler.[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...