Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 xaer aloneheart a tam olarak katiliyorum + insallah hala polat cocugu diyen yoktur[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ehü al sana yorum kitabı gordu nolcak sımdı ahuashdahsd:P edit=oha hauhauah koptum bune bıcım bı sahne kıtapla yıkanıyo ohh tam psikopata dondu.[signature][hline]msn/mail mail icq [Bu mesaj Maedhros tarafından 14 Ekim 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Polat iice sıyırdı kafayı heh o değilde deli fikretmi ne varya alinin arkadaşı o amma şişmanlamış adam balkon değil resmen bahçe yapmış[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 dizide bişiler oluyo ama hayırlısı :D reklam bitti ben diziye dönüyorum[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ya gidip emniyete denirmi zarf verdi die :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bu sahnenin adı "Müdürün Dumuru" olsun bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 uff bu bölümde süper ya[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Oooof oooff manyak yerde reklam girdi. Hem polis hem Polat hem Dogu[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bu ne yaaaa. burda biter mi be. ne çabuk bitti yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bu bölüm fazla hareketli değildi ama sonu güzel di[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ahuahuha bu adamlar linç edilirler bu dizi bittiğinde bence ahah[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 dumur bir son yaşandı. Artık polat buradan da paçayı yırtarsa helal olsun :P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yönetmen mi değişmiş bana mı öle geldi??[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bu bölümde birşey dikkatimi Cekti Memati nevzata git PLT 34 ü getir dedi E adam Farklı bir jip gibi bişey getirdi. x5 degildi 5 dk sonra PLT 34 olarak gene bizim polatin X5 ini gorduk.. O sahnede bi bozukluk vardı..x5 yoktu yani hatta memati falan kullandı her iki araba sahnesinde de..[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yonetmen degiseli baya oldu zaten ilk basta osman sinav di .. sonra raci sasmaz oldu . hatta bi ara gazetelere bile cıktı bu olay tarikat davalarinda polat falan diye. resimli falan. bulursm koyarım[signature][hline]14 Ekim 2004 00:20 Chiptech MSN' de demiş ki : kapicam icq yu cevap vermeden mesaj atsın atarsa benımdır atmazsa ebenindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Doğu o zarfı vermez polislerde öle kalır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 arkadasin tahminine gore . orda polati gordukleri icin polati alacak polisler. ve zarf doguda kalcak ve zarfin asil gitmesi gereken kişide dogu zaten diyor. yanı zarf doru ellere ulasiyormus. ama oyle yada boyle polat nasi yirtacak onu cok merak ediyorum .. ya hastasıyım su kvnın ama bı olzelligine feci kıl oluyorum buda en heycanlı kısmında bitirmeleri .. bi hafta daha kafa patlatacam sımdı ben senaryo ıcın :D[signature][hline]14 Ekim 2004 00:20 Chiptech MSN' de demiş ki : kapicam icq yu cevap vermeden mesaj atsın atarsa benımdır atmazsa ebenindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bu ne yea?[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Eternal, 14 Ekim 2004 23:02 tarihinde demiş ki: Bu bölümde birşey dikkatimi Cekti Memati nevzata git PLT 34 ü getir dedi E adam Farklı bir jip gibi bişey getirdi. x5 degildi 5 dk sonra PLT 34 olarak gene bizim polatin X5 ini gorduk.. O sahnede bi bozukluk vardı..x5 yoktu yani hatta memati falan kullandı her iki araba sahnesinde de.. Geçen Bölümdede PolatLa Abdulhey evdeyken polisler gelince komiser Sokağı trafiğe kapayın elektrikleride kesin demişti polis memuruda tamam dedi. Ama Polis baskını sırasında Evde 220WattLar Cirit atıyordu:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 polatı almazlar.ztn silahıda polata cekmedilerki.adamların olayı zarfla.zarfda polatda diil.zarf gozlerinin onundeyken zarfı bırakıp polatımı alcaklar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 tesadufen orada olamazmi her zamanki gibi[signature][hline] ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 e ama ozaman zarf ulasması gerekebilcek 2 muhtemel kısıden birine bile ulasmiyo e nolcak ? yani mantikli bise bulamadım ben.. adamlar dogudan zarfi kapip gıderken polatta ellerınden alip kosarak kacmıcak heralde dımı :P yada 3 unude alırlarmı (zarf [insn yerıne koduk :)] , dogu , polat)[signature][hline]14 Ekim 2004 00:20 Chiptech MSN' de demiş ki : kapicam icq yu cevap vermeden mesaj atsın atarsa benımdır atmazsa ebenindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ya aslan bey telefonla bomba patlatcana mesaj atsaymış ya doğu beye euheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ya söyliim ben size. polat yakalanıcak zarfı dogu amca alacak gıdıcek hıcbısı olmıcak ona yanı gereklı kısıye teslım edılmıs olucak. polat serbest kalıcak doga beyı arastırmaya calısıcak vs. vs. :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Cermy, 14 Ekim 2004 23:11 tarihinde demiş ki: arkadasin tahminine gore . orda polati gordukleri icin polati alacak polisler. ve zarf doguda kalcak ve zarfin asil gitmesi gereken kişide dogu zaten diyor. yanı zarf doru ellere ulasiyormus. ama oyle yada boyle polat nasi yirtacak onu cok merak ediyorum .. ya hastasıyım su kvnın ama bı olzelligine feci kıl oluyorum buda en heycanlı kısmında bitirmeleri .. bi hafta daha kafa patlatacam sımdı ben senaryo ıcın :D o arkadas benmiyim :D[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar