Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Polat iice sıyırdı kafayı heh o değilde deli fikretmi ne varya alinin arkadaşı o amma şişmanlamış adam balkon değil resmen bahçe yapmış[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bölümde birşey dikkatimi Cekti
Memati nevzata git PLT 34 ü getir dedi
E adam Farklı bir jip gibi bişey getirdi. x5 degildi
5 dk sonra PLT 34 olarak gene bizim polatin X5 ini gorduk..
O sahnede bi bozukluk vardı..x5 yoktu yani hatta memati falan kullandı her iki araba sahnesinde de..[signature][hline]Corbeau powers our uo
Sosyal ağlarda paylaş

yonetmen degiseli baya oldu zaten ilk basta osman sinav di .. sonra raci sasmaz oldu . hatta bi ara gazetelere bile cıktı bu olay tarikat davalarinda polat falan diye. resimli falan. bulursm koyarım[signature][hline]14 Ekim 2004 00:20 Chiptech MSN' de demiş ki :
kapicam icq yu cevap vermeden mesaj atsın atarsa benımdır atmazsa ebenindir.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasin tahminine gore . orda polati gordukleri icin polati alacak polisler. ve zarf doguda kalcak ve zarfin asil gitmesi gereken kişide dogu zaten diyor. yanı zarf doru ellere ulasiyormus. ama oyle yada boyle polat nasi yirtacak onu cok merak ediyorum .. ya hastasıyım su kvnın ama bı olzelligine feci kıl oluyorum buda en heycanlı kısmında bitirmeleri .. bi hafta daha kafa patlatacam sımdı ben senaryo ıcın :D[signature][hline]14 Ekim 2004 00:20 Chiptech MSN' de demiş ki :
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 14 Ekim 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
Bu bölümde birşey dikkatimi Cekti
Memati nevzata git PLT 34 ü getir dedi
E adam Farklı bir jip gibi bişey getirdi. x5 degildi
5 dk sonra PLT 34 olarak gene bizim polatin X5 ini gorduk..
O sahnede bi bozukluk vardı..x5 yoktu yani hatta memati falan kullandı her iki araba sahnesinde de..

Geçen Bölümdede PolatLa Abdulhey evdeyken polisler gelince komiser
Sokağı trafiğe kapayın elektrikleride kesin demişti polis memuruda tamam dedi. Ama Polis baskını sırasında Evde 220WattLar Cirit atıyordu:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

e ama ozaman zarf ulasması gerekebilcek 2 muhtemel kısıden birine bile ulasmiyo e nolcak ? yani mantikli bise bulamadım ben.. adamlar dogudan zarfi kapip gıderken polatta ellerınden alip kosarak kacmıcak heralde dımı :P yada 3 unude alırlarmı (zarf [insn yerıne koduk :)] , dogu , polat)[signature][hline]14 Ekim 2004 00:20 Chiptech MSN' de demiş ki :
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cermy, 14 Ekim 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
arkadasin tahminine gore . orda polati gordukleri icin polati alacak polisler. ve zarf doguda kalcak ve zarfin asil gitmesi gereken kişide dogu zaten diyor. yanı zarf doru ellere ulasiyormus. ama oyle yada boyle polat nasi yirtacak onu cok merak ediyorum .. ya hastasıyım su kvnın ama bı olzelligine feci kıl oluyorum buda en heycanlı kısmında bitirmeleri .. bi hafta daha kafa patlatacam sımdı ben senaryo ıcın :D

o arkadas benmiyim :D[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...