gellidus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya burda biririlirmi valla sağlığa zararlı bu dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Abdülhey neyin nesi çok merak ettim lan simdi. Harbi burda bitmez ya reklamlari ayri dert bitisleri ayri karin agrisi[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 abdülhey de gazetedeki resimden bi eleman çıkarmış şimdi :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: voic3, 23 Eylül 2004 23:10 tarihinde demiş ki: noluo ya hiç bişey anlamadım ben Abdülhey'de bilmedigimiz gözüktügü gibi olmayanm bisiiler var ama dur bakalim bende pek anlamadim.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bi kaç kere abdülhey nerde atraksiyonları oldu orda belli oldu aslında bi numara döndüğü bu arada karahanlı anladı galiba polatın oğlu olduğunu[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: eagle_dnz, 23 Eylül 2004 23:02 tarihinde demiş ki: abdülhey ne yapıo orda ya oha ya amma karıştırdılar ortalığı abdülhey de bence sırrı biliyor... ve 2 kişinin bildiği sır deil hesabına bunlar aslanı öldürmeyi tercih ettiler... bu arada aslanı öldürende aslanın gidip ortadoğuyu konustuğu adam çıktı yaw ismi doğumuydu neydi... aslanı öldürenin doğ olduğu zaten belliydi ama abdulheyi beklemiyordum . ilginç... :hmm:[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Doğu bey bu sonunda odayı aydınlatın diyen yaşlı karizmatik elemanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 evet[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Peki aslan bey için 'ağaoğlu' terimi kullanıldı.O ne demek oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 senaristler gene herkezi ters köşeye yatırdılar işi daha da düğümlediler hayırlı and the uğurlu olsun. :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Solomnus, 23 Eylül 2004 23:21 tarihinde demiş ki: Peki aslan bey için 'ağaoğlu' terimi kullanıldı.O ne demek oluyo? ağaoğlu değil ağa babası dedi o da büyüğün de büyüğü demek oluyo :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ulan sen al çöpçüyü karizmatik kral bi adam yap. sonra gelsin sana artislik yapsın peeeeh :-)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 abi abdülhey bariz "egitim" almıs birisi. yerdeki yollugun bile hafif oynatıldıgına dikkat edio adam. bodozloma giden tiplerden deil, kaldı ki Aslanın evinin yerini bilmesine imkan yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 abdül titreyen yaprağı gördü, yuh dedim zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 2-3 gun once 20dk izledim 6 kisi oldu iyi oyuncu yetistiriyolar[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 abi ilginç dizi walla nerden nereye tey tey[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bence ikisinin de birbirinden haberi yoktu. Abdulheyi sadece Polatın yedeği olarak mafyaya sokmuştu Aslan Bey. Gerektiğinde Polatı öldürmekte kullanacaktı Polat denilenleri yapmaz ise.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bu dizi bitmedimi hala :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: wildpervert, 24 Eylül 2004 01:39 tarihinde demiş ki: bu dizi bitmedimi hala :) çakır ölmedi kalbimizde yaşıyor :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ehuehueheu[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Aslan Bey, Soner Yalçının kitabındaki "Bay Pipo"ymuş meğersem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Umarım bu yazdıgım ti ye alınmaz.. Abdulhey bır eski Kara Sungu uyesıdır..Yanı Turkıyede ve bır cok ulkenın kendıne gore eskı ve yenı duzenın dengesızlestıgı donemlerde kullanılan bır tur bırımıdır her ne kadar su ana kadar kanıtlanamadıysa da bu kısılerın varlıgı bılınır... O yuzden Abdulhey cok klasık bır karakter havası verılerek ızleyıcıyı heyecan dolu bır duruma suruklemeyı ıyı basarmıslar...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya ben basta ızlemecem dıyodum ama aksam koptum abıı yaa gercekten cok gusel bu dızı yaaa[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Abi dizi güzelde parada anlaşamayan oyuncu mırt gidiyo..bu gidişle kimse kalmıcak bi abidin kalır bi de deli himmet...[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya onlar sorun deıl bu osman sınaw cok zekı dızıde kımse kalmadı yıne konu buluyoo cok guzel yaaa[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar