Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
voic3, 23 Eylül 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
noluo ya hiç bişey anlamadım ben

Abdülhey'de bilmedigimiz gözüktügü gibi olmayanm bisiiler var ama dur bakalim bende pek anlamadim.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç kere abdülhey nerde atraksiyonları oldu orda belli oldu aslında bi numara döndüğü

bu arada karahanlı anladı galiba polatın oğlu olduğunu[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 23 Eylül 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
abdülhey ne yapıo orda ya oha ya amma karıştırdılar ortalığı

abdülhey de bence sırrı biliyor...
ve 2 kişinin bildiği sır deil hesabına bunlar aslanı öldürmeyi tercih ettiler...
bu arada aslanı öldürende aslanın gidip ortadoğuyu konustuğu adam çıktı yaw ismi doğumuydu neydi...
aslanı öldürenin doğ olduğu zaten belliydi ama abdulheyi beklemiyordum . ilginç... :hmm:[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 24 Eylül 2004 01:39 tarihinde demiş ki:
bu dizi bitmedimi hala :)
çakır ölmedi kalbimizde yaşıyor :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım bu yazdıgım ti ye alınmaz..

Abdulhey bır eski Kara Sungu uyesıdır..Yanı Turkıyede ve bır cok ulkenın kendıne gore eskı ve yenı duzenın dengesızlestıgı donemlerde kullanılan bır tur bırımıdır her ne kadar su ana kadar kanıtlanamadıysa da bu kısılerın varlıgı bılınır...

O yuzden Abdulhey cok klasık bır karakter havası verılerek ızleyıcıyı heyecan dolu bır duruma suruklemeyı ıyı basarmıslar...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...