Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Combat'a 60 saat kaldi.
---
Meral ates eder ama silah patlamaz... O an Nesrin atlar ustune Meral'in Ziya sasirir ve oracikta civkini cikarir Meral'in.
Testere deliye doner ama ne fayda. 3 bolum sonra testere geberir.
---
Bu arada bi saat vardi Cakir'dan Nesrin'e gecip sahibini bekleyen.. O saati almaya bence ; "Amerika'dan gelecek eski bir mafya babasi rolunde "Turgay Atacan" yani Ali Surmeli gelmeli ee tabi Hakki ile beraber :)
Hakkiiii
Sosyal ağlarda paylaş

Oldu Polat'ın yanına da Miroğlu gelir oda can Yusuf olur sonra dizinin başında görünen ağabey aktif rol almaya başlar hatta kuşçu da çıkar aşıklağ ölmez yusufum demeye başlar.
Sonra 2 yıl önce bitmiş diziyi tekrar izlemeye başlarız :))[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 17 Mayıs 2004 16:45 tarihinde demiş ki:
Valla benim bildim ona ayar denmiyor tecavüz deniyor. Tecavüzcü olmaksa dileğin psikopat olmana gerek yok ama hafiften sıyırmış olman gerekli bence.
:)

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 17 Mayıs 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Yok çok sakat durumlar bence hatırlarsanız çakır hapiste birinin suratını havlu sarılı kiremitle mi ne parçalamıştı.
Sonra da suç aletini ağzına verin demişti.
O an yaşadığım mutluluğu hayatım boyunca unutmıyacağım dizi bile olsa şerefsizlerin ırz düşmanlarının vatan hainlerinin acımasızca katledilmesi bana haz veriyor :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

51. Bölüm:

Elif’in mesajını aldıktan sonra Polat ne yapacak? Polat sevgilisini kurtarabilecek mi? Yoksa Polat, zayıf noktası olan Elif yüzünden Testere’ye boyun eğmek zorunda mı kalacak? Testere, Baron’un kendisi hakkında verdiği kararı nasıl karşılayacak? Laz Ziya ve Hüsrev Ağa, bu karardan tatmin olacak mı? Meral, babası Laz Ziya’yı öldürebilecek mi? Erdal karakolda komisere neler anlatacak? Nazlı’ya Erdal tarafından eroin verildiğini söyleyen Şehmus, kızının tecavüze de uğradığını Hüsrev Ağa’ya söyleyebilecek mi? Aslan beyin varlığına tahammül edemeyen diğer birimler hangi planlarını devreye sokacaklar? Bütün bu soruların cevabı ve yeni maceralar Kurtlar Vadisi’nde... Kurtlar Vadisi'nde sırtlanlar, aslana sürü halinde dalarlar...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

güzel dizi ama bizim lisedeki tipler bunlara özeniyor. kabadayılık yapmaya çalışıyorlar. havam olsun falan diye.
ehehehehe :).[signature][hline]I'm still there everywhere,
I'm the dust in the wind,
I'm the star in the northern sky,
I never stayed anywhere,
I'm the wind in the trees,
Would you wait for me forever?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Buneya baygınlık geldi sırf reklamlardan dolayı bırakacam diziyi izlemeyi[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...