Convi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Combat'a 60 saat kaldi. --- Meral ates eder ama silah patlamaz... O an Nesrin atlar ustune Meral'in Ziya sasirir ve oracikta civkini cikarir Meral'in. Testere deliye doner ama ne fayda. 3 bolum sonra testere geberir. --- Bu arada bi saat vardi Cakir'dan Nesrin'e gecip sahibini bekleyen.. O saati almaya bence ; "Amerika'dan gelecek eski bir mafya babasi rolunde "Turgay Atacan" yani Ali Surmeli gelmeli ee tabi Hakki ile beraber :) Hakkiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Oldu Polat'ın yanına da Miroğlu gelir oda can Yusuf olur sonra dizinin başında görünen ağabey aktif rol almaya başlar hatta kuşçu da çıkar aşıklağ ölmez yusufum demeye başlar. Sonra 2 yıl önce bitmiş diziyi tekrar izlemeye başlarız :))[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: ghaldszar, 17 Mayıs 2004 16:45 tarihinde demiş ki: Valla benim bildim ona ayar denmiyor tecavüz deniyor. Tecavüzcü olmaksa dileğin psikopat olmana gerek yok ama hafiften sıyırmış olman gerekli bence. :) [Bu mesaj ghaldszar tarafından 17 Mayıs 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Yok çok sakat durumlar bence hatırlarsanız çakır hapiste birinin suratını havlu sarılı kiremitle mi ne parçalamıştı. Sonra da suç aletini ağzına verin demişti. O an yaşadığım mutluluğu hayatım boyunca unutmıyacağım dizi bile olsa şerefsizlerin ırz düşmanlarının vatan hainlerinin acımasızca katledilmesi bana haz veriyor :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Güzel ne demek muhteşem! [Bu mesaj Oni tarafından 18 Mayıs 2004 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 51. Bölüm: Elif’in mesajını aldıktan sonra Polat ne yapacak? Polat sevgilisini kurtarabilecek mi? Yoksa Polat, zayıf noktası olan Elif yüzünden Testere’ye boyun eğmek zorunda mı kalacak? Testere, Baron’un kendisi hakkında verdiği kararı nasıl karşılayacak? Laz Ziya ve Hüsrev Ağa, bu karardan tatmin olacak mı? Meral, babası Laz Ziya’yı öldürebilecek mi? Erdal karakolda komisere neler anlatacak? Nazlı’ya Erdal tarafından eroin verildiğini söyleyen Şehmus, kızının tecavüze de uğradığını Hüsrev Ağa’ya söyleyebilecek mi? Aslan beyin varlığına tahammül edemeyen diğer birimler hangi planlarını devreye sokacaklar? Bütün bu soruların cevabı ve yeni maceralar Kurtlar Vadisi’nde... Kurtlar Vadisi'nde sırtlanlar, aslana sürü halinde dalarlar...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 fragmanını izledim laz ziya vuruluyo galiba meral tarafından[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilbo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 güzel dizi ama bizim lisedeki tipler bunlara özeniyor. kabadayılık yapmaya çalışıyorlar. havam olsun falan diye. ehehehehe :).[signature][hline]I'm still there everywhere, I'm the dust in the wind, I'm the star in the northern sky, I never stayed anywhere, I'm the wind in the trees, Would you wait for me forever? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 evet vurdu bende şimdi gordum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bence bidahaki bölümde polat kesin eve girecek girmesse rajona ters ya. bence girecek tam adamlar polatı çizerken arkadan mematı gelecek[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 mematide gelio ama polat adamları çizio[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yine fragmanda berbat etmişler işi herşey apaçık ortada öylesine izliyecez aradaki ufak detaylar için izliycez yoksa neler olacağı belli.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Beyler lütfen fragmanı izlememiş olanların da keyfini bozmayın. TVde fragman çıktıkça kapıyorum görmiyim diye ama burda anlatılınca bir keyfi kalmıyor. Lütfen[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 tamam kızmayın babalar[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 SPOILER bence laz ziyanın vurulması çok kötü yaşatmazlar merali de necmiyi de ööle ivanov flm sökmez kodumu oturtur artık polat bence polat konseye gircek o bıyıklı adam kimdi devleti mi soydun diyen[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yürü be polat adamım ya.daha çakır la kanka olmadan beridir adamım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Valla fragman felan hikaye. Aslinda dizinin fragmanlarini gosterip reklam yapmaktan sa, hic bir sey gostermeden sadece (yarin su saatte kurtlar vadisi) normal reklam yapsalar daha iyi ve cekici olur die dusunuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 çakırın öldüğü bolüm için ole yapmışlardı fragman vermediler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 fragman bi kez daha kolpa çıktı, polat'a kamyonun girdiğini gösterdikleri gibi.. hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yaa şu son testere sahnesi sinir bozdu[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kesiyolar abi gostermiolar bişi :) bu arada bu kadar reklam verenler cezalarını bulsunlar ya yuh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 justin adam kör olmadı öldü :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Buneya baygınlık geldi sırf reklamlardan dolayı bırakacam diziyi izlemeyi[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 iyice reklam oldu dizi ya özellikle bugün gına geldi reklam izlemekden diziyi izleyemez olduk şurda çıkaqn ürünlerin birini bile almıycam be inadını bu ne reklam arası dizi izliyoruz[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 aferim gene güzel yerde kestiler.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Boş bir bölümdü.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar