Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi canım daha neler :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 25 Nisan 2004 14:30 tarihinde demiş ki:
işin garibi gemi gece batırılıyor ama aslan ekranda izlerken gündüz batıyor euhe :)

Dikkat edersen ßatan gemi ile dier gemi arasında fark vardı..[signature][hline]

«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
Nasibim-1 gemisinin batmasıyla hem Baron konseyi hem Devlet konseyi karışır. İlk defa başarısızlıkla karşılaşan Hüsrev Ağa ve gemisi batan Laz Ziya, Baron'dan Testere'nin kellesini isterler. Konsey üyelerinin kafasında tek bir soru vardır: Polat operasyon yapılacağını nereden biliyordu? Diğer tarafta ise gemi operasyonu başarısız bulunan Aslan sorguya alınır.Sorgucular bir köstebek olduğuna kanaat getirirler. Polat ise bir yanda konseyi karıştırmanın verdiği hazzı yaşarken diğer yanda Elif'in ne tepki vereceğini merak etmektedir. Buluştuklarında, Elif Polat'ın bile tahmin edemiyeceği bir şey yapar. Kurtlar Vadisi'nde her bozgunda bir baş kopar...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
ya akıl fikir yokmu gidin başka işi yapın
bu diziyi ne izlersiniz uya :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Bu akşam çok güzel bir bölüm olacağa benziyor ama görücez yine 65 dk reklam 55dk dizi olursa isyan bayrağını çekme zamanı geldi demektir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
Abi ben reklam olayından feci sıkılmış konumdayım. Adamlar bizim reklam izlemek için o saatte televizyonlarımızı9n başına geçtiğimizi zannediyor. Hayır reklamları da izlediğim yok ki. Bizim televizyonun iki kanalı aynı anda takip modu var sola başkabir kanalı alıyorum sağda show duruo dizi başlamadan evvel tanıtım oluyo ya hareketlendio ekran o esnada tekrar showa dönüyorum. Walla ben reklam verio olsam o kadar çok reklam alan diziye reklam falan vermem kimse izlemez...[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
Mesaj tarihi:
Normal reklamlara lafım yok ama diside altta çıkanları yapmamaları lazım. Bunun belli bir standardı var mı yani bir dizi max şu kadar alt reklam alır falan gibisinden? Olmassa hep beraber şikayet edelim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
Pascal, 29 Nisan 2004 10:23 tarihinde demiş ki:
Walla ben reklam verio olsam o kadar çok reklam alan diziye reklam falan vermem kimse izlemez...

Haklısın bi kere reklam süresi fix 10 dk ben reklam çıktığı anda saate bakıyorum ve zap yapmaya başlıyorum 9 dk olduğunda show'u açıyorum en fazla 2 reklam daha izliyorum ve dizi devam ediyor :Pp
Şunu yapsalar bi reklam 10 dk diğer reklam 2 dk falan tamamen random olsa izleyici seve seve değil kaçırmamak için s.s. izliycek.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
ya isyan bayrağı çekmeyim sora izlemeyerek siz kaybedersiniz bu reklamlar böle dvm etcek maalesef[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
dizi 1:10 saat sürüyor 11:20 de bitmesi gerek 12:20 de bitiyor ne acayip iştir.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Mesaj tarihi:
bende kaçırdım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
Mesaj tarihi:
arslanbey içeri girdi içerde polat vardı paketlenmiş adam yerde duruyordu paketli halde
polat;kötü köpek sürüye kurt getirdi dedi bitti
anlamadım ne oldu ne bitti[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge

[Bu mesaj regulus tarafından 30 Nisan 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
paketlenmiş
eleman kim ? bu arada abdulhey bir işler mi çeviriyor ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
bilmiyoruz işte abdülhey birşey çevirmiuor
polat dedi ya seyfo memati abdül ve erhana gidin bu adamı getirin diye adamın resmini göremedik beraber gittiler pusu kurup getirdiler adamı ama kim bilmiyoruz gelecek hafta öğrenicez[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
ya oktay kaynarca diziye döncek die duydum o paketlenmiş eleman oktay kaynarca olabilir belkide[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
haa köstebek diye vericekler demi adamı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
öyle heralde
şu necmiyi halletseler artık ya[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
pakatteki adamı sadece polat ve aslanbey tanıyor. Kim olabilir sizce?[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
  • Yeni Oluştur...