kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 hadi canım daha neler :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: theKingpin, 25 Nisan 2004 14:30 tarihinde demiş ki: işin garibi gemi gece batırılıyor ama aslan ekranda izlerken gündüz batıyor euhe :) Dikkat edersen ßatan gemi ile dier gemi arasında fark vardı..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Dizide batan geminin ismi nisbetim-1 gerçek hayatta batan uyuşturucu dolu geminin adı ise kısmetim-1
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Nasibim-1 gemisinin batmasıyla hem Baron konseyi hem Devlet konseyi karışır. İlk defa başarısızlıkla karşılaşan Hüsrev Ağa ve gemisi batan Laz Ziya, Baron'dan Testere'nin kellesini isterler. Konsey üyelerinin kafasında tek bir soru vardır: Polat operasyon yapılacağını nereden biliyordu? Diğer tarafta ise gemi operasyonu başarısız bulunan Aslan sorguya alınır.Sorgucular bir köstebek olduğuna kanaat getirirler. Polat ise bir yanda konseyi karıştırmanın verdiği hazzı yaşarken diğer yanda Elif'in ne tepki vereceğini merak etmektedir. Buluştuklarında, Elif Polat'ın bile tahmin edemiyeceği bir şey yapar. Kurtlar Vadisi'nde her bozgunda bir baş kopar...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 elif evlenme teklif edio ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ya akıl fikir yokmu gidin başka işi yapın bu diziyi ne izlersiniz uya :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
hasansemre Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Bu akşam çok güzel bir bölüm olacağa benziyor ama görücez yine 65 dk reklam 55dk dizi olursa isyan bayrağını çekme zamanı geldi demektir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
beagle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 isyan bayrağıı be çekeli iki hafta oluyor yapacak herhangi bir işim olduğunda izlemiyorum
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Abi ben reklam olayından feci sıkılmış konumdayım. Adamlar bizim reklam izlemek için o saatte televizyonlarımızı9n başına geçtiğimizi zannediyor. Hayır reklamları da izlediğim yok ki. Bizim televizyonun iki kanalı aynı anda takip modu var sola başkabir kanalı alıyorum sağda show duruo dizi başlamadan evvel tanıtım oluyo ya hareketlendio ekran o esnada tekrar showa dönüyorum. Walla ben reklam verio olsam o kadar çok reklam alan diziye reklam falan vermem kimse izlemez...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Normal reklamlara lafım yok ama diside altta çıkanları yapmamaları lazım. Bunun belli bir standardı var mı yani bir dizi max şu kadar alt reklam alır falan gibisinden? Olmassa hep beraber şikayet edelim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
hasansemre Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Pascal, 29 Nisan 2004 10:23 tarihinde demiş ki: Walla ben reklam verio olsam o kadar çok reklam alan diziye reklam falan vermem kimse izlemez... Haklısın bi kere reklam süresi fix 10 dk ben reklam çıktığı anda saate bakıyorum ve zap yapmaya başlıyorum 9 dk olduğunda show'u açıyorum en fazla 2 reklam daha izliyorum ve dizi devam ediyor :Pp Şunu yapsalar bi reklam 10 dk diğer reklam 2 dk falan tamamen random olsa izleyici seve seve değil kaçırmamak için s.s. izliycek.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ya isyan bayrağı çekmeyim sora izlemeyerek siz kaybedersiniz bu reklamlar böle dvm etcek maalesef[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ya harbiden eskiden 3 reklamdı şimdi oldu 6 reklam pff .[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 dizi 1:10 saat sürüyor 11:20 de bitmesi gerek 12:20 de bitiyor ne acayip iştir.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 sonunda nooldu yaw son reklamdan sonrasını izleyemedim?[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bende kaçırdım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
regulus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 arslanbey içeri girdi içerde polat vardı paketlenmiş adam yerde duruyordu paketli halde polat;kötü köpek sürüye kurt getirdi dedi bitti anlamadım ne oldu ne bitti[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge [Bu mesaj regulus tarafından 30 Nisan 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 paketlenmiş eleman kim ? bu arada abdulhey bir işler mi çeviriyor ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
regulus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bilmiyoruz işte abdülhey birşey çevirmiuor polat dedi ya seyfo memati abdül ve erhana gidin bu adamı getirin diye adamın resmini göremedik beraber gittiler pusu kurup getirdiler adamı ama kim bilmiyoruz gelecek hafta öğrenicez[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ya oktay kaynarca diziye döncek die duydum o paketlenmiş eleman oktay kaynarca olabilir belkide[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 haa köstebek diye vericekler demi adamı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
regulus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 öyle heralde şu necmiyi halletseler artık ya[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 hmm... ewt aslan amcaya köstebek de olabilir[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 pakatteki adamı sadece polat ve aslanbey tanıyor. Kim olabilir sizce?[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 kim olabilir[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
Öne çıkan mesajlar