Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Justin bilmiyorum nerden öğrendin ama bizim bir senarist tanıdığımız vardı atv de çok hoş bir diziyi yazıyordu.
Biz ona sonunu sorduğumuzda bize "hiçbir dizinin sonu belli olmaz dizi nasıl giderse o şekilde sonuda sürekli değişir" demişti.
Bilmiyorum ne kadar doğrudur.[signature][hline]bla bla bla ...
Sosyal ağlarda paylaş

Justin hala nerden buldun bilmiyorum ama inanmıyorum gidip Osman Sınavamı sordun dizi o kadar reyting yapıyo osman sınav sanamı söyledi.Bencede belli olmaz sonu her ne kadar belli diye açıklama yaptıysada hiç belli olmaz.Ha bide Aslan bey niye polatı duran emmiyi öldürdüğü nedenle öldürsünde duran emmiyi polatın ali olduğunu biliyo diye öldürmüştü.Ha bu arada showtvnet'de izleyebiliyosunuz kaçıranlar için görüntü kalitesi düşük ama baya güzel oluyo o polatın adamın boğazını keserkenki sesler fln.

[signature][hline]
Happy is the one who says i'ma Turk!
Mana alassë equë inyë Turk!!!
Ne mutlu Türküm diyene!!!
K.S.D.M.P.A.L

[Bu mesaj godzilla112 tarafından 08 February 2004 14:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence kolpadır aynı şeyi asmalı konak a da yaptılar işte dizinin sonunda seymenin kazadan sorası ve ev yandıktan sonra herkez ölüyo gerisi akıl hastanesine kaldırılan baharın hayali çıkcak dendi ama alakası bile olmadı bu kadar kolay deil bi arkda bi süre önce:

polatın ali olduğu ortaya çıkcak ve kılıçın öz oğlu çıkcak demişti

???????????????????????????????????????????????????????????[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Sosyal ağlarda paylaş

Sizler için zevk veren bi dizi olabilir ancak arakadaşlar bu diziyi 12-13 yaşında çocuklar izliyo sizce bu normalmi?

Direk çocukların beyinlerine hitap ediyo , çocukları bunlara özendiriyolar.
2 gün sonra beline silahı takan Sokağa atacak kendini ben bu dizinin yayından kaldırılmasından yanayım.
(kimse Kızmasın bu benim fikrim)[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır...
----------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 08 February 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
payro sen ne diosun allah aşkına
cocuklara pokemon izletiosun farklı bişimi oluo gidio camdan atlıo
laf atmış olmak için atıosunuz yani

Sana bu kendi fikrim dedim bi kere bunu anla.Amacım kimseye laf atmak falan değil lütfen bu mesajdan sonrada bi daha uzatmayalaım , pokemon'a iyi bi çizgi film diyen oldumu?
Ayrıca şunu düşün , son bölümünde adamın bogazını kesti sence bu normal bişeymi yapmayın Allah aşkına hadi diger bölümler neyse ama orda olay bitti.
Tamam boyle diziler cok var yok demıyorum (deli yürek falan)ama ben daha önce hiç bi dizide boyle bişey oldugunu sanmıyorum.
haberlerde en ufak bi kanlı kısım oldugunda hemen orayı kamufile ediyolar.Ancak burda adamın boğazını kesiyolar ya bence bu dizi fazla yayında kalmaz![signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır...
----------------
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben dusuncene bişi demiyorum ama nedir bu turk dizilerine filmerine dusmanlık.hepiniz yabancı filmlerini izlersiniz ne kadar vahşet olursa olsun.Ama şimdi senin dedigin mantıkla olsaydı eger suan film izliyemezdik hiç.
ne filmler var ne sahneler var şu bogaz kesme yada adamın bacaklarını kırma sahnelerine mi takıldınız?[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Sosyal ağlarda paylaş

Ben türk dizilerine karşı falan değilim hatta kendimde seyrediyorum.Ama bu kadar çok izlenen bi kanalda gösterilmesine karsıyım yada ne biliyim saat 10 dan sonra falan gösterilsin.

Bu arada sütaş reklamını şikayet eden sapık zihniyetleri kınıyorum :D[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır...
----------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...