hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 uzun zaman sonra tekrar bi bölüm kaçırdık dizinin temelleri değişmiş yeni başlangıçlar var gibi duruyo artık çarşamba izliycez.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yok ya çarşamba tekrarı yok mu dizinin?[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Diablo, 07 February 2004 05:43 tarihinde demiş ki: baron un ölmesini engelicek çakır husrev le ziya testerey iyok edicek.laz ziya ile çakırın arası açılcak laz ziya kızını asıcak Senarist misin?[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 donnie brasco diye bir film vardi onu bi izleyin birden aklima geldi nekadar benziyolar:)_[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Justin bilmiyorum nerden öğrendin ama bizim bir senarist tanıdığımız vardı atv de çok hoş bir diziyi yazıyordu. Biz ona sonunu sorduğumuzda bize "hiçbir dizinin sonu belli olmaz dizi nasıl giderse o şekilde sonuda sürekli değişir" demişti. Bilmiyorum ne kadar doğrudur.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 cogu dizinin oyle... Ama Osman Sinav daha once aciklama yapti dizinin sonu belli diye... Her karakterin hikayesi belli vs diye[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bence bu dizi çok uzun sürücek Başladığından beri 2 adam gitti amaç tüm Kurtlar Vadisini yok etmek. 2 kişiye çarpı atıldı.Daha konsey yok edilmeye başlanmadı. Asıl merak ettiğim herkes öldürülücek listede Laz Ziya da var. Onu nasıl öldürücekler?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 +1 valeron[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 suda var unutmayin nesrin yuzunden laz ziyayla cakirin arasi acilabilir[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Herşey olabilir bu dizide. vcd alanınız varmı? İlk bölümlermi var yoksa 2. sezonmu?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ilk 2 bölüm var 15 güne bir böle çıkacak sanrım[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 www.kurtlarvadisi.com BU BİR MAFYA DİZİSİ...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Justin hala nerden buldun bilmiyorum ama inanmıyorum gidip Osman Sınavamı sordun dizi o kadar reyting yapıyo osman sınav sanamı söyledi.Bencede belli olmaz sonu her ne kadar belli diye açıklama yaptıysada hiç belli olmaz.Ha bide Aslan bey niye polatı duran emmiyi öldürdüğü nedenle öldürsünde duran emmiyi polatın ali olduğunu biliyo diye öldürmüştü.Ha bu arada showtvnet'de izleyebiliyosunuz kaçıranlar için görüntü kalitesi düşük ama baya güzel oluyo o polatın adamın boğazını keserkenki sesler fln. [signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L [Bu mesaj godzilla112 tarafından 08 February 2004 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 kimse bilemez sonunu ayrıca sölemezler dalga geçmiştir o sağlam kaynak bi kere senaryo güncel olayları da içine aldığı için günlük yazılıyo bence[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Orda şunu kastetmiş olabilir. Senaryonun başı ve sonu belli ,sonunda ne olacağı herkesin bellidir.Osman Sınav araya güncel olaylarıda katarak işliyor diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bence kolpadır aynı şeyi asmalı konak a da yaptılar işte dizinin sonunda seymenin kazadan sorası ve ev yandıktan sonra herkez ölüyo gerisi akıl hastanesine kaldırılan baharın hayali çıkcak dendi ama alakası bile olmadı bu kadar kolay deil bi arkda bi süre önce: polatın ali olduğu ortaya çıkcak ve kılıçın öz oğlu çıkcak demişti ???????????????????????????????????????????????????????????[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Sizler için zevk veren bi dizi olabilir ancak arakadaşlar bu diziyi 12-13 yaşında çocuklar izliyo sizce bu normalmi? Direk çocukların beyinlerine hitap ediyo , çocukları bunlara özendiriyolar. 2 gün sonra beline silahı takan Sokağa atacak kendini ben bu dizinin yayından kaldırılmasından yanayım. (kimse Kızmasın bu benim fikrim)[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 payro öyler bakarsan tüm filmleri yasaklamalı yani sonuç olarak bu görev ailelere düşer[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 payro sen ne diosun allah aşkına cocuklara pokemon izletiosun farklı bişimi oluo gidio camdan atlıo laf atmış olmak için atıosunuz yani[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Diablo, 08 February 2004 21:40 tarihinde demiş ki: payro sen ne diosun allah aşkına cocuklara pokemon izletiosun farklı bişimi oluo gidio camdan atlıo laf atmış olmak için atıosunuz yani Sana bu kendi fikrim dedim bi kere bunu anla.Amacım kimseye laf atmak falan değil lütfen bu mesajdan sonrada bi daha uzatmayalaım , pokemon'a iyi bi çizgi film diyen oldumu? Ayrıca şunu düşün , son bölümünde adamın bogazını kesti sence bu normal bişeymi yapmayın Allah aşkına hadi diger bölümler neyse ama orda olay bitti. Tamam boyle diziler cok var yok demıyorum (deli yürek falan)ama ben daha önce hiç bi dizide boyle bişey oldugunu sanmıyorum. haberlerde en ufak bi kanlı kısım oldugunda hemen orayı kamufile ediyolar.Ancak burda adamın boğazını kesiyolar ya bence bu dizi fazla yayında kalmaz![signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: MrMedia, 08 February 2004 21:36 tarihinde demiş ki: payro öyler bakarsan tüm filmleri yasaklamalı yani sonuç olarak bu görev ailelere düşer Haklısın ailelere de iş düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ya ben dusuncene bişi demiyorum ama nedir bu turk dizilerine filmerine dusmanlık.hepiniz yabancı filmlerini izlersiniz ne kadar vahşet olursa olsun.Ama şimdi senin dedigin mantıkla olsaydı eger suan film izliyemezdik hiç. ne filmler var ne sahneler var şu bogaz kesme yada adamın bacaklarını kırma sahnelerine mi takıldınız?[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ama kaldırırlar yani.zeki halkımızdan bi kaç akıllı çıkar şikayet eder(aynı sutaş reklamındaki gibi.inegin memeleri beni tahrik edio falan..)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ben türk dizilerine karşı falan değilim hatta kendimde seyrediyorum.Ama bu kadar çok izlenen bi kanalda gösterilmesine karsıyım yada ne biliyim saat 10 dan sonra falan gösterilsin. Bu arada sütaş reklamını şikayet eden sapık zihniyetleri kınıyorum :D[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ztn 21.30 da verio yani :) bide en cok izlenen kanal yerine saman yolu tv de falan mı verselerdi eheh[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar