Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Tombalacıyı dövdükten sonra ortalık kan gölüne döndü ama Tombalacıyı uzaktan çekim yaptıgında bembeyaz gömleğinde kan yoktu püf ama güzel dizi :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
Ama orda kol kırılırken gösterdi ilk kırdığında belli olmuyordu çok gerçekçiydi biraz uzaktı gerçi
ama ayak kırılırken maket olduğu bariz ortadaydı[signature][hline]bla bla bla ...
Mesaj tarihi:
öyle yada böyle bence bugune kdr gelmıs turundeki en basarılı dizi deliyurek fln halt etmiş :)

MEMATİ SUSTUR ŞU İTİ :)[signature][hline]Your death will be avenged !!!
Mesaj tarihi:
Deli Yürek'in filminden bir sane görmüştüm. Hayatımda gördüğüm en aptalca sahnelerden biriydi.
Adamın biri minareden keskin nişancı tüfeğiyle 2 el ateş ediyo, bizim Deli Yürek sesi duyup tuttuğu adamı kendine kalkan yapıyo. Tam anlamıyla saçmalıktı.[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 03 February 2004 18:24 tarihinde demiş ki:
Deli Yürek'in filminden bir sane görmüştüm. Hayatımda gördüğüm en aptalca sahnelerden biriydi.
Adamın biri minareden keskin nişancı tüfeğiyle 2 el ateş ediyo, bizim Deli Yürek sesi duyup tuttuğu adamı kendine kalkan yapıyo. Tam anlamıyla saçmalıktı.

heralde herifler ses kurşundan hızlıdır mantığıyla yapmaya çalışmıştır ama batırmışlar heralde yazdığına göre[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Daha ilk iki bölümün çıktı sanırım vcdsi ve bayadırda izliyorum yani kaç ay oldu bilemiycem. Ama şöyle diyim bence ilk iki üç bölüm en dandik bölümleriydi alcak olsam onların o iki bölümünkini kesin almam heralde.Bence seyreden bi tanıdığına özetini çıkarttır ve devam et vcdyle kurtaramassın sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
bu aksamki bolumde bisuru yeni kisi geliyor diziye kesin izleyin...[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Fragmanını gördüm baya sağlam bir bölüm olacağa benziyor çakıra yeni çoçuk muhabbbeti yapıyorlar filan güzel olacka güzel.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
Testerenin bahsettiği çatlak sesler heralde bu sefer çıkcak seyretmedim daha fragmanı ama iyi yeni actionlar bizi bekler :).Ya bide son 8 bölüm falan diye bişiler duydum doğruluğu varmıdır bileniniz var mı?
Mesaj tarihi:
son 8 bolum hikayesi yalandir...
daha nerden baksaniz 2 senemiz var:)[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Mesaj tarihi:
said:
PaSCaL21, 31 January 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
öyle yada böyle bence bugune kdr gelmıs turundeki en basarılı dizi deliyurek fln halt etmiş :)

MEMATİ SUSTUR ŞU İTİ :)

ole deme delıyurek'ınde yerı ayrı oda cok guzeldı ama kanal degıstı dızıde degıstı gıbı geldı bana[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
testere ile ziya feci kapışcak
kızının testereyle buluştugunu ogrenirse[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
Bakalım şu kardeşlerin olayı nolcak. Bıldırcın süperdi ya "Ben gırmızı gömlek istiyom beni çok açıyor.":) Abdül Heyh'in eğitim güzel olcak işallah ama uzun sürer biraz kısa yaparlarsa komik olur orayı nası halletcekler bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
laz ziya kızını öldürcek
muzikten anladım asiye çalıo onuda asıcak :)[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
of abi ne kesti be
ben racon kesmiyorum.kafa kesiyorum dedi resmen adam :)[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
  • Yeni Oluştur...