Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Tombalacıyı dövdükten sonra ortalık kan gölüne döndü ama Tombalacıyı uzaktan çekim yaptıgında bembeyaz gömleğinde kan yoktu püf ama güzel dizi :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Deli Yürek'in filminden bir sane görmüştüm. Hayatımda gördüğüm en aptalca sahnelerden biriydi.
Adamın biri minareden keskin nişancı tüfeğiyle 2 el ateş ediyo, bizim Deli Yürek sesi duyup tuttuğu adamı kendine kalkan yapıyo. Tam anlamıyla saçmalıktı.[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 03 February 2004 18:24 tarihinde demiş ki:
Deli Yürek'in filminden bir sane görmüştüm. Hayatımda gördüğüm en aptalca sahnelerden biriydi.
Adamın biri minareden keskin nişancı tüfeğiyle 2 el ateş ediyo, bizim Deli Yürek sesi duyup tuttuğu adamı kendine kalkan yapıyo. Tam anlamıyla saçmalıktı.

heralde herifler ses kurşundan hızlıdır mantığıyla yapmaya çalışmıştır ama batırmışlar heralde yazdığına göre[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha ilk iki bölümün çıktı sanırım vcdsi ve bayadırda izliyorum yani kaç ay oldu bilemiycem. Ama şöyle diyim bence ilk iki üç bölüm en dandik bölümleriydi alcak olsam onların o iki bölümünkini kesin almam heralde.Bence seyreden bi tanıdığına özetini çıkarttır ve devam et vcdyle kurtaramassın sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Fragmanını gördüm baya sağlam bir bölüm olacağa benziyor çakıra yeni çoçuk muhabbbeti yapıyorlar filan güzel olacka güzel.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PaSCaL21, 31 January 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
öyle yada böyle bence bugune kdr gelmıs turundeki en basarılı dizi deliyurek fln halt etmiş :)

MEMATİ SUSTUR ŞU İTİ :)

ole deme delıyurek'ınde yerı ayrı oda cok guzeldı ama kanal degıstı dızıde degıstı gıbı geldı bana[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...