Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Tombalacıyı dövdükten sonra ortalık kan gölüne döndü ama Tombalacıyı uzaktan çekim yaptıgında bembeyaz gömleğinde kan yoktu püf ama güzel dizi :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ama orda kol kırılırken gösterdi ilk kırdığında belli olmuyordu çok gerçekçiydi biraz uzaktı gerçi ama ayak kırılırken maket olduğu bariz ortadaydı[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 öyle yada böyle bence bugune kdr gelmıs turundeki en basarılı dizi deliyurek fln halt etmiş :) MEMATİ SUSTUR ŞU İTİ :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Deli Yürek'in filminden bir sane görmüştüm. Hayatımda gördüğüm en aptalca sahnelerden biriydi. Adamın biri minareden keskin nişancı tüfeğiyle 2 el ateş ediyo, bizim Deli Yürek sesi duyup tuttuğu adamı kendine kalkan yapıyo. Tam anlamıyla saçmalıktı.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Albümü çıkmış:http://www.hepsiburada.com/product_muzik.asp?dept%5Fid=10753&pf%5Fid=musiccdspo01&mscssid=T6TJ8D3VQW239KLEW1M5V54T6KPQ3GUC VCD de var:http://www.hepsiburada.com/product_film.asp?dept%5Fid=12013&pf%5Fid=vcdspotek37&mscssid=T6TJ8D3VQW239KLEW1M5V54T6KPQ3GUC[signature][hline]BedaXa.ComIpAdresimNe.ComMatrix Code SystemKomiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Asteroth, 03 February 2004 18:24 tarihinde demiş ki: Deli Yürek'in filminden bir sane görmüştüm. Hayatımda gördüğüm en aptalca sahnelerden biriydi. Adamın biri minareden keskin nişancı tüfeğiyle 2 el ateş ediyo, bizim Deli Yürek sesi duyup tuttuğu adamı kendine kalkan yapıyo. Tam anlamıyla saçmalıktı. heralde herifler ses kurşundan hızlıdır mantığıyla yapmaya çalışmıştır ama batırmışlar heralde yazdığına göre[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ölme lan ölme lan of superdi ya[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben bu diziyi kaçırdım ve accaaaayip (o ne biçim efekt) üzüldüm.. şimdi ben gidip bunun vcd sini alsam herşeyi öğrencekmiyim? diziye devam edebilecekmiyim?[signature][hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Daha ilk iki bölümün çıktı sanırım vcdsi ve bayadırda izliyorum yani kaç ay oldu bilemiycem. Ama şöyle diyim bence ilk iki üç bölüm en dandik bölümleriydi alcak olsam onların o iki bölümünkini kesin almam heralde.Bence seyreden bi tanıdığına özetini çıkarttır ve devam et vcdyle kurtaramassın sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bu aksamki bolumde bisuru yeni kisi geliyor diziye kesin izleyin...[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Fragmanını gördüm baya sağlam bir bölüm olacağa benziyor çakıra yeni çoçuk muhabbbeti yapıyorlar filan güzel olacka güzel.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Testerenin bahsettiği çatlak sesler heralde bu sefer çıkcak seyretmedim daha fragmanı ama iyi yeni actionlar bizi bekler :).Ya bide son 8 bölüm falan diye bişiler duydum doğruluğu varmıdır bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 VCD elr duyduğuma göre her 15günd eçıkıyor yeni bölüm 2 tane birden sanırım tam emin değilim[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 baya actionlı bi bölüm olucak fragmana göre hadi hayırlısı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 son 8 bolum hikayesi yalandir... daha nerden baksaniz 2 senemiz var:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: PaSCaL21, 31 January 2004 22:04 tarihinde demiş ki: öyle yada böyle bence bugune kdr gelmıs turundeki en basarılı dizi deliyurek fln halt etmiş :) MEMATİ SUSTUR ŞU İTİ :) ole deme delıyurek'ınde yerı ayrı oda cok guzeldı ama kanal degıstı dızıde degıstı gıbı geldı bana[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 testere ile ziya feci kapışcak kızının testereyle buluştugunu ogrenirse[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bakalım şu kardeşlerin olayı nolcak. Bıldırcın süperdi ya "Ben gırmızı gömlek istiyom beni çok açıyor.":) Abdül Heyh'in eğitim güzel olcak işallah ama uzun sürer biraz kısa yaparlarsa komik olur orayı nası halletcekler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 laz ziya kızını öldürcek muzikten anladım asiye çalıo onuda asıcak :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unnamed_Hero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sımdı polat bi laf koucak o cerrahpasalıa ama bu hafta izleemicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 süper bu bölüm (: acaba polat ın cevabı ne olcak lafı koydu adam[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 SÜPERRRRRRRRRRR[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kafasını kesecegını tahmın edmıyordum manyak oldu ya[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 of abi ne kesti be ben racon kesmiyorum.kafa kesiyorum dedi resmen adam :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unnamed_Hero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 polattan beklemezdim bole bi haraket nası öldurdu ya adamı sak diye cok çılgındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar