Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
polat ölmüşmüydü?[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Mesaj tarihi:
Yok aga kill bill hesabı cikcak ordan hane o jan ya her bişi bilio ya recallda olabilir istanbula[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
3 ekim mi ne öff ramazana geliyo denk abi adamda vurulmaz günah münah :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
adam vurup sonra namaz kılan adamlar var zaten dizide (bkz: erhanın dayı).[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Alpacino olayı nedir tam bilen var mı arkadaşlar?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
ya iki hafta oncekı haftalık dergısınde wardı yazıodu adamlar harbiden paraya gömücek oynayan adamı bencede Al Paçino oynasın yoksa bi şeyi çıkmaz Robert ı sevmem zaten :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
ya arkın dedıgı gıbı ya ALpachino yada Robert de Niro oynıcakmış.Ikısınede teklif goturduler gerçi o adamlar para için oynamz ama dizin odak noktası yapılırsa oynarlar.Duyduguma gore K.V de son bolum sınema şekline olcuakmış o bolumde oynama ıhtımalı çok yusek...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 17 Eylül 2005 14:21 tarihinde demiş ki:
ya arkın dedıgı gıbı ya ALpachino yada Robert de Niro oynıcakmış.Ikısınede teklif goturduler gerçi o adamlar para için oynamz ama dizin odak noktası yapılırsa oynarlar.Duyduguma gore K.V de son bolum sınema şekline olcuakmış o bolumde oynama ıhtımalı çok yusek...

Desene Deli Yürek'e döncek
Mesaj tarihi:
said:
Truwan, 16 Eylül 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Alpacino olayı nedir tam bilen var mı arkadaşlar?

Son 4 bölümde baronların baronu rolünde oynaması teklif edilmiş
Oynarım demiş beklicez artık.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Mesaj tarihi:
said:
insight, 17 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
said:
Truwan, 16 Eylül 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Alpacino olayı nedir tam bilen var mı arkadaşlar?

Son 4 bölümde baronların baronu rolünde oynaması teklif edilmiş
Oynarım demiş beklicez artık.

Yakışır...
Mesaj tarihi:
said:
MrMedia, 14 Eylül 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
6 Ekim sanirim tam tarihi
[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Mesaj tarihi:
kanal-d deki tanıtım filmi güzel olmuş.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Tanıtımı bende beğendim. İnşallah reklam olayını abartmazlar.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
  • Yeni Oluştur...