Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
Grom_Hellscream, 17 Şubat 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
ya domuz birşey yapamazki ona en fazla yalar neyden korkuyor bu selim?

Brad Pitt' in Snatch filmini izlemiş olanlar bilirler.Orada olay gösterilmiyordu ama mafya babası olayı o kadar güzel izah ediyordu ki nasıl oldugunu anlamamak imkansız.Öldürdüğü adamların cesetlerini yoketmek için haftalarca ac bıraktıgı ciftlik domuzlarına attıgını anlatıyordu adam, cesedin kemikleri bile kalmaz diyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

BARON diziyi ................... diye eleştiriyordu ben onların olduğu yerde olmam diyor diziyi bırakacam diyordu acaba bir akıllı gazateci Sayın KKTC Cumhurbaşkanınında bu dizide oynadığını ona hatırlatırsa acaba baronun cevabı ne olur merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sakin olun 3 martta güzel olabilirler...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

abii piskopat 3 mart hayal ürünü degil diyor reklamlarda rauf denktaş falan oynıor dizide üffff cok süper olcak diyer bölüm beyler boşverin olmasın 3 mart mabet bölümün adı galba ve 3 martta cok sayko ya cokkk cokk bu sefer harbi tadıyla bır mafyadizisi izlices cok süper olcak ;) cok sey bekliorum yeni bölümdennn coook[signature][hline]Nuwdor UO Shard
accountlar freedir server ciddi deildir tamamen geyik ve eglence amaclıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cermy, 24 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
bencede 3 mart cok buyuk bişe olmucak yani. denktaş falan olucak ama politika agırlıklı olur. öle aksyon olucagını hic sanmıyorum ben

Sızı bılmem ama Polıtıka sırf olsun dızı gene ızlerım cunkı konu gercek..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
dagadugadagadugadagaduga
"ses efekti helikopterden mematinin ateş ettiği meletten"[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...