Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
One piece,yanılmıyorsam eskiden star'da yayımlanan bir anime.İnternette sınırsıza geçtiğimden beri anime indiriyorum ama genelde hızlı insin diye rmvb formatında indiriyorum.One piece'i adam gibi güzel kalite izlemek istiyorum.Şimdi bana biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.Gördüğüm kadarıyla bu serinin HD versiyonu da varmış.Bütün bölümler mi öyle yoksa belli bi bölümden sonra mı HD olarak başlıyor?Buradan sormak illegal mı olur bilmiyorum ama torrent harici başka bi site var mı güzel güzel indirebileceğim?Kaç episode'dur,kaç moviesi vardır?Şimdiden sağolun yardımlar için
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
Beyler 377 den sonrasını bulabilen var mı ben VS ye baktım orada yok aynı sekilde nakama fansubda da tatile falan mı girdiler bunlar yılbası yaklasıyor diye

381 e kadar nakama-funsub dan indirmiştim gayet iyiydi
buradandan bulabilirsin..
bunlar softsub degil hardsub ayrıca belirteyim..
ayrıca bu aralar yibis grubu sublıyor 720p olarak ben beğendim şahsen ordan devam ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

elazulruby said:
One piece,yanılmıyorsam eskiden star'da yayımlanan bir anime.İnternette sınırsıza geçtiğimden beri anime indiriyorum ama genelde hızlı insin diye rmvb formatında indiriyorum.One piece'i adam gibi güzel kalite izlemek istiyorum.Şimdi bana biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.Gördüğüm kadarıyla bu serinin HD versiyonu da varmış.Bütün bölümler mi öyle yoksa belli bi bölümden sonra mı HD olarak başlıyor?Buradan sormak illegal mı olur bilmiyorum ama torrent harici başka bi site var mı güzel güzel indirebileceğim?Kaç episode'dur,kaç moviesi vardır?Şimdiden sağolun yardımlar için

http://sharebus.com/ buradan anime kısmında ben 0dan upload etmeye başladım One Piece i japonca dil inglizce alt yazı yeni başlıycaksan ve rapidshare rahatına geliyorsa gel indir :) Şu anda ilk 105 bölümü koydum sanırım uploada devam ediyorum elimde 381. bölüme kadar var Nakama Fansubs çıkardıkça indiriyorum işte :P
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce yardım istemiştim One piece'i nereden indirebilirim diye,sağolsun bir kaç arkadaş yardım etmişti.İndirdim şimdi izliyorum yaklaşık 150 bölüm izledim movielerin 9'unu da indirdim cidden suGGGoii suGGeeii.Bir de ovaları varmış heralde onlar kaç tane ve isimleri ne diye geçiyor nereden bulabilirim?Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Daha Bleach izleme ya da okuma fırsatım olmadı ama Naruto'yu okumuş ve izlemiş bulunmaktayım.Bu kadar efsane (One Piece) bir yapıt (hem manga hem animesinden bahsediyorum) dururken neden bu kadar az yorum var şaştım kaldım.Yaklaşık 20 haftadır Naruto'nun sadece 3-4 bölümünde sıkılmadğımı hatırlyorum(animesinden bahsetmiyorum bile).One Piece hem mangasıyla olsun hem animesiyle gaz bir şekilde devam ediyor.One Piece hakkında bilmediğim bir şey mi var da bu kadar az yorum yapılıyor.Oda Sensei mi protesto ediliyor? N'oluyor? This is one crazy team dedi ve bitti bölüm.

spoiler
One Piece sona yaklaşıyor sanki Marine Headquarters'a gidip yok ederlerse government die bişi de kalmıcak.

Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen ben animesinden takip ediyorum,inanılmaz yavaş ilerliyor animesi.Mangaya geçicem o zaman belki birşeyler yazarım ama anime hakkaten yavaş.Yani öyle böyle değil.O yüzden arch bitisin öyle indirip izlerim.

One Piece'e başlayacaksanız animeden gelin,çok keyifli.Daha sonra mangaya geçin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...