_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 526 zaten ortamda luffy ve buggy varsa nereye olay çıkarmıyolar :p tam bu zamanlarda bir de whitebeard saldırırsa şenlik olcak hehe bol bol dövüş görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 One piece,yanılmıyorsam eskiden star'da yayımlanan bir anime.İnternette sınırsıza geçtiğimden beri anime indiriyorum ama genelde hızlı insin diye rmvb formatında indiriyorum.One piece'i adam gibi güzel kalite izlemek istiyorum.Şimdi bana biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.Gördüğüm kadarıyla bu serinin HD versiyonu da varmış.Bütün bölümler mi öyle yoksa belli bi bölümden sonra mı HD olarak başlıyor?Buradan sormak illegal mı olur bilmiyorum ama torrent harici başka bi site var mı güzel güzel indirebileceğim?Kaç episode'dur,kaç moviesi vardır?Şimdiden sağolun yardımlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kaizoku fansubsdan 1 bölümden itibaren hd indirebilirsin diye biliyorum a.scary.water a bak derim ikisinden birinde hd versiyonları vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Letsgetthesunshine said: Beyler 377 den sonrasını bulabilen var mı ben VS ye baktım orada yok aynı sekilde nakama fansubda da tatile falan mı girdiler bunlar yılbası yaklasıyor diye 381 e kadar nakama-funsub dan indirmiştim gayet iyiydi buradandan bulabilirsin.. bunlar softsub degil hardsub ayrıca belirteyim.. ayrıca bu aralar yibis grubu sublıyor 720p olarak ben beğendim şahsen ordan devam ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 elazulruby said: One piece,yanılmıyorsam eskiden star'da yayımlanan bir anime.İnternette sınırsıza geçtiğimden beri anime indiriyorum ama genelde hızlı insin diye rmvb formatında indiriyorum.One piece'i adam gibi güzel kalite izlemek istiyorum.Şimdi bana biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.Gördüğüm kadarıyla bu serinin HD versiyonu da varmış.Bütün bölümler mi öyle yoksa belli bi bölümden sonra mı HD olarak başlıyor?Buradan sormak illegal mı olur bilmiyorum ama torrent harici başka bi site var mı güzel güzel indirebileceğim?Kaç episode'dur,kaç moviesi vardır?Şimdiden sağolun yardımlar için http://sharebus.com/ buradan anime kısmında ben 0dan upload etmeye başladım One Piece i japonca dil inglizce alt yazı yeni başlıycaksan ve rapidshare rahatına geliyorsa gel indir :) Şu anda ilk 105 bölümü koydum sanırım uploada devam ediyorum elimde 381. bölüme kadar var Nakama Fansubs çıkardıkça indiriyorum işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 abiiii 530 ne öyle sadfsadf süper gidiyor seri süper... çook güldüm bu sayıda da. Luffy nerde kim ne yapılamaz diyorsa yapıyor. Dede'de bi ayrı hadise zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ahaha son sayfalar çok iyiydi. animesini de takip etmiyorum ne zamandır onu da izlicem de en son kaçı izledim unuttum. thriller bark arcının başlangıcı kaçıncı episode oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 530 abi tamda şu gruba mr. 2 yakışır diye düşünüyorudum evvelden. adam çıktı valla ortaya :D birde ilk sayfasında diğer grup elemanlarını göstermesi süper olmuş. az buzda olsa ne durumdalar öğrenecez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Nakama Fansub ın sitesi parası ödenmediğinden bir süredir kapalı durumları ile ilgili bilgisi olan varmı? onları takip ediyordum eğer bırakıyorlarsa sub olayını 382. bölümden sonrası için yeni bir sub grubu bulmam gerekicek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 531... aauhdfusdf tam komedi oldu şimdi ya. Birde One Piece böyle bi iki sayı önce eşşek kadar güçlü karakterleri bi sayıda 2 karede dövmelerine bayılıyorum heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Daha önce yardım istemiştim One piece'i nereden indirebilirim diye,sağolsun bir kaç arkadaş yardım etmişti.İndirdim şimdi izliyorum yaklaşık 150 bölüm izledim movielerin 9'unu da indirdim cidden suGGGoii suGGeeii.Bir de ovaları varmış heralde onlar kaç tane ve isimleri ne diye geçiyor nereden bulabilirim?Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 one piece oyun tavsiyesi olan var mı bilgisayar için?daha doğrusu böyle bi oyun var mı?gameboy oyunlarından başka bişey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ps2,psp ve wii'de oyunları var ama bilgisayarda olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ps2 de dünya kadar oyunu var netten indirebilirsin ve böyle durumlarda Ign sitesine girip search motoruna aramak istediğin kelimeyi girdiğinde sana hangi platformlarda kaç tane oyun çıkardığını ayrıntılı şekilde belirtecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bu hafta manga çıkmıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Geçen hafta çıkmayacaktı, bu hafta çıkıyo bi sıkıntı olmazsa.. Oda yı seviyoruz ama Narutoyla karşılaştırıldığında anime ilerleyişi çok daha dengeli gidiyo. Arada 2 yıllık bi fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Sawer said: ps2,psp ve wii'de oyunları var ama bilgisayarda olduğunu sanmıyorum. PSP'de PS1 portu dışında oyunu yok malesef. Keşke olsa da oynasak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ya naruto'ya, bleach'e göre mükemmel gidiyo gecen hafta olmayınca baya bi üzüldüm, "oda" bu 1 haftalık tatilleri cok yapiyo gibi ama hak ediyor napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Bence Naruto,bleach ve one piece üçlüsü arasında mangada açık ara farkla en iyi giden one piece.Animedede öyle ya oda ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Sawer said: Bence Naruto,bleach ve one piece üçlüsü arasında mangada açık ara farkla en iyi giden one piece.Animedede öyle ya oda ayrı konu. +1 hele manga bu hafta yok diye çatlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ulan 6 aydır izliyorum bir türlü yetişemedim seriye.287 yi izledim en son.ama az kaldı yetişicem:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Daha Bleach izleme ya da okuma fırsatım olmadı ama Naruto'yu okumuş ve izlemiş bulunmaktayım.Bu kadar efsane (One Piece) bir yapıt (hem manga hem animesinden bahsediyorum) dururken neden bu kadar az yorum var şaştım kaldım.Yaklaşık 20 haftadır Naruto'nun sadece 3-4 bölümünde sıkılmadğımı hatırlyorum(animesinden bahsetmiyorum bile).One Piece hem mangasıyla olsun hem animesiyle gaz bir şekilde devam ediyor.One Piece hakkında bilmediğim bir şey mi var da bu kadar az yorum yapılıyor.Oda Sensei mi protesto ediliyor? N'oluyor? This is one crazy team dedi ve bitti bölüm. spoilerOne Piece sona yaklaşıyor sanki Marine Headquarters'a gidip yok ederlerse government die bişi de kalmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 one piece'e şimdi başlasam ölene kadar bitirir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Şahsen ben animesinden takip ediyorum,inanılmaz yavaş ilerliyor animesi.Mangaya geçicem o zaman belki birşeyler yazarım ama anime hakkaten yavaş.Yani öyle böyle değil.O yüzden arch bitisin öyle indirip izlerim. One Piece'e başlayacaksanız animeden gelin,çok keyifli.Daha sonra mangaya geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yetişirsin ve pişmanda olmazsın izlediğine. animeyi izle sonra mangaya geç. haftaya manga yok bide dehşet bi yerde kaldı şimdi nasıl bekliyecez onu düşünüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar