Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

Magnum said:

arkadaslar, ben bu animeyi star da izliyordum tee kucukken. lastik cocukmuydu neydi adı, simdi animelere sardım falan. bunu da goruyordum ve eskiden de cok seviyordum simdi de cok seviyorum. bunların hepsini indirip izlemek istiyorum ama soyle bi sorun var. tek tek indirmek ölüm gibi gelir. soyle 100 er 200 er felan torrent şeklinde olan var mı, ya da var mıdır. (varsa bir yardım eder misiniz? =P)

teşekkürler.

arkadaşlar, demedim sayın. 50 şer bölüm 50 şer bölüm indirmeye çalıştım ömrümü bitirdi şimdiden, üstelik hdd de gg oldu. varsa soyle bi hddye koyup takas edicek*, irtibata geçebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

580

LAAAANNNN!!!! yinemi ara ya offff buda yapılmazki ama......... ama çok feci posta koydu Shanks marinelere manyak gaza geldim okurken...artık olaylar uzun bi süre durulur bu saatten sonra luffy nin tayfanın toplanması ; WB nin tayfanın kendini tekrar bulması (büyük ihtimal shanks a katılır bunlar..); ve BB nin ortalığa kabus gibi çökmesiyle bir süre geçer gibime geliyor...tabi artık luffynın babasıda yakında aksiyona geçebilir gibi duruyo ancak büyük ihtimal olaylar şimdi luffynin tayfaya dönecek gibi...hepsi bi şekilde bu savaşı duyup luffyi bulmaya çalışacaklar yaza kadar böyle gider gibi..

Sosyal ağlarda paylaş

580

Ulan ya 13 sayfa bölüm verip bide araya girmiyolarmı =(.Çok manyak girdi Shanks ortama,keşke indirseydi Black Beardı da orda ama Luffy'e bıraktı heralde :D.Harbi çok manyak bi sagaydı bu.One Piece en iyi shounen olduğunu gösterdi direk.Bundan sonraki bölümde de savaşın dünyadaki yankılarından bahseder sanırım.Bi Zoro görelim artık demi ya.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

581

abi 10 yıldan fazla sürede bi allahın kulu ölmedi,2 ay içinde 2. ölüm.(gerçi ölüp ölemediği belli deil henüz morianın.ama gözden cıkarıldığı belli.)try higher derken kimi kastetti acep ?
ODA heralde hayatında zor dönemlerden gerçior.
bide
tayfa toplan!

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...