SenariouS Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Virus said: bu arc bitmez arc biterde one piece sonunu göremeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bitmesin zaten sonra mal mal bleach e narutoya kaliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Remus said: Bitmesin zaten sonra mal mal bleach e narutoya kaliriz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Remus said: Bitmesin zaten sonra mal mal bleach e narutoya kaliriz +123234897350974590684576 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Magnum said: arkadaslar, ben bu animeyi star da izliyordum tee kucukken. lastik cocukmuydu neydi adı, simdi animelere sardım falan. bunu da goruyordum ve eskiden de cok seviyordum simdi de cok seviyorum. bunların hepsini indirip izlemek istiyorum ama soyle bi sorun var. tek tek indirmek ölüm gibi gelir. soyle 100 er 200 er felan torrent şeklinde olan var mı, ya da var mıdır. (varsa bir yardım eder misiniz? =P) teşekkürler. arkadaşlar, demedim sayın. 50 şer bölüm 50 şer bölüm indirmeye çalıştım ömrümü bitirdi şimdiden, üstelik hdd de gg oldu. varsa soyle bi hddye koyup takas edicek*, irtibata geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 580 japonca scanlari nete dustu http://forum.mangastream.com/showthread.php?t=3363 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 580 Shanks ne karizma adammis haberimiz yok 2 bakis atti savas bitti lol bu arada hancock ve jimbei kesin katilicak luffye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 580 LAAAANNNN!!!! yinemi ara ya offff buda yapılmazki ama......... ama çok feci posta koydu Shanks marinelere manyak gaza geldim okurken...artık olaylar uzun bi süre durulur bu saatten sonra luffy nin tayfanın toplanması ; WB nin tayfanın kendini tekrar bulması (büyük ihtimal shanks a katılır bunlar..); ve BB nin ortalığa kabus gibi çökmesiyle bir süre geçer gibime geliyor...tabi artık luffynın babasıda yakında aksiyona geçebilir gibi duruyo ancak büyük ihtimal olaylar şimdi luffynin tayfaya dönecek gibi...hepsi bi şekilde bu savaşı duyup luffyi bulmaya çalışacaklar yaza kadar böyle gider gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 580 Ulan ya 13 sayfa bölüm verip bide araya girmiyolarmı =(.Çok manyak girdi Shanks ortama,keşke indirseydi Black Beardı da orda ama Luffy'e bıraktı heralde :D.Harbi çok manyak bi sagaydı bu.One Piece en iyi shounen olduğunu gösterdi direk.Bundan sonraki bölümde de savaşın dünyadaki yankılarından bahseder sanırım.Bi Zoro görelim artık demi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Adam sadece geldi, karizmayı koydu ve gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 580 Bu shanksin tayfasi full haki user kesin adam 2 laf etti herkez yusuf yusuf oda daha cok calismasi lazim cok tembel adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ara kaç haftaymış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 jump #20 de geri donucekmis bu hafta kac bilmitorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 YA ne kadar ara ne arası .. kim çıkarıyo bu araları .. kellesi vurula ..... kim bekliycek yaa offfffffffffffffff ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 580 manganin en altinda yaziyordu :( Oda cook tembel cook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 581 581 icin spoilerlar dusmeye basladi Hancock luffyi buluyormus Donflamingoda moriayi oldurucek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Remus bu spoiler içindeki spolardan ötürü ilk gördüğüm yerde öldüriiicim seni =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 http://www.mangareader.net/103-50569-1/one-piece/chapter-581.html yetmiyor yetmiyorr daha çok sayfa olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 581 Moria zaten yemişti dayağı luffyden geberdiği iyi oldu.World Government hakkında bilgi alıcaz sanırım bi sonraki bölümdede.Ortam iyice karıştı çok manyak savaslar olcak gibi bundan sonra.Allam bitmez bu manga keşke haftanın 7 günü çıksa da okusak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 581 abi 10 yıldan fazla sürede bi allahın kulu ölmedi,2 ay içinde 2. ölüm.(gerçi ölüp ölemediği belli deil henüz morianın.ama gözden cıkarıldığı belli.)try higher derken kimi kastetti acep ? ODA heralde hayatında zor dönemlerden gerçior. bide tayfa toplan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 581 Ilk bolumde shanksin tayfasi birini olduruyorda moriaya yazik olucak. Bu arada bi bolumde world govermenti gosteriyordu marinefoldda boyle yasli yasli adamlar felan vardi hangi bolum oldugunu hatirlayan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 remus cp-9'nın başı, buster call için izin alırken gösteriyodu yaşlıları yani silahın çizimlerini alamsı için wg herşeyi yapabilirsin fln diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 world gowerment Buldum 151 de 4 takim elbiseli 1 tane samurai kilikli yasli basli adamlar :) onlari merak ediyorum asil. doflamingoya laf gecirdiklerine gore cok overpower olmalari lzim. Bu arada doflamingo serideki en iyi kotu adam, her turlu pislik var adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Time jump istiyooooooruuuuuum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar