SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 harbi nerden okudun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Japonca biliyordur adam canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 573 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bu kadar adam kac bolumdur savasıyor bunun içinmiydi :) baba sözü dinlemeyenlerin sonu böyle olur işte =p önümüzdeki bölüm luffyde whitebeardde yardırır garptanda birşeyler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 573 peyy..bu kadar adamın emeği,kendini kurban etmesi hep boşa gitti...ama bana ace ölmicek gibi geliyo ivankov hormonlarıyla bunuda kurtarır bence son anda :))...luffy nasıl bi tekpi vercek onu çok merak ediyorum donup kalacakmı yoksa yine bi haki patlamasımı gelecek...garp ında artık olaya müdahale etme vakti geldi.. ama ne yönde olacak.. torunları bu durumdayken daha ne kadar devam edebilcek bu şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 whitebeard çok baba adam ya... çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 @sartherien abi lutfü-kun yine hakiyi koyacak gibime geliyor zira son kareye bakacak olursan gözleri melum melum bakıyor yine.. hoş shanks nerede kaldı orası da ayrı bir soru işareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 @Letsgetthesunshine shanks deilde önceki bölümlerde luffy gibi olan yeni çaylaklardada bi hareketlenme vardı tvde çatışmayı izlerken hadi gidiyoruz gibisinden bi laf etmişti orda adamlar .. bana onlar yardıma gelecek gibi geliyo...shanks wb ile zıt düştü onun geleceğini pek sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 onlar çaylaklar falan son saniyede gelsin. Abi yoksa adamlar hq nasıl terkedecekler... Gitmelerine birileri gelmedikçe marinelerin "çok yara aldık bırakın gitsinle zaten wb de gg oldu ahauhauh" yapacaklarını sanmıyorum. Anca bizimkiler kaçarken böyle eşşek gibi bi fleet gelecekte anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Benim tahminim revolutionary army gelecektir kaçmalarına yakın, sonuçta dünyanın kaderini değiştirecek bir savaş yaşanıyor orada, kayıtsız kalmaları mümkün değil diye düşünüyorum. Ayrıca Dragon'un nakamasıda savaşın içinde. SenariouS said: onlar çaylaklar falan son saniyede gelsin. Abi yoksa adamlar hq nasıl terkedecekler... Gitmelerine birileri gelmedikçe marinelerin "çok yara aldık bırakın gitsinle zaten wb de gg oldu ahauhauh" yapacaklarını sanmıyorum. Anca bizimkiler kaçarken böyle eşşek gibi bi fleet gelecekte anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 574 kelimelerin bittiği an diyebilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 onemanga da yok nerden buldun yeni bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bellow nerede okudun 574 ü? link ver leyn , pls =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 574 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 574 Çok fena olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 574 hayır ya ama bu yapılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 574 one piecede ölen ilk karakter sanırım, ace karşı sempatim yok ama Oda olayı öyle bir yansıtmışki luffynin o halini görüp üzülmemek elde değil. manly tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Lan...Lannnnnnnn olamaz ya ace ölmemeliydi off...luffynin range e bağlayıp parça pincik etmesi lasım şimdi akainu yu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 arkadaş su manga boyunca milyon tane gerekli gereksiz karakter geldi geçti.naminin annesini öldürenden,koca orduyu katledenine milyon tane karakter geçip gitti.Hiçbirini gidip öldürmedin de Oda bula bula ace i mi buldun öldürecek. Magma ateşi yakıyor nası bi mantıktır ya ?lan ateş yanıyor zaten nedir yani ? lan ao kiji ye öldürt falan gene anlarım Whitebeard i öldürmesin bari.Yada gitsin marine lerde önemli birini kaybetsin.ezim ezim ezdirdi dünyanın en güçlü korsanları denilen tayfayı herifin psikolojisi mi bozuldu nedir ya bu arada hiç whitebeardi gören oldu mu bu sayıda onun tepkisini merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Kaijad said: bu arada hiç whitebeardi gören oldu mu bu sayıda onun tepkisini merak ediyorum evet ağlıyodu 12-13 te. ah ulan nası bi hikayedir, işleniştir bu, shounenler için seviyeyi yükseltiyor resmen one piece. R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 FAKKU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tekrar okudum da of yaa çok duygulu bölümdü her bölüm biraz daha merak ettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 spo wb de gidici duruyor luffy fln ne yapacak acaba, ya da bu saatten sonra yardıma birileri gelecek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 spoiler Of cok deli duygulandım lanet olsun .bide öle bi şekilde öldü ki. Lan şu sengoku yla akainu dan artık pis nefret ediyorum. Onlar ölene kdr rahatlayamicam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar