Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

573

peyy..bu kadar adamın emeği,kendini kurban etmesi hep boşa gitti...ama bana ace ölmicek gibi geliyo ivankov hormonlarıyla bunuda kurtarır bence son anda :))...luffy nasıl bi tekpi vercek onu çok merak ediyorum donup kalacakmı yoksa yine bi haki patlamasımı gelecek...garp ında artık olaya müdahale etme vakti geldi.. ama ne yönde olacak.. torunları bu durumdayken daha ne kadar devam edebilcek bu şekilde..

Sosyal ağlarda paylaş

Benim tahminim revolutionary army gelecektir kaçmalarına yakın, sonuçta dünyanın kaderini değiştirecek bir savaş yaşanıyor orada, kayıtsız kalmaları mümkün değil diye düşünüyorum. Ayrıca Dragon'un nakamasıda savaşın içinde.

SenariouS said:

onlar çaylaklar falan son saniyede gelsin. Abi yoksa adamlar hq nasıl terkedecekler... Gitmelerine birileri gelmedikçe marinelerin "çok yara aldık bırakın gitsinle zaten wb de gg oldu ahauhauh" yapacaklarını sanmıyorum. Anca bizimkiler kaçarken böyle eşşek gibi bi fleet gelecekte anca...

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş

su manga boyunca milyon tane gerekli gereksiz karakter geldi geçti.naminin annesini öldürenden,koca orduyu katledenine milyon tane karakter geçip gitti.Hiçbirini gidip öldürmedin de Oda bula bula ace i mi buldun öldürecek.
Magma ateşi yakıyor nası bi mantıktır ya ?lan ateş yanıyor zaten nedir yani ? lan ao kiji ye öldürt falan gene anlarım

Whitebeard i öldürmesin bari.Yada gitsin marine lerde önemli birini kaybetsin.ezim ezim ezdirdi dünyanın en güçlü korsanları denilen tayfayı
herifin psikolojisi mi bozuldu nedir ya

bu arada hiç whitebeardi gören oldu mu bu sayıda
onun tepkisini merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...