Beyt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Saolasın iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 luffy biraz akıllansa iyi olur artık. brothermış nakamaymış bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cenk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Zoro adamım benim ya hadi bekliyoruz yeni bölümü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ben buradan nasıl çıkacaklarını iyice merak etmeye başladım. Garp da ota b.ka atlamasa olmayacak bir tek Sengoku kaldı sanırsam atlamayan o da atlamasın artık ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 garp o kadar kalleş olamaz yahu bence kurtarır torunlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 10. Film ne zaman gösterime giricek bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 12.12 diyordu. Japonya'da girmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 568 cok feci seyler oluyo WB baya agir darbe aldi...italyan mafyasi marcoyu arkadan vurdu...luffy dopingi aldi rage e girdi...isler iyi gitmio WB tayfasi icin...luffy tekrar ayni aciya katlanmak zorunda kalicak eger bu sekilde hakiyi ortaya cikarabilirse bi sansi olur yoksa saf dopingle olacak is degil bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bence şu an luffy ne yaparsa yapsın , bu adamlarla kapışıcak seviyede değil.bu dediğime haki dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 DadashNik0F said: luffy biraz akıllansa iyi olur artık. brothermış nakamaymış bi yere kadar. Abi adam nakama nakama diye yırttı bi yerini dediğin animeye tezat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 akıllanmasına gerek yok haftaya cosucak kendileri bence tam son bos chapteri geldi artik :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bana pek fazlada bişy yapabilecek gibi gelmiyo ama tüm olay hakide bitecek..kullanabilirse eğer tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 haftaya manga yok... tehlikenin farkında mısınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Kazara burda bütün main krakterleri öldürüp hikayeyi "Oretachi no tatakai wa korekarada!" diye bitirirse... Yazarken gülüyorum görsem " FUUUUU!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Fortuna said: " FUUUUU!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 SenariouS said: haftaya manga yok... tehlikenin farkında mısınız... Ben farkına varamadım.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Bogaz köprüne cıksam manga yoksa atarım kendimi desem bu hafta manga cıkarmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 3 ay kadar izlemedim biriksin diye 418ten izlemeye başladım nasıl bitti anlamadım 3 bölüm filler saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben izlemeyi bitirdigimde direkt manganin son bolumune gittim o kadar diyim (kuma tayfayi dagittigi bolumdude :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 569 Sonunda Luff ezdi :) Patlattı hakiyi her kez dumur Marineler ne yapicak acaba burdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 569 gerçi hala parlak değil durum ama en azından luffy hakiyi kullandı sonunda her ne kadar yine bilinçsizce olmuş olsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Luffy nin abisini kurtarmak için içeri sızdığı bölümler kaçta başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Luffy bastı hakiyi yumdu gözünü.Bide patlatsa şu hakiyle admirallere falan.Tam böyle ben ışığım bana bişey olmazki derken yese kafasına balyozu.Şimdi işin yok bekle öbür haftayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dreagloth said: Luffy nin abisini kurtarmak için içeri sızdığı bölümler kaçta başlıyor? 422de göstermeye başlıyor ama 3 bölüm filler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 luffy (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar