Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ölürsem bu mangayı bitir diye çocuğuma vasiyet bırakıcam. oda da çocuğuna devam et diye hikayeyi bıraksın. nesiller tekrarlansın, zaman çarkı dönsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Don Flamingoyu sevmiyorum arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Sevilcek bi tarafı yokki abi ortalıkta dolanıyo fufufufu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 563 çıktı off tüyler diken oldu ama haftaya yine yok one piece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 lets get ready to rumble... sengoku nesin sen arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 artık sengokuda devreye girsinde görelim ne olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Bi talihsizlik sonucu ilk 7 sezon nun dvdleri bozuldu tekrar çekeceğim acaba blu rayleri cıkmıs mıdır ya da dvd versiyonları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 İnanılmaz şekilde kendimi tutuyorum one piece manga okumuyorum, sadece anime. Şimdiye kadarki en güzel sahne de buydu heralde, unutmayalım, unutturmayalım =) Müzik de güzel olmuş, FMA opening. Ekleme : Falcon Punch. http://www.youtube.com/watch?v=91KDcoykKqs&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mükemmeldi o sahne ya. Dedim içimden çak luffy şunun ağzına iki tane ya derken gömçürttü lavuğa. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Epic Punch; ama bence orada çalan orijinal müzik daha efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Senin videodan dolana dolana şuna geldim ahahahah http://www.youtube.com/watch?v=FTheO-GkiXE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Santoruyu-yontoruyu ehehehhe, luffy yi çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 onlar ne demek PS: one piece istiyorum benya bagimlilik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Remus said: onlar ne demek PS: one piece istiyorum benya bagimlilik oldu abi izle videoyu herkes teker teker zoro'ya söylenirken luffy tutup santouryu(3 kılıç) diyor. Usopp da o küfür değil ki diyor sonra luffyde yontouryu(4 kılıç) diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 filler girdi animeye sanırım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yok ben anlamlarini sormustum Japoncam yokda :) ben ilk izledigimde saliiyor sanmistim bir seyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Remus said: yok ben anlamlarini sormustum Japoncam yokda :) ben ilk izledigimde saliiyor sanmistim bir seyler :) Santouryu Zoro'nun kullandığı 3 kılıç tekniğinin ismi :D Bizim Luffy aklı sıra orada hakaret ettiğini sanıyor. Ussop uyarınca Yontouryu (4 Kılıç Tekniği) diyerek sözde dalga geçiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 418ten beri izlemiyorum.aylar yıllar gibi geldi ama gele gele 426ya gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Anime o kadar güzelki, bir hafta ay gibi geçiyor. Bana da oluyor aynı şey, izlemeden biriksin diye bırakıyorum, bir heyecan daha 3 bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 564 cikmis saldirin ossan akti ancak marti kafada feci tuzak kurmus....kotu yakalandilar birinin acil mudahele etmesi lasim yoksa WB nin tayfanin cogu telef olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Uf epic savaş oluyor yahu çok merak ediyorum nasıl sonuçlancak bu savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bu arada dragon age ciktigindan beri kimse msj atmaz olmus buralara full da topigi calisio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 haftaya var demi manga yoksa gidip dövecem bu herifi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Haftaya var galiba olmadı mı not düşüyorlardı ama belli de olmaz. şu aralar adamın işi başından aşkın.Filmi vizyona sokacaklar sonra bu film için bi filler yapılıyor animeye ve manga için de chapter 0'ı çizecek.Arada verdiği tatilleri artabilir gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 haftaya olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar