Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

559

Bölüm çıktı bende yoruma başlayım.

Cover story:Zoro yıkıntılarda dev bir mezartaşı buluyor.Orda yatan devse o mezartaşını yapan da devdir.Etrafta kılıç falan da var.Güçlü bi düşmanın habercisi olabilir.Bu arada perona ile iyi bi ikili oldular haha.Sevgili olmasın bunlar.İstemem öyle birinini strawhat tayfasında.Neyse zoroyu özlemiştik iyi oldu.

Esas bölüme gelirsek:Ace delikanlı adam.Kurtulsam da ölsem de kaderime razı olacam diyor.Pirate king'in oğlundan da bu beklenir.

Luffynin jinbei ve ivanovla birlikte saldırması çok akıllıcaydı.

Zaten jinbei moriayı ezer her türlü.Morianın en zayıf olduğu durum jinbeinin en güçlü olduğu durum.Morianın şansı yok.
Bu arada jinebi karakterini de seviyorum.Fishman islanddan bir nakama olacaksa jinbei olursa sevinirim.

İvanova gelince kumaya karşı bence şansı yok.Çünkü bana öyle geliyor ki en güçlü shikubukai kendisi.Eğer ki flamingonun dediği gibi olursa kuma çok güçlü bir rakip.İnşallah kendine gelir de ivanovu dünyanın öbür ucuna yollamaz.

Buggy ve WB konuşmasına gelince; Wb nedeni ,niçini kendi söylüyor.Bakalım bu buggy efsanesi , balonu ne zaman patlayacak:)

Edward amcam da yılların denizcisi ve bu sengokunun hamlelerini görecek kadar da zeki biri.Bakalım taktikler nasıl dönecek.

Luffyi yani en güzel yeri sona bıraktım.Smoker luffy saplantı yaptı tamam,güçlendi falan da seastone niye ona da etki etmiyor?
Neyse ki Hancoc var.Yahu bu hatun kadınım olsun World goverment da Revolutionary Army de düşmanım olsun.
Şöyle cümleler kurma olasılığı olan kadının yoluna paspas olayım:)
Şimdi Hancock böylece luffy için hem kendini hem de amazon lily'i tehlikeye soktu.Smoker hancocku yaralayabilir ama o zaman da ben çok sinirlenirim.Luffy de öküz değilse artık hakiyle smokeri dövebilir ve dövmesi de gerekir.

Jinbei ve hancock'u strawhat tayfasında görmek isterim ama özellikle hebihimeyi istiyorum.Zaten hebihime luffysiz yaşayamaz artık.İşte şimdi strawhat tayfasında herkesin bi görevi oluyor.Jinbei fisherman olur hebihimenin böyle bi iş yapmasına gerek yok güzelliği yeter.

Bölüm gene mükemmeldi şu savaş ne kadar sürecek bakalım.

Mesaj tarihi:

559

Hehehe hebihime çaktı tokadı smokera.Aynı çelişkiyi bende farkettim.Seastone kendine etki etmeli smokerın.Şamar oğlanına dönücek luffy yalnız Ace'i kurtarana kadar.Acaba Kuma'ya bişey oldu da Vegapunk bişeyler mi yaptı?Ya da Flamingo kukla olayıyla mı kullanıyodu Kuma'yı kafam karıştı şimdi adam ölü diyince.Bakalım ne çıkıcak bundan.

Mesaj tarihi:

420

Robinin bulunduğu yer en kötü yer sanırım.Bu world goverment ve marine neyin adeletinden bahsediyor.Kendi varlıkları adaletsizliğin esas kaynağı.
Usopp kendine bir akıl hocası buldu.Heracles güzel isim gerçekten hahaah.

Mesaj tarihi:

560

Hebihime dağıldı hahaha.Neyse artık kesin katılacak luffynin tayfasına başka şansı da yok:)BUggy ne planlıyor merak ettim ama doflamingonun doğal düşmanı.İkisi karşılaşırsa buggy alır bi shikubukai.Zaten tek yenebileceği de o:)
Mihawk vs lufyy olmaz bence araya marco veya başka biri girer.Haftaya one piece yok o yüzden zaten öğrenemicez bi süre:/

Mesaj tarihi:
Theghosthand said:

560

Hebihime dağıldı hahaha.BUggy ne planlıyor merak ettim ama doflamingonun doğal düşmanı.İkisi karşılaşırsa buggy alır bi shikubukai.Zaten tek yenebileceği de o:)
Mihawk vs lufyy olmaz bence araya marco veya başka biri girer.

+1 (tu)

560

Hebihimenin ünvanı geri alınırsa anca katılır gibime geliyor.. ancak tüm amazonlar da artık marinelere karşı dönerse o zaman tayfaya katılmaz ama luffy nin en büyük müttefiklerinden olur kujalar gibime geliyor..buggy kesin karşılaşır gibime geliyor sağlam birileriyle şu anki duruma görede en mantıklısı doflamingo olur zaten tam anti df si..diğerlerinden birine karşı fazla zayif kalır...mihawk vs luffy ye gelince içimden ahh tam şöyle mihawk luffynin kafasına vuracakken shanks çıksa zınk diye ne tatlı olur diye düşünmeden edemiyorum ancak oda zor bi ihtimal marco yada diğer wb tayfasından sağlam biri araya girecek gibime geliyor...yedekte garp ı da tutmuyo değilim her an yeter ulan marinemi önemli ailemi diyip uleyn diye atlıcak gibi bi his var içimde :D

Mesaj tarihi:

560

Kuma neler yapmış öyle yahu.Revolution Army'den gelme adam niye öyle yapmış anlam veremedim açıkcası.Mihawkla Luffy kapışırken Zoro piyasaya çıksa çok çok güzel olur bence.Hebihime de yeni espiri kaynağı olucak bize gibi duruyo çünkü Luffy'nin onun aşkını anlamasına imkan yok hehehe

Mesaj tarihi:

560

Off harbi zorro çıksa ultra baba olur.Ama daha erken bence zorro'nun Mihawkla kapışması için, daha mihawk kadar güçlü değil çünkü.Araya biri girmezse Mihawk affetmez.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...