Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

557

Luffy whitebearda kafa tutunca millet nasıl tırstı hahah.
Hiç acelem yok şuraları sindire sindire çizebilir oda.Yani
50 chapter olsun temiz olsun.Her karesi, her ayrıntısı güzel olacak.Bakalım Luffy hakiyi ne zaman kullanacak.Büyük ihtimal gene hem savaş alanını hem de ekrandakileri ağzı açık bırakacaktır .Bu sefer ünü çok daha hızlı yayılır.

Sosyal ağlarda paylaş

557

luffy zaten efsane oldu o hapisaneden kurtulduktan sonra. Herif tarihte bir ilk ya. Bu sırada Whitebeard şak diye çözdü shanks kolu ile luffy arasındaki ilişkiyi. Şimdi savaşa katılmasını beklediğim bir shanks var birde Dragon. Tayfadanda birileri gelse hiç fena olmaz. Ama Dragon'un gelmesini bekliyorum. Ben en çok hebihime ve Garp'ın tepkisine güldüm.

Sosyal ağlarda paylaş

557

aslında shanks ı bende umuyorum. Whitebeard'ı durdurmaya çalışırken Ace'i gönderenin Wb olduğunu düşünüyordu, tv de her yerde gösterdiler Ace'in kendinin gittiğini felan, üstelik bide luffy geldi yani umuyorum aslında gelmesini. Ama 2 yonkou, world government için biraz fazla kaçar, merak ediyorum acaba nolur gelirse.

Dragon konusunda ise emin değilim gelir mi gelmez mi. Belki world government'a karşı güzel bir şans olarak değerlendirir ve gelir, hazır face-thing ivankov ( :D) da ordayken.

Bide bunların üstüne Blackbeard var, impel down'dan milleti topluyup gelicek o da muhtemelen. O zaman Shanks'ın gelmesini garipsemem hatta ayrı bi güzel olur, Shanks'ın yarasının hesabı öğrenilebilir felan.

Sosyal ağlarda paylaş

shanks ve dragon da gelirse marine ve world goverment tarihten silinir.O yüzden gelirlerse benim için süpriz olur.
Blackbeard'e gelince o koşarak gidecek savaşa çünkü tek derdi isim yapmak ,en tepeye oturmak.Bunun için whitebeard'e saldıracaktır.
Luffy , tam ace'e darbe geliren haoushoku haki kullanıp ortada kim var kim yok hatta televizyondakileri bile kitleyecek benim tahminim bu.

Sosyal ağlarda paylaş

558

Cover story:Brook bu longarm tribe ile savaşacak.Beste yaptığına göre apoo gibi müzik ile saldırı olayını çözecek heralde.

Çok sağlam savaş oluyor.Kim kime saldırıyor belli değil,kaos ortamı çok iyi.Bir kizaru ,bir kuma beam sallıyor.Hina, luffyi kitlemeye çalışıyor.Moria ölüleri kaldırdı.Allahtan ivanov ile jinbei var.Kumanın revolutinary ajanı olduğunu çok önceden tahmin ettim ama bu savaşta tarafı ne zaman değiştirecek ya da değiştirir mi bilmiyorum.

Luffy savaşın gidişatını yavaştan değiştiriyor.Bence Sengoku , luffynin babasını duyurmakla, marinein şimdiye kadar yaptığı en büyük hatayı yaptı.Bu zamana kadar yaptığı şeyleri sansürlediler ama artık bundan sonra çok zor.Zaten bütün dünya öğrendi artık.
Bundan böyle Luffynin bountysi en büyükler listesine girer kesinlikle.
Bir de dragonun luffynin babası olduğu öğrenildiğinde verilen tepkiler çok iyiydi.Hebihimenin tepkisine özellikle hasta oldum.Bu hatun süper...

Acein oz ölünce böyle olacağı belliydi.Kardeşini beladan kurtarmaya çalışıyor.Nasıl kardeş olduklarını da öğrendik bu sayıyla.Aslında bu flashbacklerden daha koysa da olur yani.

Luffy ,WB saygısını kazandı kesinlikle.WB de marcoya emri verdi.Arkasını kollayan olursa daha hızlı idam alanına girer kesinlikle.
Bu arada geçen ay milyonlu sayıları geçmiş manganın satışı.Bu ay da geçer büyük ihtimal.Hikaye çok iyi gidiyor.Beklemesi kötü oluyor ama:)

Sosyal ağlarda paylaş

558

Luffy gazını gösterdi yine.Karamurat gibi aslında bitek superpowerları olduğu için mantıklı geliyo insana :D.WB gel benim crewe der kesin bunlardan sora.Luffy de sen bana gel falan der kesin bide orda yarılırız hehehe.Dragonun oğlu olmasının söylenmesi hakkaten büyük hata oldu.Zaten bountysinin çok daha fazla olması lazımdı hep üstünü örttüler adamın.Şimdi dedikodular yayılır iyice 900+bekliyorum ben bakalım

Sosyal ağlarda paylaş

1. Japon olup Jump okumayan gencin kafasından şüphe ederim Bleach Gintama One Piece...

Buralar Anime de sündürülür büyük ihtimalle flashbackler 1 bölüm o 1 bölüm bu 1 bölüm falan diye ama çook keyifli olucaktır bu action sahneleri. 1 sene sonra falan gösel şölen var denebilir :)

Sosyal ağlarda paylaş

558

OMG...gear 5 okudum sayıyı bi solukla..yazarken bile gülümseme suratımdan eksik olmadı luffy tam gaz giriyo bende burdan tam gaz okuyorum...WB yi kafaladığı süper oldu şimdi Dragonun oğlu olduğunuda öğrendi saygısı iyice artıcak luffy e zaten marcoyada emri verdi artık luffy i de ace gibi kollar bu kanatları altına alır ama luffy bunu kabullenirmi süper tartışmalar bekleyebilir bizi... luffy-WB arasındaki atışmaları izlemesi epey keyifli olacak bunların..hebihime nin ve mihawk ın tepkisi süperdi...marineler korsanlar tv başındakiler feci dumur oldu bu haberi alınca...o kadar üstün körü yapılan haberler luffy le ilgili üstüne impel down ve bu olaydan sonra artık luffy babasından sonra most wanted sıralamasında ace le birlikte 2. liği paylaşır gibi geliyor...ayrıca bunun tayfada bir şekilde luffy nin şu anda yaptıklarından bi haber alabilseler süper olacak gibime geliyor..

Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız Öyle bir derinlştiki hikaye "bir sonraki ada - bir sonraki villian - yeni nakama" şeklinde döngüye girme ihtimali çok yüksekken bir anda Dünyadaki güçler toplandı Luffy büyük arenalara geçti ve öyle iyi olduki bu kimse garipsemedi "dünkü bebe gelmiş marinelerin kapısına olaya bak lan." gibi bir tepki olmadı.Bu hikaye inanılmaz ya.Eiichiro Oda, yazıyor adam yani bravo.

Ama bu bekleyiş öldürür ya.Cin çıkarsa dileklerden 1 ömür boyu günde 2 kere izlersem yetecek kadar One piece ile gintama anime ver gibi bişiy diyebilirim.Tabii ömür bitince seri de biticek sonunu görmeden ölmek olmaz.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...