Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Yahu aralıksız dedikse 1 ay bi sürede filan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ama One Piece ise izleniyor ya bende 370küsür bölümü izlemiştim üstüste. Okuldan dön- bilgisayarın başına geç-yat-kalk-gitmeden önce izle-okula git-okuldan dön-.... gibi bir hayatım olmuştu bir ara :) hikokomiri yapar, Otaku yapar adamı dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 SenariouS said: şimdi 1 hafta bekleyecez. Bide haftaya onepiece yokmuş. Direk katil olma sebebi... Bu hafta one piece yokmuş harbiğden de... Senarious : Snake, can you hear me Solid : Nice and clear Senarious Senarious: Your missin is kill Eiichiro Oda, we will meet you at Shounen Jump Building at 15.00 Hours... Solid: Roger... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 günüm karardı ya dünyanın tatilini yaptın be adam :D. Neyse yeter ki bindirsin mis gibi hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 SenariouS said: Theghosthand said: Luffy istediği yeri ,istediği kadar uzatıyor sorun yok:) ahahahaha AHAHAHAHAHAA gear 4 açar artık Hebihime için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Eiichiro Oda'nın yeni çocuğu oldu. Belki onun için bu aralar manga çıkmıyordur. Cho (Brook), Hiroaki Hirata (Sanji), God (Eiichiro Oda), God's wife (Chiaki Inaba), Baby Girl Oda (Baby she's holding), Kazuki Yao (Franky) Ikue Ohtani (Chopper), Akemi Okamura (Nami), Kazuya Nakai (Zoro) Kappei Yamaguchi (Usopp), Mayumi Tanaka (Luffy), Yuriko Yamaguchi (Robin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Luffy'nin seiyuu su anime bitmeden ölür. Chopper'ında gideri yok değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 pc ortamında yaparlar seslendirmeyi o zamana kadar. 400 küsür bölümde gerekli tüm sözler geçmiştir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 One piece çekmeye karar verdimde soracagım 3 şey olacaktı 50sayfayı okumaya çok üşendim :) Filler bölümler cok varmı? Hangi subları önerirsiniz?(K-F çekmeye başladım) Filmler diziden bağımsızmı yoksa belli bölümlerin aralarındamı izlemem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 417 luffynin yerinde olmak vardı ya.hebihimeye öyle dolanmak :D ah luffy ah kuşun mu ötmüyo nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 K-F iyidir ama 200. bölümlere geldiğinde K-F olmayacak, o yüzden vegapunk çekebilirsin. Neredeyse her uzun arc'ın sonunda 4-5 bölümlük bi filler serisi oluyor. Bazen arcların içinde bile olduğu oluyor(özellikle Arabasta). Belli bir bölüme kadar olan fillerların olduğu liste burada var. fillerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Virus said: One piece çekmeye karar verdimde soracagım 3 şey olacaktı 50sayfayı okumaya çok üşendim :) Filler bölümler cok varmı? Hangi subları önerirsiniz?(K-F çekmeye başladım) Filmler diziden bağımsızmı yoksa belli bölümlerin aralarındamı izlemem gerekiyor? Şimdi fillar olarak niteleyebileceğimiz benim bildiğim 4 bölüm var. :D Yani fillar var da fillar diye izlemiyorsun, farketmiosun zaten. Otur hepsini izle eheh. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bilgiler için teşekkürler elazulruby site cok makbule geçti movie sırasınıda vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Bu selerin bu kişilerden çıktığına inanmak zor yahu:) 417 Bölümü çok iyi ayarlamışlar.Yani manganın aralarını süper doldurdular.Animeyi yapanı terik ediyorum. Garp o nasıl Ace demk yahu.İmpel down en güzel arclardan biri olacak.Gerçi benim sevmediğim arc yok ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ya bu anime gittikce daha bi guzel mi oluyor ne :) off ya sunu haftada 3 bolum yapsalar ne olur buraya yaziyorum bitsin bi kere daha izliyicem PS: manga demeyin bana animesi mangasindan coook daha guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 oda yı seviyoruz sayıyoruz nasıl bir hayal gücüdür harika bir evren yaratmış ve hikaye her bölümde dahada harika oluyor.tek sorunu biraz yavaş ilerlemesi :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 cado said: oda yı seviyoruz sayıyoruz nasıl bir hayal gücüdür harika bir evren yaratmış ve hikaye her bölümde dahada harika oluyor.tek sorunu biraz yavaş ilerlemesi :P. düzeltiyorum hikaye'nin sonunu göremeyecek olmamız. Dünya yokolcak önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 oda yı klonlamak lazım biz göremesek bile dünya yok olana kadar torunlarımız felan görsün bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ölünceye kadar çizecekmiş... ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ya vasiyetinde verir son chapterları bizde gozyasları ile izleriz , adam coktan kurgulamıstır sonunun nasıl olacağını. Oyle bir dahiden siz bekliyomusunuz ki arkasından küfrettirip mezara girmesini hiç sanmıyorum. edik.typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mezarına işerim hikayenin sonunu getirmeden ölürse!1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 An Corp atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 An Corp atar reslerim, hikayeyi yazdırır sonrada daha önce yarım bırakmış olduğu için gene keserim.Sonra last obj(bandaj) last target attack last makrosuyla reskill. UO loopa alırım. Edik:Abi mesajı yazarken yukarı An corp yazmışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 MASAKA!?!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tomorrow morning mon lu öldüm gülmekten of.hammock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar