SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Shanks ve Blackbeard ile ilgili o değilde whitebeard ve Shanks'ın konşmasını yeniden izledimde. Shanks tamamen luffyi pirate king yapmak istiyor. Eline ne olduğunu sorduğunda. I bet it for new age diyor... Bu sırada Blackbeardın meyvesi ne hayvan bir meyvedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 manga dan konuşacaklar lütfen spoiler. Ne kadar küçük olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 SenariouS said: Shanks ve Blackbeard ile ilgili o değilde whitebeard ve Shanks'ın konşmasını yeniden izledimde. Shanks tamamen luffyi pirate king yapmak istiyor. Eline ne olduğunu sorduğunda. I bet it for new age diyor... Bu sırada Blackbeardın meyvesi ne hayvan bir meyvedir ya. Adam karanlık. :D Herşeyi yutuyor. Ama bir hakiye bakar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ya da kizaru, tam ters gibi özellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Karadelikler ışığıda yutuyor. Bence onu yenebilecek tek şey haki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Anime nin son bölümü manga da kaça denk geliyor? Çok öndeyse dayanamıcam artık, manga başlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 522de ama uzattıklarından araya sahne koyduklarından son bi kaç sayfasına zaman yetmedi. Son sayı 556.İşte impel down arc bitti yeni bi arc başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Emin misin, anime de hala amazon adasında, prensesle konuşuyo falan, 522 ile lakası yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 522 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Eminim tabi.522 sayfa 15te bölüm bitti.4 sayfa kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 416 yataklara düştü hebihime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 mp4 codecim bozulmuş... sağlam site bilen ? cccp istemiyorum sadece mp4 istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 En güzeli klite valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 cccp kullanmayan bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 CCCP bende çok sorun çıkarıyordu komple sildim.Yerine klite kurdum.O gün bugündür sorun çıkmıyor.Teşekkürler klite asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 zipzip said: 416 yataklara düştü hebihime :D Ben yibisi kullaniyourmda funsub olarak o da baya gec subluyor genelde bu kadar erken sublayan funsub nerden bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Kaede said: cccp kullanmayan bizden değildir uzun zamandır güncellemediler cccp'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Remus said: zipzip said: 416 yataklara düştü hebihime :D Ben yibisi kullaniyourmda funsub olarak o da baya gec subluyor genelde bu kadar erken sublayan funsub nerden bulabilirim. İstiyorsan çekeyim kulağını çevirmenin :) Bir sorayım bakayım niye geç çıkarıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ehem cevap tembellikmiş :) - yibisin bölümü niye geç çıkıyor, bilgin var mı - elemanlar sallanıyor çok ya ondan tembelliklerinden - :D millet soruyor forumlarda yibis nerede kaldı diye - :D valla ben çeviriyi dün gece verdim ilk tlc yapıldı korokunu bekliyoz ikinci tlc için ayrıca bu bölümde harita var bir tane oradaki yazı efekleri biraz kasıyor onla da uğraşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 SenariouS said: Kaede said: cccp kullanmayan bizden değildir uzun zamandır güncellemediler cccp'yi CCCP güncellenmedi ama FFDShow falan güncellendi galiba ayrı ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Klite ile babalr gibi izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Theghosthand said: Luffy istediği yeri ,istediği kadar uzatıyor sorun yok:) ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Yetmiyor ya haftada bir bölüm 20 dk. :( 390 bölümü aralıksız izleyince böyle yan etkiler doğruyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben o yüzden bıraktım thriller bark'ta, yakında toptan izlicem 100 bölüm falan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Flameoffear said: Yetmiyor ya haftada bir bölüm 20 dk. :( 390 bölümü aralıksız izleyince böyle yan etkiler doğruyor. :) abi sen insan değilsin... Harbi bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar