Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

Flameoffear said:

D@rkwish said:

Luffy armutmu toplayacak?

Luffy böyle bir savaşta ne yapabilecek ki abi, anca ordaki sıradan marineleri döver. :D
Ben bu 3. Amiralden feci birşeyler bekliyorum. Elemanço çok sessiz, tırsılır böyle adamlardan. :D

forumlarda kıyafetinden bitkilerle ilgili bir gücü olabileceği yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

553 çıktı

553

Whitebeard , Aokijiyi(Küçük namussuz dedi tam uydu) parçaladı bi güzel hahah.Ama geri gelir heralde o.
Bu arada marko da blue fire devil fruiti var sanırsam logias olabilir.Ama fire based bi kaç tane kaç tane logias oluyor o zaman.
Marko paşa feci güçlü çıktı.Jose de diamond DF var ama o sanırım logias değil paramecia olabilir yoksa o da god mode olur.
Kizaru, aokiji ve hawkeye şimdilik etkisiz kalmış gibiler.Vice admirallerin dövüşü inşallah sıkıcı olmaz.Gereksiz gibiler şimdi büyük adamların yanında böcek görüyorum onları:)
Çok iyi dövüşler olacak.Sengoku ,luffye kaldı gibi geliyor ulan bi pataklasa şunu milyarlık bounty garanti.

Sosyal ağlarda paylaş

553

of of of.... süper başladı kombat kizaru , aokiji , hawkeye tam yalan oldu...marcoyla diğer elemanda epey güçlü çıktı allah neler olacak feci meraklandım nasıl yansıtcaklar dövüşleri.. yardimci amirallerin dövüşlerinide gösterir inşallah hızlı bi kaç karede geçilmez umarım...hebihime kombata katılacakmı? bakalım katılırsa hangi tarafta olacak? luffy yetişirse erken luffynin yanında savaşır kesin..off nasıl beklicez bir hafta şimdiden sabırsızlanmaya başladım gelsin bir önce ya X(

Sosyal ağlarda paylaş

luffy amirallerle nasıl kapışır?.. iyi bir soru ama impel down den sonra luffy bence haki'si üzerinde etraflıca bi fikre sahip oldu gibi.. sonuçta haki'nin willpower olduğunu düşünürsek , adam o şekilde ölümden geri geldi.. bi şekilde artık luffy'nin kombatlarda haki kullanmaya başlıyacağını göreceğiz gibi yoksa zaten yeni dünyada sadece DF kullanarak bişyler yapamıyacağını ta enies lobby de rob lucciyle kapışırken ne kadar zorlandığını sonra thriller bark'ta ki durumları gördük...kizaruyla kapişmasını saymiyorum bile :D
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

elazul sen weplada bu nickle oynuyo musun?
eger oyleyse çok pis küfredicem

weplayı geç artık dotanın yeni bi versiyonu çıkıyor..HoN(Heroes of Newerth) bi incele istersen içerik olarak dota ile aynı ancak oynanabilirlik, kalite, görüntü, effectler,atmosfer vs. 10 kat daha iyi bi oyun...

413

Haoushoku Haki...olayı bitirdi...raconu koydu üstünede saflığını ekledi her zamanki gibi..fazla söze ne hacet...:D

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...