Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

550

Hedef şaşırtıyor olabilirler mi acaba.One piece dünyasında analar istediği zaman doğuruyormuş nasıl olsa:)Yani artık Lufy için bile yaş problemi de ortadan kalktı.Bu arada dragon da eşşek başı konumunda duruyor. Kim kimin çocuğu,babası , anası ben güvenmem artık.Savaşa Dragon gelirse ayrı ,gelmezse ayrı düşünecem artık.

Sosyal ağlarda paylaş

birde portugas d. rouge ve "red-haired" shanks...
sanki bir aile bağlantısı olabilir gibi?

yalnız o adaya girmek over kill olur. White Beard'ın 1600 adamı avrken o kadar adamın olduğu adaya girmek. Ama bence roger eski tayfasından baya bir adam dökülecek oraya bu laftan sonra. Ama olaylar çok karıitı orası ayrı

Sosyal ağlarda paylaş

550

Whitebeard 23 gemiyi yekledi saniyeler içinde oraya tek başına girmek o kadar sorun olmaz ama kimlerin geleceğide önemli.. Oda sağ gösterip sol vurmaz pek ama pek çok sır saklar seri boyunca hep öyle oldu.. Öbür türlü olsaydı garp Roger'ın ona söylediklerini hatırlamazdı, dur bakalım nolcak.

Bu arada rmvb ve rapidshare istersen burdan
Sosyal ağlarda paylaş

550

karakterleri bakımından luffy'nin babası roger, ace'in babasının dragon olması daha mantıklı geliyor ki belki yanlış bilgi nedeniyle karıştırıyor olabilir marine'ler.

onun dışında luffy ve ace'in kan bağlarının olmadığı önceden bahsedilmişmiydi? hikayede önceden sadece annelerinin farklı olmasından bahsediliyordu sanki, ki annesi ace'i doğurduktan sonra öldüğüne ve luffy'nin de babası Dragon olduğuna göre hiçbir bağ yok aralarında.

Sosyal ağlarda paylaş

ikisinide garp büyüttüğü için üvey kardeş gibi bişi oluyorlar.Sanırım daha önce söylenmişti luffy ile ace'in öz kardeş olmadığı ama tam olarak nerdeydi hatırlamıyorum.arabian arc daydı sanırım.(crocodile'ın arcı işte adını tam olarak hatırlayamadım.)

Sosyal ağlarda paylaş

Cellobello said:

Elan_Morin said:

550

karakterleri bakımından luffy'nin babası roger, ace'in babasının dragon olması daha mantıklı geliyor ki belki yanlış bilgi nedeniyle karıştırıyor olabilir marine'ler.

hadi marineler karıştırıyoda garp tamı bilmiyo kim kimin oğlu kim ne

garp'ın karıştırdığını söylemedim zaten, yanlış bilgi vermiştir diye düşündüm ki belki dedim zaten.

Bende şuan düşünmüyorum olacağını ama mangalarda sürekli ters köşeye yatırma olayı var o yüzden herşeyden kıllanıyorum :)

Önceden garp gayet rahat bir şekilde luffy'e dragon'un oğlusun dedi, ki dragon'un oğlu olmakta roger'ın oğlu olmak kadar tehlikeli yani garp'ın yalan söylemesini de ummam ama yinede dediğim gibi böyle büyük anlarda, duyurularda felan beklenmedik bişey olmasından tırsar oldum.

Sosyal ağlarda paylaş

Olay her ne kadar forumun bu kısmıyla ya da bu topicle alakalı olmasada yazmayı en çok sevdiğim yer olduğu için son yer olmasınıda istedim.

Demekki doğruları söylemek, bunları söylerken edepsizlik yapanlara haddini bildirmek suçmuş. Bizlerin paticiğin çıtasını yukarı çekmek için çalışması boşunaymış, ki sorumlu kişilerin bu zaten umrunda değilmiş. Bu nedenledirki paticik.com da veya daha sonra başka şekilde adlandırılabilecek bu ekibe sahip bir oluşumun içinde bulunmaya gerek yoktur.

Tüm anime ve OnePiece severlere kucak dolusu sevgiler :) Umarım seri şu an olduğu güzelliğiyle devam ederki diğer bazı batık (Naruto) animelerdeki gibi gereksiz tartışmalara salakça yorumlara gerek kalmaz. Burdan Namık Kemal'e bağlayım, ve ivedilikle kaçıyım.

Görüp ahkâm-ı asrı münharif sıdk u selametten
Çekildik izzet ü ikbal ile bab-ı hükûmetten
Sosyal ağlarda paylaş

551 spo

whitebeard geldi, yanında da new world'den kaptanlar getirdi :). Kaptanlardan birinin bounty'si 600 million'ın üstünde. Bikacinin isimleri de şöyleymiş:
Frost Giant Grabio Lilins
White Wolf Pirate Crew, Slicing Wind Luis Silfido
Fire Angel Hapyurosu Ryuhou
Silver Soul Jian Bravas
Snake Fist Fizz Ieri

sonunda :) blackbeard aşağı kata gidip, milleti çıkartıp gelirse, whitebeard'ın işi zorlaşıcak ki whitebeard tarafına bi destek daha bekliyorum(luffyler dışında).

Sosyal ağlarda paylaş

551 spo yorum

shanks ve rogerin eski tayfalarından birileri gelirse ortalık şenlenir.Marine askerleri de elite askerler ama 10.000 kişinin çoğu telef olacak.Hemen birbirlerine saldırsınlar istiyorum.Daha fazla konuşma boşa gerginlik, kan istiyoruz.

Bence Luffynin hakisi, idamı kendi gerçekleştirmek zorunda kalkacak olan sengokuya patlar.Sengokunun ne gücü var ve O konuma nasıl gelmiş bilmiyorum ama zayıf biri gibi geliyor bana.
Luffy eğer bu herifi tepelerse başına konan ödülü dörde katlar.

Ace'in kurtulmasını istiyorum hatta pirate king olursa üzülmem bile, pirate king olmak için Luffy ile rival olmalı bu ortaya çıkanlardan sonra.

Sosyal ağlarda paylaş

551 spo

aslında onu yazmiyim daha dedim, zaten okuyacaksınız diye de, whitebeard'ın asıl amacı ace'i king yapmakmış zaten. o yüzden muhtemel bi rivalry var olabilir hazirda :)

onun dışında whitebeard'ın yanında gelen piratelerin tiplerine hayran kaldım. Oda'nın karakter çizimlerine bayılıyorum ya. Pirate dediğinde böyle olur zaten. Halis muhlis new world pirate'i işte :)

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...